Egedal Fysioterapi & Rygcenter Reviews 11

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Physical Therapist

Written by the company

Egedal Fysioterapi & Rygcenter tilbyder: - Fysioterapi, dvs. fysioterapeutisk behandling, træning og genoptræning af lidelser i bevægelsesapparatet og af kroniske lidelser - Holdtræning, dvs. træning og genoptræning via fysioterapeutisk motion, pilates mv. - Osteopati - genoprettelse af kroppens naturlige funktioner og balance - Akupunktur - anvendelsen af nåle til genoprettelse af kroppens naturlige energibalance. Hos os er du aldrig blot et nummer i køen. Hos os er du i sikre hænder. Venlig hilsen, Jimmi & Tine Indehavere af Egedal Fysioterapi & Rygcenter

4.3

3-star
2-star
1-star

Kan kun anbefale Christoffer Clausen

Kan kun anbefale Christoffer Clausen, da jeg startede for et halvt år siden, var jeg så anspændt at jeg dårligt kunne dreje hovedet, jeg var stiv i kroppen og ondt så det kunne give kvalme. Christoffer fandt ved grundig undersøgelse hurtigt ud af hvor der skulle sætte ind først. Derefter har han gennem grundig behandling af muskler og led, fået mig bevægelig og smerte fri. Jeg har selv arbejdet med de øvelser jeg fik med hjem. Kan virkelig anbefale Christoffer.

25 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale stedet

Kan ikke anbefale stedet - er næsten mere syg efter at have gået her ! Fejlagtige informationer og fakturaer som har kostet timevis af tid på grund af fejlagtig information da jeg startede og forkerte regninger - fortryder at jeg startede derude .
Har aldrig før oplevet så meget bøvl hos en behandler.

2 May 2024

Fremragende resultater

Fremragende resultater. Jeg har haft noget som låste i min ryg så jeg ikke har kunne lægge på siden, hvilket er problematisk som gravid i uge 33. Efter første behandling på området forsvandt smerten. Jeg kan klart nemmere få dagene til at være gode nu. Jeg vil klart foretrække osteopat-behandling her.

20 March 2021

Super godt

Været der over to omgange, med forskellige skader. Fuldkommen fantastisk behandling, samt det sødeste personale. Helt klart mit faste sted ifht. fysioterapi.

6 January 2020
Rated 5 out of 5 stars

Ingen smerter i ryggen mere

I 3 måneder sov jeg nærmest ikke pga. ondt i ryggen. Efter en 4-5 timer i sengen vågnede jeg som regel og blev nødt til at stå op, fordi jeg simpelthen ikke længere kunne blive liggende pga smerter lige under venstre skulderblad.

Efter 3 fysioterapeutiske behandlinger holdt smerterne imidlertid op. Det er fantastisk igen at kunne få en hel nats søvn. Jeg anbefaler Egedal Fysioterapi & Rygcenter til alle, der døjer med ondt i ryggen.

11 July 2016

Take a closer look