See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg opdagede Soundsnice gennem deres kæmpe engagement og gode energi på Instagram. Jeg har holdt et brag af en fest med 2 SoundBokse, selv naboerne synes det var fedt! Jeg blev taget i hånden hele ve... See more

Company details

1. Party Equipment Rental Service
  2. Karaoke Equipment Rental Service
  3. Stereo Rental Store

Written by the company

Soundsnice.dk er hele Aarhus’ facilitator af lyd og event. Vi rummer en vifte af services med primær funktion i udlejning af Soundbokse igennem en brugervenlig online portal. Du kan leje en soundboks fra 349 kr,- til den anledning, du finder passende. Vi finder en løsning, som passer til dine behov. Besøg os på www.soundsnice.dk og lej din soundboks nu!

4.7

3-star
2-star
1-star

Kanon oplevelse

Jeg blev taget i hånden hele vejen og vi fik lynhurtigt planlagt afhentning og tilbagelevering. Tak til holdet bag Soundsnice

1 December 2023

Tak for god service

Særligt sangene “Orange Overalls, Paten & Charlig” og “Onani, Dario Von Slutty” spiller - 😉 - eminent på jeres fine lydsystemer. Prisen, servicen og humøret er i top! Tak for venlig behandling, vi ses helt sikkert igen 🥳

17 September 2022

Tak for samarbejdet

Har over weekenden lejet Soundboks af Soundsnice! Suverænt den mest professionelle og bedste oplevelse jeg har haft i forbindelse med at leje soundsbokses på markedet - uden tvivl! Serviceniveauet er helt i top og det er ikke sidste gang jeg bruger Soundsnice!

1 October 2022

Prisvenlig og super kundeservice

Udover at være super prisvenligt, leverer Soundsnice også en meget behagelig service. Deres transparente kontrakt og gennemgang af produktet, giver en tryghed og lyst til at handle med dem igen. Tak for hjælpen, I gjorde vores fest lige en tand bedre 🫡

19 June 2022

Helt forrygende koncept

Helt forrygende koncept! Jeg lejede en soundboks i forbindelse med fejringen af min 25 års fødselsdag, og det var uden tvivl den bedste beslutning. Soundboksen leverede suveræn og høj lyd, og opladningen holdte hele aftenen og mere til. Derudover oplevede jeg kun god service hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!

15 March 2022

Take a closer look