Zeer goede winkel, mijn pakketje was snel geleverd. De kwaliteit van de kleding is perfect! Ik kom zeker terug.
See what reviewers are saying
Blazer en broek gekocht als cadeau. Kwam binnen in een nette verpakking. Stof voelt goed aan en kleur komt overeen met foto's.
Nieuwe winterjas besteld is echt top kwaliteit bezorging was ook duidelijk toppertje dus
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Niets ontvangen dan SOOFY
Helaas niets ontvangen, eerst veel "persoonlijke" mails, maar vervolgens geen reacties meer op mijn mailtjes...
Dit bedrijf is niet betrouwbaar ik…
Dit bedrijf is niet betrouwbaar ik wacht al een maand op mijn bestelling, meerdere keren gemaild maar geen reacties zeer slechte bedrijf .
Niet tevreden? Geld weg!
Wat een mooi vestje leek, bleek bij aflevering een regelrechte miskoop. Herhaald verzoek om een retourformulier/retouradres, werd ook na 4 pogingen door het team van Soofy genegeerd. Conclusie: wees gewaarschuwd!
Kleding van non-kwaliteit
De maat van geleverde vesten waren beiden veel groter dan de bestelde xs. Er stond geen maat in de vesten en beiden bestelde xs vesten verschilde ook onderling van maat. Het betrof een veel te groot en een nog veel groter vest. Bovendien was het plaatje mooi, maar waren de vesten van hele flubberige kwaliteit. Hoewel je conform de bestelling verwachtte dat de vesten uit/via winkel Amsterdam geleverd zouden worden werden ze direct uit China aan mij geleverd. Daarmee geen controle op productieproces en eindkwaliteit.
Scam!
Verzendgeschiedenis toont aan dat de "Amsterdamse" winkel eigenlijk dropship uit China is. Povere kwaliteit. Geen adresgegevens voor retour, sturen het e-mailverkeer op de lange baan.
Niet kopen
Niet kopen, Soofy.nl zijn oplichters! Je krijgt een goedkoop jasje uit China opgestuurd wat niet lijkt op de foto, bij het retour sturen is Soofy.nl niet meer bereikbaar en reageren nergens meer op. #Scam #Oplichters.
Je betaalt veel voor “niets”
Op insta kwam een leuke jas voorbij. Deze besteld. Daarna zie ik door mijn algoritme dezelfde jas voorbijkomen bij Temu. Toen kreeg ik track en trace. Afkomst CN. Troep dus. Jas afgezegd. Geen reactie. Pakket ontvangen en idd het mag het woord jas niet eens dragen. Tot nu toe in 1,5-2 weken al 5 keer een verzoek gestuurd om een retour adres. Maar compleet niet thuis. Dit is oplichting ten top. Mensen pas op met bestellen bij soofy.nl!
Waardeloos bedrijf
Wat een slecht bedrijf, gewoon kleding van Shein, Ali of Temu anders hoef je geen 2,5 week te wachten op een artikel,
Jas was niet wat ik zocht en duidelijk aangegeven,
1 keer een berichtje gehad dat ik weer moest vertellen waarom ik de jas retour wilde doen daarna nog 5 mails gestuurd om het retouradres te vragen maar niks geen contact meer 😡😡😡ben gewoon ordinair opgelicht, koop hier niet als je niet zeker weet of je het artikel wil houden want van retourneren hebben ze bij dit bedrijf nog nooit gehoord.
Zit nu met een jas waar ik niets aan heb, grote schande!!!!!!!
Geen reactie! Geen geld terug!
Bezorging na 10 werkdagen, dat ten eerste. Pakket ontvangen met winterjas, totaal niet wat ik verwachtte. Retourformulier van de site geprint, staat het retouradres er niet op. Email gestuurd met dr vraag retouradres, 1,5 week later nog geen antwoord! Ondanks 2x herinnering. Ik wil de jas terug sturen en mijn geld terug!
Zeer goede winkel met snelle levering
Jurkje beviel goed en was snel…
Jurkje beviel goed en was snel ontvangen! Top service
Helemaal top
Erg mooi kleding met goed kwaliteit!!
Snelle levering past goed
Hier voor het eerst besteld
Hier voor het eerst besteld, En wit T-shirt. Enorm fijne service, en de kwaliteit was ook top!
Leuk setje gekocht
Super mooie kleding gekocht voor mijn…
Super mooie kleding gekocht voor mijn vrouw!
Heel blij met de service
Heel blij met de service. Ik wilde mijn pakketje retourneren en dat ging super makkelijk. Gelukkig wel een bedrijf die om de klanten geeft!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.