Vi behövde en snabb lösning för att stänga ute flugor och andra flygfän. Jag tittade på många olika lösningar och läste många olika omdömen. Just denna produkt hade flera omdömen som intygade... See more
See what reviewers are saying
Jag behövde en ny doseringsask för läkemedel till en resa. En dag beställdes en hos SkyddsExperten och andra dagen fanns den i brevlådan. Men vi upptäckte att en del av den var trasig. Reklamerade oc... See more
Company replied
Jag var tvungen att reklamera en vara jag köpt och utan att överdriva så har företaget gjort allt dom kunnat för att hjälpa mig på alla sätt och vis... och förövrigt så har hela min kontakt med Skydds... See more
Company replied
Myggnätsdörrarna med magnet är de bästa jag testat sen jag började med sådana draperier för 10-12 år sen. Riktigt rejäla. De får fem stjärnor. Däremot var jag personligen inte så nöjd med Batteridri... See more
Company details
Written by the company
Smarta produkter för en tryggare vardag för hela familjen.
Contact info
Sweden
- skyddsexperten.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Toppen myggdörr
Verkar vara bra, stänger som den ska bara synd att katten redan efter tre dagar råkat göra hål i den.Synd att det är helt slut i vitt ivissa storlekar av premium versionen i andra storlekar.
Funkat toppen. Rekommenderas.

Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans! Hade sen tidigare ett annat mygnät med separata magneter, vilket gjorde att glapp uppstod. Bytte mot detta på under 5 minuter med mycket bra resultat!

Reply from SkyddsExperten
Köpte ett insektsnät till…
Köpte ett insektsnät till balkongdörren.
Det var 5cm för brett men det beror på min lathet att inte mäta. Men det löste jag med klammer. :-)
Fint packat och snabb leverans. 5/5.

Reply from SkyddsExperten
Jag skulle inte rekommendera köpa…
Jag skulle inte rekommendera köpa barnsäkerhet ifrån denna sidan. Produkterna som säljs där är ifrån SHEIN och säljs dubbelt så dyrt ifrån deras hemsida. SHEIN är ingen säker sida att handla barnsäkerhet ifrån och är väldigt besviken över att det kan sälja något så viktigt som barnsäkerhet därifrån. Tyvärr upptäckte jag inte detta förens efter min beställning och kan även tillägga att alla produkter jag använt är redan sönder efter högst en vecka.. gör inte samma misstag som jag.

Reply from SkyddsExperten
Bra service och snabb leverans
Fick mycket fin service av kundtjänst när jag var osäker på vilken modell jag skulle beställa. Fick produkten i brevlådan redan dagen efter beställning. Mycket nöjd.

Uselt företag
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade jag gjort det. Jag beställde flera varor och jag fick dem aldrig. PostNord hävdar att de har levererat i brevlådan men jag fick aldrig varorna. Jag har även kollat med mina grannar och ingen har sett mitt paket. Det värsta är att skyddsexperten har slutat svara på mina mail och jag har inte fått någon hjälp alls. Det finns ingen bild som PostNord har på att de har levererat heller utan det handlar om någon GPS location, men de kan ha levererat var som helst i området. Riktigt dåligt att betala för varor man inte får och få 0 hjälp från företaget. Kommer aldrig mer att handla här och rekommenderar starkt att ingen gör det heller! Kommer dela detta överallt. Så här bör man inte behandla någon kund!
Kina grejer som gick sönder på 1 vecka
Kina grejer som gick sönder på 1 vecka. Köpte lås till moped med larm.

FANTASTISKT
Beställde myggnät igår den 9/7 kl 1300!
Idag den 10/7 när jag kom hem vid 12-tiden så stod paketet utanför dörren!
Så snabbt går det när man handlar av dem!!

Varning: Extremt dålig kvalitet
Varning: Extremt dålig kvalitet – Undvik köp!
Produkterna håller en bedrövlig kvalitet och är helt oanvändbar. Jag avråder starkt från att köpa hos de, då kvaliteten är så pass dålig att den inte går att använda överhuvudtaget. Spara dina pengar!

Snabb och smidig leverans
Beställde en förmiddag. Dagen efter var paketet levererat!

Reply from SkyddsExperten
Fick väldigt fin hjälp och rådgivning…
Fick väldigt fin hjälp och rådgivning av kundtjänsten när vi skulle barnsäkra vårt nya hus. Produkterna kom hem dagen efter beställning och var väldigt enkla att installera och fungerar bra.

Reply from SkyddsExperten
Dörr, fästplatta knäcktes av ett litet barn.
Vi köpte klämskydd till fyra av våra dörrar hemma – de som hängs uppe på gångjärnet.
När vår lilla pojke stängde eller puttade på dörren hördes en smäll. Hela gångjärnet gick sönder, och dörren hängde enbart kvar i det nedre gångjärnet.
Livsfarligt! Denna produkt borde inte få säljas.
Jag har lämnat en recension på deras hemsida, men företaget godkänner den inte. De svarar heller inte på mitt mejl. Jag har bifogat bilder och ordernummer i mejlet..
Den här produkten är inte säkerhetstestad för innerdörrar som har fästbrickor i plast. (vilket de flesta dörrar har idag)
Uppdatering:
Företaget hörde av sig och har nu återbetalat oss både för produkten samt ersatt delen som gick sönder i dörren. De har dessutom plockat bort varan från webben vilket är det viktigaste för att inget barn ska komma till stor skada.
Handla inte av Skyddsexperten!
Handla inte av Skyddsexperten!
Dom säljer skräp som fungerar inte som det skall. Sen när man returnera produkten som funkar inte, dem säger att det är inte något fel på den!
Om dom konstaterar att det är verkligen fel på produkten då måste dom återbetala returfrakt, därför dom ljuger dig i "ögonen" att det är ingen fel på produkten!!! REKOMMENDERAS INTE!!!

Ingen svensk produkt.
Ingen svensk produkt . Lampan hos Shein kostar 101 kr. Hos Skyddsexperten 189 kr. Dessutom säger de sig vara bra med barnsäkerhet. På deras hemsida står det att "de utvecklar och säljer produkter som sätter din säkerhet och trygghet först," vilket inte stämmer.

Mycket nöjd
Mycket nöjd med säkerhet kedja och bra pris samt snabb leverans
Helt ok
Instruktionerna var otydliga, vid första försök av att sätta upp produkten så sprack fästet. Fick dock hjälp via kundservice av Caroline som var mycket hjälpsam så blir att försöka sig på att montera detta återigen.
Jag handlade av skyddsexperten
Jag handlade av skyddsexperten. Följde instruktionerna till punkt och pricka.
En stor del av kardborren ramlade av underlaget trots att jag rengjorde ytan ordentligt före, jag nuddade aldrig klisterdelen samt att jag lät den sitta före jag satte upp nätet.
Jag önskade ha ny (del av klisterkardborren) för att ersätta den delen som inte fungerade. Skyddsexperten hävdar då att den inte fungerar.
Rekommenderas inte.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.