En forfærdelig oplevelse til 2300 kr. Ingen behandling. Var der kun omkring max 10 min. Selv om hun ikke kiggede på min historik, så sagde hun, at hun ikke kunne hjælpe mig. Det virkede som om - d... See more
Company replied
Company replied
Jeg kan kun give Skin Hudlæge de varmeste anbefalinger. 👌 Louise har været min behandler igennem mange år og jeg er altid mere end tilfreds. Jeg føler mig meget tryg i hendes hænder og Louise... See more
Har fået lavet Botox og Filler med fantastisk resultat, som ser meget naturligt ud og uden komplikationer. Annesofie er utrolig sød, dygtig og professionel og jeg har følt mig meget tryg under hele... See more
Kosmetisk speciallægeklinik og privat hudlæge i Charlottenlund. Laser og IPL behandling. Frysning. Injektionsbehandling med Botox, filler, biostimulatorer og skinbooster. Behandling af kar på benene, visdomsvorter og andre hudgevækster. Behandling af akne og rosacea. Hud- og modermærkescreening. Behandling af hudsygdomme.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg kan varmt anbefale Speciallæge i hudsygdomme, ph.d. Annesofie Faurschou hos SKIN Hudlæge og Kosmetisk Klinik. Annesofie ved virkelig hvad hun taler om!
Jeg har de sidste fire år fået den bedste rådgivning og behandling🙌 Jeg kommer glad igen - hver gang!
Det virkede som om - det vigtigste var betalingen !!!!
Skrevet på vegne af min kone.

Reply from SKIN Hudlæge og Kosmetisk Klinik
Annesofie er utrolig sød, dygtig og professionel og jeg har følt mig meget tryg under hele behandlingen.
De bedste anbefalinger herfra.
Jeg har netop haft et besøg på Skin Hudlægeklinik, og det var en virkelig positiv oplevelse. Jeg havde hørt mange gode ting om klinikken på forhånd, og det levede helt op til mine forventninger. Læge Annesofie var både utrolig kompetent og rolig. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og det gjorde min datter også, hvilket var rigtig vigtigt for os. Annesofie tog sig tid til at forklare alt grundigt og gjorde det på en måde, der var både professionel og venlig. Klinikken havde en afslappet og professionel atmosfære, og det var tydeligt, at Annesofie har stor erfaring. Vi forlod klinikken med en følelse af at være blevet behandlet med stor omsorg. Jeg kan varmt anbefale både Annesofie og klinikken, hvis du søger en dygtig og venlig hudlæge. Vi kommer helt sikkert tilbage!
Tårnhøjt fagligt niveau og professionalisme i indbydende omgivelser. Annesofie var meget imødekommende og tillidsvækkende, og havde fokus på at tilpasse behandlingerne til mine behov. Min hud har aldrig været flottere🙏 Jeg er netop ved at bestille tid til en opfølgende behandling, fordi jeg følte mig i så gode hænder og er utroligt glad for resultatet!
Jeg henvender mig altid til hudlæge Annesofie Faurschou, hvis jeg har et problem med min hud. Jeg har hver gang været meget tilfreds med behandlingen, og føler mig i de bedste hænder!
Jeg er kommet hos Fie i mange år og få lavet Filler i læber og lidt Botox.Fie er den bedste behandler, og er virkelig tryk med at hun er læge.
Fie er virkelig god til at se det estiske i ansigtet ,så det ikke bliver overbehandlet, og mit resultat ser altid meget naturligt ud.
De bedste anbefalinger herfra.
Anbefaler på det varmeste hudlæge Annesofie. Fik en meget fin botoxbehandling med perfekt virkning og uden nogen komplikationer.
Desuden en virkelig hyggelig klinik med en dejlig atmosfære.
Virkelig god hudlæge. Sød og god service. Jeg havde akne, og min hud er perfekt nu.
Jeg er gennem nogen tid blevet behandlet af Louise hos Skin, og jeg er mere end tilfreds.
Jeg er en 'late bloomer', når det handler om kosmetiske behandlinger, for jeg har intet imod at blive ældre, og har intet ønske om at stivne denne proces. Hos Louise får jeg hjælp til at fastholde en naturlig glød og friskhed, som jeg synes afspejler mit indre.
Men vigtigst er den store faglighed og det personlige møde med Louise. En kæmpe fornøjelse!!
Skin Hudlæge i Charlottenlund er en helt igennem fantastisk klinik, som jeg på det varmeste kan anbefale.
Både hudlæge og hudsygeplejerske er meget kompetente, og derudover er de super empatiske og professionelle.
Jeg kan kun anbefale Skin på Jægersborg Allé. Min mand og jeg har gået mange år hos Louise fra Skin - og vi er begge meget tilfredse. Vi får kompetent rådgivning og opnår altid et estisk og naturligt resultat.
Kæmpe anbefaling herfra!
Yderst kompetent behandling. Jeg har sjældent følt mig i så trygge, kærlige og fagligt erfarne og dygtige hænder. Annesofie Faurschou (hudlægen) er erfaren og super dygtig og får mig altid til at føle mig tryg.
Jeg kommer der helt sikkert igen!
Har været til behandling hos Louise. Hun er vanvittig dygtig og derudover virkelig sød. Det er virkelig dejligt at komme et sted hvor man er helt tryg og kan mærke fagligheden er i højsædet. Kan varmt anbefale Louise som behandler.
Hos Louise bliver man altid mødt af et smil og professionalisme. Det er tydeligt at hun er rigtig dygtig og ved hvad hun laver. Jeg har altid været tilfreds med resultaterne som sidder lige i skabet og det ser altid naturligt ud.
Louise er en fantastisk dygtig sygeplejerske med super høj faglighed og æstetisk sans! Jeg har været kunde hos Louise i flere år nu og føler mig altid helt tryg i hendes kyndige hænder. Jeg er absolut kunde for livet og kan kun give de varmeste anbefalinger!
Elsker at komme hos Louise. Super sød, professionel og vanvittig dygtig til sit arbejde. Jeg er kunde forevigt!!
Jeg går hos lægen Annesofie til botoxbehandling og synes, det er trygt, at få behandling af en læge. Hun virker dygtig og lytter til mine ønsker.
Fantastisk team hos Skin Hudlæge: Speciallæge i dermatologi, Anne-Sofies professionalisme, høje æstetiske sans og faglige integritet gør at man føler sig i de bedste hænder. Jeg fik de fineste resultater af behandlinger af melasma og akne ar. Tusind tak - jeg giver mine varmeste anbefalinger af Skin Hudlæge!
De varmeste og bedste anbefalinger!