See what reviewers are saying
Den här mannen vet verkligen hur man slipar en kniv. Jag hade nästan glömt känslan av att hålla en sylvass, perfekt balanserad kniv när jag lagar mat. Resultatet? Enastående. Varje kniv skär g... See more
Lämnade in knivar för slipning och är otroligt nöjd. De blev som nya, starka, skarpa och perfekta att använda igen. Dessutom gick allt väldigt snabbt, betydligt snabbare än förväntat. Rekommendera... See more
Jag fick t.o.m. fixat en skadad spets på en av knivarna. Jag har slipat mina knivar själv tidigare, och har varit nöjd med detta. Mikael tog dock skärpan till en ny nivå, och jag upplever även a... See more
Company details
Written by the company
Knivslipning, snabb leverans, hög kvalitet, jobbar med utrustning från Tormek, Shapton och Worksharp.
Contact info
Slåttervägen, 106, 24562, Hjärup, Sweden
- 0707182440
- mikael@skarpaknivar.nu
- skarpaknivar.nu
Slipning av olika sorters knivar.
Lämnade knivar av olika storlek och hårdhet och är supernöjd med resultatet. Fick dessutom bra råd och information om hur jag ska sköta dem till nästa gång jag lämnar in dem för slipning. Har provat andra knivslipare men detta gav helt klart bäst resultat.
Knivarna vassare än nya
Knivarna vassare än nya. Mycket nöjd. Lämnade på kvällen och kunde hämta vid lunch dagen efter. Supernöjd!
Mycket väl utfört arbete och otroligt…
Mycket väl utfört arbete och otroligt snabb leverans. Mina bästa rekommendationer!
Bra och snabb service och vettiga…
Bra och snabb service och vettiga priser.
Helt otroligt
Helt otroligt. Det blev som helt nya knivar. Tack för underbar service.
Behöver ni slipa era knivar lämna in dem här. Snabb och otrolig bra slipade knivar.
Skickade in knivarna och hann inte ens…
Skickade in knivarna och hann inte ens sakna dem innan de var tillbaka i toppskick! Försöker hålla mina knivar i gott skick och varje gång jag kör med brynet så brukar väl mogna tomater bli skurna med ett skarpt snitt. Men efter en slipning hos Micke tas även detta till en helt ny nivå! Inget mer lökmos! Rekommenderas starkt!
Toppenresultat
Jag fick t.o.m. fixat en skadad spets på en av knivarna.
Jag har slipat mina knivar själv tidigare, och har varit nöjd med detta. Mikael tog dock skärpan till en ny nivå, och jag upplever även att slipningen håller längre.
Snabb hantering och mycket prisvärt!
Snabb och bra service
Snabb och bra service! Min klyvare blev som ny igen. Rekomenderas varmt och jag kommer återkomma med flera av mina knivar.
Proffesionell slipning av våra knivar
Proffesionell slipning av våra knivar, mycket nöjd
Den här mannen vet verkligen hur man…
Den här mannen vet verkligen hur man slipar en kniv.
Resultatet? Enastående.
Varje kniv skär genom råvarorna som om de vore smör. Det är som att få ett helt nytt köksset, utan att behöva köpa ett enda nytt blad.
Proffsigt, snabbt och med imponerande precision. Detta är hantverk på riktigt.
Rekommenderas starkt till alla som vill ta matlagningen till nästa nivå.
Man fick även med sig ett plåster ifall man skulle skära sig👌
Fantastisk bra utført arbeide og veldig…
Fantastisk bra utført arbeide og veldig bra kvalitet på slipingen. Rask levering med topp resultat.
Anbefaler dette firmaet på det sterkeste til alle som ønsker skarpe kniver.
Lämnade in knivar för slipning och är…
Lämnade in knivar för slipning och är otroligt nöjd.
Rekommenderar tjänsten till alla som vill ge sina knivar ett nytt liv på ett smidigt och professionellt sätt.
Slipat många knivar hos Skarpa Knivar…
Slipat många knivar hos Skarpa Knivar och är supernöjd! Även knivar som jag trodde var
” lost case ” blev som nya.
Med det kunnandet, noggrannheten och hantverket som visas, vill jag verkligen rekommendera Skarpa Knivar!
Fick ett väldigt bra bemötande och…
Fick ett väldigt bra bemötande och slipningen gick snabbt, ett utmärkt resultat.
Kan rekommenderas!
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt, bra kvalitet till ett bra pris. Rekommenderas!
Snabb och professionell service
Snabb professionell service och riktigt skarpa knivar. Bra personligt bemötande och mycket prisvärt
Rekommenderas 👍
Helt lysande!
Mina knivar har aldrig varit vassare!
Snabbt utfört arbete till ett riktigt bra pris. Rekommenderas starkt!
Våra knivar blev som nya
Våra knivar blev som nya, lämnade ena dagen och hämtade nästa. Kan inte annat än att rekommendera Skarpa Knivar.
Jättenöjd!
Anders
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.