Steffen Sten Aps Reviews

2. Carpenter
  3. Landscaper
  4. Paving Contractor

Written by the company

Leverandør af byggematerialer i tegl: Tagsten, Teglklinker og facadebeklædninger

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog ned for at købe fliser til min…

Jeg tog ned for at købe fliser til min indkørsel 60 m², da de spurgte ind til mine behov, købte jeg klinker til min indkørsel i stedet for, Michael gav mig den bedste vejledning, han er meget høflig og super professionel, han havde helt ret at klinkerne er meget flotte og nem at vedligeholde, så skal du købe sten, fliser eller klinker, kan jeg varmt anbefale at handle hos dem😊!

En meget tilfreds kunde

15 July 2026

Høj faglighed !!

Jeg bruger Steffensten som leverandør af belægnings tegl. Jeg har kun rosende ord og sige om dem og deres team af kompetente medarbejdere. Altid utroligt søde og gode til sparring. Har handlet med dem i snart 8 år og det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

5 August 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har sjældent oplevet så god en service

Har sjældent oplevet så god en service, som den vi har fået af Steffen Stens medarbejdere. Fantastisk og kyndig vejledning og altid med en utrolig venlighed. De bedste anbefalinger fra os i Hellebæk. Vi har snart den smukkeste have med klinker fra Steffen Sten😊.

10 July 2026

Mega god

Mega god, venlig og hurtig service
Meget imødekommende og hjælpsomme.
Varmeste anbefalinger herfra

2 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle bestille yderligere 2m2…

Jeg skulle bestille yderligere 2m2 fliser - da vi desværre havde bestilt for lidt første gang. Jeg spørger specifikt ind til pris på leveringsomkostninger (fragt + Palle) da jeg sidst synes det var ret peberet.
Jeg får oplyst en pris inkl. moms og da jeg så modtager fakturaen er prisen højere.
Det mener det er mig som har højt forkert og kun skrevet en pris ned.
Jeg skrev endda en sms til min mand samtidigt med jeg snakkede med dem i telefonen som bevis.

I stedet for at sige undskyld og beklage deres fejl - bliver de ved med at mene det er min skyld.
Super dårlig stil overfor deres kunde.

Så hvis I spørger om priser, så hver opmærksom på, at det kan ændre sig og det hvertfald ikke er deres skyld!

19 May 2025
Steffen Sten Aps logo

Reply from Steffen Sten Aps

Kære Anne Katrine

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med os. Vi bestræber os altid på at kommunikere klart omkring priser, herunder fragt og pallegebyr, og vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse i denne sag.

Selvom vi har haft forskellige opfattelser af, hvad der blev oplyst i telefonen, har vi alligevel tilbudt at kompensere det beløb på 107 kr., som du mener, du ikke skulle have betalt – netop fordi vi gerne vil finde en fair løsning og sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet.

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste sted jeg aldrig har handlet...

I jagten på belægning til vores drivhus blev jeg anbefalet Steffen Sten af vores brolægger.

Indledende dialog i flere mails blev besvaret hurtigt og tålmodigt af flere forskellige medarbejdere og 3 forskellige prøver fra deres restpartier blev lagt til side 5 minutter i lukketid til afhentning uden beregning udenfor åbningstid samme dag. Efterfølgende blev en ekstra sten-prøve rekvireret via mail og leveret med fragtmand dagen efter til småpenge DKK 270.

Alle teglene var flotte, men desværre var ingen af dem "rigtige" til vores projekt - men al kontakt med Steffen Sten er foregået hurtigt, venligt og problemfrit. Jeg håber jeg en dag får anledning til at handle hos dem (igen).

4 March 2024
Rated 2 out of 5 stars

Vær opmærksom på

Vær opmærksom på, at beskrivelser samt billedemateriale fra hjemmesiden afviger. Jeg købte et parti belægningstegl som på billedet var gullige / beige i farven og i beskrivelsen stod der den var gul. Vi har desværre fået en meget rød klinke som slet ikke lever op til vores forventninger. Som der står på hjemmesiden kan farvenuancer vises forskelligt afhængig af skærm, men i dette tilfælde hvor farveforskellien er så stor, ligner det mere en fejlleverance.

31 March 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super god service og levering

Super god service og levering fra firmaet, havde en del mails frem og tilbage før vi besluttede os.
Desuden var de behjælpelige med at lægge nogle sten prøver ud til os da vi ikke kunne nå forbi inden de lukkede..
Alt i alt en fornøjelse.

12 June 2019

Take a closer look