Snuslagret.se Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bäst priser, en stock Helwit kostar 270 kr och de billigaste jag hittat här i Växjö är 320 kr på ICA Maxi och Eco. De blir lite pengar sparade i längden. Dessutom snabb leverans med Instabox samt bra... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mycket nöjd med köpet, bra webbsida, sjysta priser snabb leverans +++++ ----------------------------------------------------- Svar; Ja nu finns alternativen du nämner! Måste varit något tillfälligt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jättebra, supersnabb leverans. Hann knappt trycka på beställ innan jag kunde hämta ut leveransen. Förstår dock inte varför priset är lägre här än på Snussidan som jag brukar handla på, då det verkar v... See more

Rated 4 out of 5 stars

Dom hade fel i beskrivningen av Göteborgs rapé som var det snus jag köpte men dom hörde av sig och åtgärdade det genom avdrag av priset och jag är nu nöjd👍

Company details

1. Tobacco Shop

Written by the company

Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

267 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Bra priser och extremt snabb leverans.

Bra priser och extremt snabb leverans.

24 May 2026

Reply from Snuslagret.se

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med våra priser och snabba leveranser. Välkommen åter!😊

Toppen

Fantastisk kundservice och snabb leverans

20 May 2026

Hej Cathrine,

Stort tack för ditt fina omdöme.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kundservicen och leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack för att du handlar ho s oss.
Varmt välkommen tillbaka!😊

Jenny

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans. Bara massa +++++

27 May 2026
Unprompted review

Hej Robin,

Vi är så glada att höra att leveransen var otroligt snabb! Tack för de positiva orden!😊

Reply from Snuslagret.se

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service.😊

Snabb leverans.

20 May 2026

Hej Bertil,

Tusen tack för ditt omdöme, roligt att höra att du är nöjd med våran snabba leverans.
Vi är tacksamma över att du handlar hos oss och du är varmt välkommen tillbaka!😊

Snabbt och bra

Snabbt och bra

18 May 2026

Hej Patrik,

Vi uppskattar din feedback och det värmer at höra att du tycker vi är snabba och bra.
Vi är glada att ha dig som kund!😊

Rated 5 out of 5 stars

Alltid lika snabb leverans.

Alltid lika snabb leverans.

18 May 2026

Hej Steen,

Tack för din recension.
Så kul att du tycker att vi är snabba med våra leveranser.
Vi är otroligt tacksamma att just du handlar hos oss.
Du är varmt välkommen åter!😊

Snabbt, smidigt och billigt

Smidigt köp, snabb leverans och bra priser.

4 May 2026

Hej Katrin,

Vad glada vi blir av att läsa att du tycker det är smidigt att handla hos oss och att vi har snabba leveranser + bra priser.
Vi ser framemot att ser mer av dig!😊

Hej Jan,

Vi är glada att höra att leveransen var snabb och korrekt. Tack för de vänliga orden!🥰

Hejsan Michael

Tack för er feedback! Vi är otroligt tacksamma att du är nöjd med både leveransen och våra priser!🥰👌

Rated 5 out of 5 stars

Lätt att hitta det jag sökt på hemsidan

Lätt att hitta det jag sökt på hemsidan och snabb leverans

6 May 2026

Hej Linda.

Vi är glada att höra att du enkelt hittade det du sökte och att leveransen var snabb. Tack för din positiva feedback.😊

Rated 5 out of 5 stars

Er hantering är väldigt bra

Er hantering är väldigt bra. Men om ni bara kommer ha PostNord som leverantör blir jag tvungen att handla från andra leverantörer.

13 May 2026

Hej Stefan.

Vi uppskattar verkligen din positiva feedback om vår hantering.
Vi noterar din synpunkt angående PostNord och tar den till oss för framtida överväganden.👍

Hej Jens.

Tack för din positiva feedback!
Vi är glada att du är nöjd med våra priser och snabba leverans.😊

Rated 2 out of 5 stars

Kundservice?

Har handlat av dom vid 2 tillfällen.

Positivt: Snabb hantering av beställningar och bra priser.

Mindre bra: något kort datum, ej utgånget men ändå inte lika färskt som jag annars är van vid.

Negativt:
Vid min 2a beställning så har beställningen levererats till fel utlämningsställe, i motsats till vad som uppges i orderbekräftelsen.

Att fixa detta är krångligare än vad jag förväntat mig. I orderbekräftelsen uppger dom att man kan kontakta kundservice via e-post vid frågor.

Problemet är att e-postadressen som dom uppger är ogiltig, ej aktiv.

15 May 2026
Unprompted review

Hej Mik,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av både positiva och negativa delar av din upplevelse.
Det gläder oss att du uppskattar våra priser och den snabba hanteringen av beställningarna.
Vi beklagar däremot att paketet levererades till fel utlämningsställe,

Vänligen återkom gärna till kundservice@snushallen.se eller ring oss på 010-147 99 00 med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare i ärendet.

Jenny

Hej Jonathan.

Tack för din feedback! Vi är glada att ni uppskattar snabb leverans och pris. Välkommen åter!

Rated 4 out of 5 stars

Högt pris

Högt pris, som överallt i och för sig. Men som kund hade det vart fint med en rabattkod då och då.
Snabb leverans 👍

11 May 2026

Hej Åsa.

Tack för din feedback.
Vi uppskattar att du tog dig tid att recensera oss.
Enligt svensk tobakslag får vi inte på något sätt främja ökad konsumtion av de produkter vi säljer.
Det innebär att vi inte har möjlighet att erbjuda rabatter, ersättning i form av fria dosor eller andra former av kompensation som kan uppfattas som marknadsföring.
Vi är glada att höra att leveransen var snabb!👌

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

11 May 2026

Hej Izabella.

Vi är glada att ni uppskattar vår snabba leverans och våra priser. Tack för er positiva feedback😁

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

3 May 2026

Hej Seyed😊

Vi är glada att ni uppskattar vår snabba leverans. Tack för din positiva feedback!😁

Bara gott att säga.

Bra priser och det går riktigt snabbt att få snuset.

19 March 2026

Hej Andreas.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och den snabba leveransen. Tack för din positiva feedback!😊

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look