Oplichting
Oplichting! 16 januari schoenen besteld. Geen reactie op mail,chat telefonisch.
Morgen nog een poging doen, anders aangifte bij de politie
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oplichting! 16 januari schoenen besteld. Geen reactie op mail,chat telefonisch.
Morgen nog een poging doen, anders aangifte bij de politie
Schoenen besteld maar nooit gekregen.
Ga morgen aangifte doen!
Veel contact gezocht via chat en mail maar geen enkele reactie!
Nooit geleverd, GLS verzorging werkt mee met deze oplichters!
Weken geleden sneakers besteld tot op heden nog niet gehad, heb veel gemaald enzo enzo en krijg ook geen reactie pfff wat slecht dit.
Sneakers gekocht bij Sneakerpunt.nl sinds 15 januari tot op heden niets ontvangen, Ze weten je wel te vinden via whatsapp, en je krijgt een korte reactie maar zodra je betaald hebt hoor je niets meer. maar je ontvangt ook niets.
Beste Sneakerpunt.nl
Helaas heb ik de bestelde schoenen van jullie (Sneakerpunt.nl) nooit ontvangen.
Ik heb meermaals contact gezocht met Sneakerpunt.nl via Mail, Chat, gebeld en Geappt, meer helaas slechts 1 kort berichtje terug; dat de schoenen zouden zijn opgestuurd.
Maar op de track and trace staat dat de schoenen helemaal niet zijn aangekomen bij DHL.
Opnieuw contact gezocht met Sneakerpunt.nl maar tot op heden nog geen enkele reactie terug.
Mensen, ik zou bij deze site geen schoenen bestellen!!!!!
Graag kom ik met Sneakerpunt.nl in contact zodat het geld terug gestort wordt.
Zeer slechte communicatie !!!
Wel betaald, maar geen schoenen ontvangen.
Marc T
Pas op! Oplichting! Na bestellen krijg je netjes een bevestiging en daarna hoor je niks meer van ze. Ze reageren nergens meer op en het support emailadres blijkt niet te bestaan.
Air Jordan 1 besteld super tevreden met de kwaliteit! Levertijd duurde wel wat langer.
GELD TERUG GEKREGEN NA DRIJGEN NIET TE STOPPEN MET REVIEWS TE PLAATSEN EN AANGIFTE TE DOEN.
Pas op met deze zaak, de naam boven aan zegt al genoeg! Schoenen besteld via sneakerpunt.nl bevestigings mail kwam van kledingzaak.com die bekent staan niet te leveren. Reageren nergens op zelfs niet op hun 24/7 chat.
BESTEL HIER NIETS BEIDE ZAKEN NIET WANT JE BENT JE GELD KWIJT
Learn more about other kinds of reviews.