Written by the company
Hos Sigurd Tegnestue hjælper vi med alt indenfor byggetilladelser. Om det er Nybyg, Tilbygning, Ændret anvendelse, Renovering eller noget helt andet, er vi med dig hele vejen.
Kochsgade 31D, 2. sal, 5000, Odense C, Denmark
- + 45 24 94 66 94
- sigurd.thorsen@sigurdtegnestue.dk
- sigurdtegnestue.dk
Sigurd Tegnestue var god støtte i hele processen.
Sigurd Tegnestue var god støtte i hele processen fra specifikation af, hvad der skulle gøres over byggestyring og kvalitetssikring til slutkontrol, så vi fik det køkken og den stueetage, som vi ønskede.
Vi har benyttet os af Sigurd's tegnestue
Vi har benyttet os af Sigurd's tegnestue til færdigmelding af byggesag med ændret anvendelse.
Han har til fulde levet op til vores forventninger. Byggesagen er afsluttet og vores nye værelse kan nu tages i brug.
Sigurd får de varmeste anbefalinger herfra.
Kompetent og seriøst arbejde
Kompetent og seriøst arbejde. Alle aftaler holdt og resultatet er nu i hus
Færdigmelding
God mavefornemmelse allerede fra start blevet løbende godt informeret undervejs og afleveret til ug
Tog kontakt til Sigurds tegnestue ifbm…
Tog kontakt til Sigurds tegnestue ifbm at BBR på min kolonihave skulle opdateres.
Hurtig og effektiv eksekvering - kan kun anbefales