See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Geen incomplete rommel verkopen Of netjes oplossen En kijk naar de reactie zo doen ze zich ermee vanaf. Wel reageren via andere kanalen en bij de recensies houden ze kous af

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb al 4x hele mooie showplaaten besteld bij showplaatopmaat. Ze zijn altijd heel netjes en ik ben heel fijn en professioneel geholpen met custom platen! Dus bij dit bedrijf moet je zijn voor je s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel correct en snelle levering. Van ontwerp naar levering binnen een week. En van het product zeer tevreden. Heel kwalitatief en degelijk materiaal en gemakkelijk aan te brengen op de wagen.

Company details

1. License Plate Frames Supplier

Written by the company

Showplaatopmaat.nl is gespecialiseerd in het leveren van showplaten volledig op maat voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een kentekenplaat voor shows, beurzen, fotoshoots, evenementen of decoratieve doeleinden: wij zorgen voor een nette afwerking en een snelle levering. Via onze gebruiksvriendelijke website kunnen klanten eenvoudig hun showplaat samenstellen. We bieden verschillende formaten, stijlen en uitvoeringen, zodat iedere plaat aansluit bij de gewenste uitstraling. Onze focus ligt op kwaliteit, precisie en service, waarbij elke bestelling met zorg wordt geproduceerd. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, transparantie en klanttevredenheid. Bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd en veilig verzonden. Mocht er toch een vraag of opmerking zijn, dan staat onze klantenservice klaar om mee te denken en een passende oplossing te bieden. Showplaatopmaat.nl levert uitsluitend niet-officiële showplaten, bedoeld voor decoratief en niet-openbaar gebruik. Wij houden ons strikt aan de geldende regelgeving en informeren klanten hier duidelijk over. Wij streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden en waarderen feedback om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Custom showplaat besteld

Per mail in contact gekomen voor een custom showplaat. Goede kwaliteit showplaat geleverd met de handige hangertjes, waardoor je in seconden de showplaat hebt hangen! Het idee dat ik had voor mijn showplaat precies zoals verwacht. 5 sterren wat mij betreft.

21 May 2026

Goede service…

Ik wilde een verrassing voor mijn partner maar had niet de inspiratie om het goed zelf te bedenken. Ik nam contact op en werd goed geadviseerd en geholpen. Er kwam een hele mooie plaat uit waar mijn partner blij mee is. Goede service. Aanrader

10 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen incomplete rommel verkopen

Geen incomplete rommel verkopen
Of netjes oplossen

15 April 2026
Showplaatopmaat logo

Reply from Showplaatopmaat

Wij zullen altijd alles netjes oplossen als er iets ontbreekt. Rommel is het dan ook zéker niet.

Ik zie helaas ook geen bestelling op uw naam of mail adres? Het lijkt erop dat je bij het verkeerde bedrijf bent.

Rated 5 out of 5 stars

Als verschillende keren showplaten…

Als verschillende keren showplaten laten maken. Goede contact over wat mij wensen zijn en als er iets aangepast moet worden wordt vaak gelijk gedaan kom zeker nog terug voor meer platen

10 January 2026

Showplaten

Ik wilde graag showplaten voor mijn Abarth, maar wel iets unieks. Goed geholpen met een design. Verzending erg snel & kwaliteit van de producten is erg goed. Aanrader!

14 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Beste showplaten en goed contact

Ik heb al 4x hele mooie showplaaten besteld bij showplaatopmaat. Ze zijn altijd heel netjes en ik ben heel fijn en professioneel geholpen met custom platen! Dus bij dit bedrijf moet je zijn voor je showplaten

5 September 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look