Helaas ben ik erg teleurgesteld in deze marketingdienst. Er worden veel dingen beloofd, maar er gebeurt weinig. Op vragen krijg ik soms pas na meer dan een week antwoord, terwijl onze advertenties... See more
See what reviewers are saying
Smart Marketing bedankt. Na een prettig oriënterend gesprek kreeg ik een offerte die qua prijs zeer aantrekkelijk was. De nette opvolging heeft mij doen besluiten om de dienstverlening af te neme... See more
Ik werk nu een aantal maanden met Smart Marketing (Friso) en ben zeer tevreden over de samenwerking. Wat hun onderscheidt, is dat je niet alleen goede leads ontvangt, maar ook professioneel advi... See more
Geen resultaten gezien, nauwelijks contact en je zit direct vast aan het contract zonder bedenktijd. Voor mij voelt dit als misleiding en zonde van je geld. Wees voorzichtig voordat je tekent. Er is... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Uiterst tevreden met de service van…
Uiterst tevreden met de service van Smart Marketing. Een aanrader wat mij betreft. Ze nemen ruim de tijd met hun klanten en hebben uitstekende service!
Ik doe al een jaar SEO en ads via…
Ik doe al een jaar SEO en ads via smartmarketing. Tot nu toe loopt alles zoals mij vertelt is. Ook dat we natuurlijk niet direct op de eerste pagina kunnen staan met seo. Dit heeft tijd nodig uiteraard. Ik krijg de klanten binnen waar ik op hoopte, zit er over na te denken aankomend jaar mij budget te verhogen voor nog meer traffic.
Aanrader!
Heel blij met de samenwerking met SmartMarketing! Ze weten waar ze mee bezig zijn en geven eerlijk advies. Sinds ik hun hulp inschakel, zie ik echt verschil in mijn online bereik. Het team is betrokken, denkt mee en is altijd bereikbaar. Aanrader!
SMART MARKETING / ga niet met deze…
SMART MARKETING / ga niet met deze mensen in zee.
Kwaliteit laag, slechte service, ze leveren echt lage goedkope kwaliteit service. Verspil je geld niet.
Smart Marketing B.V. oplichters
Lieve ondernemers, wees verstandig en doe geen zaken met dit bedrijf. Loze beloftes. Komen in je winkel en smeren je een mooi verhaal aan. Niet met deze mensen in zee gaan! Heel onprofessioneel
The Trustpilot Experience