Smilow Design Denmark Reviews 3

TrustScore 4 out of 5

4.0

Company details

Written by the company

Håndlavede, unikke og helt personlige krystalsmykker skabt af smykkedesigner Jannie Smilow med onlinesalg til hele Danmark. Krystalsmykkerne er skabt i kobber og i sølv og er kendetegnet ved deres unikke og eventyrlige udseende, med smukke snirkler og skønne farver, skabt af krystaller i høj kvalitet. Der anvendes to primære teknikker som håndværksmæssigt er ret specielle. Wire wrapping som er en fletteteknik, der kræver tålmodighed og et godt øje, hvor helt tynde tråde af sølv- eller kobbertråd vikles omkring smukke krystaller, uden at bruge lim eller lodning. Electroforming er en tidskrævende og helt særlig teknik, der ved hjælp af svagstrøm, får kobber til at vokse på overfladen af krystaller i smukke, organiske mønstre. Alt hvad der sælges på hjemmesiden er helt unikt og meget personligt. Sølvsmykkerne er certificerede ved Ædelmetalkontrollen og er påført de stempler som loven foreskriver.

4.0

3-star
2-star
1-star

Super tilfreds!!

Min dejlige Mor er den heldige ejer af flere smykker fra Smilow Design Denmark. Smykkerne er helt unikke og passer perfekt til hendes stil, man kan tydeligt se og mærke den tid og kvalitet der er blevet brugt på at lave dem.
Jeg kan varmt anbefale Smilow Design til andre der er interesserede i unikke smykker. Processen og resultatet taler for sig selv, og alt har været præcis som vi har ønsket og håbet!

18 June 2025

Kære Freya
Tusind tak for den skønne anbefaling. Hvor er det bare godt at høre, at din mor er glad for de smykker jeg har lavet til hende. Det gør mig virkelig stolt.
Mange hilsner Jannie Smilow

Unikt smykkeunivers

Jeg er så glad for mine smykker fra SmilowDesignDenmark. De stråler af omhyggeligt,ordentligt, håndlavet arbejde. I en halskæde har hun brugt nogle af mine egne perler, hvilket kun gjorde smykket endnu mere personligt. En anden halskæde var en dejlig julegave.Min bedste anbefaling.

1 December 2025

Kære Malene
Tusind tak for det skønne ord og den meget fine anbefaling.
Det gør mig vanvittigt glad og stolt.
Mange hilsner Jannie Smilow

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske smukke smykker lavet af en…

Fantastiske smukke smykker lavet af en meget dygtig kvinde som ligger så meget personlig arbejde i det. Blev så glad da jeg faldt over hjemmesiden og hendes Facebook side og så hendes arbejde. Waow. Stor anbefaling herfra!❤️
God kontakt og super god service + hurtig levering 🤗

22 March 2026

Kære Amalie.
Tusind tak for de skønne ord og den søde anbefaling, du skal vide at de er højt værdsat.
Mange hilsner fra Jannie Smilow

Take a closer look