Universal Music Denmark Store Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig oplevet så dårlig service. Jeg havde bestilt to vare. Fik at vide d.15 januar at de ikke kunne levere det ene produkt og pengene herfra ville blive refunderet. Vi har nu d.3 marts og pengene er... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min oplevelse med Universal Music’s webshop har været ekstremt frustrerende. Jeg bestilte en plade i november, og siden da har jeg haft næsten tre måneders frem og tilbage med kundeservic... See more

Rated 3 out of 5 stars

Varen ankom :-) Min datter bestilte Billie Eillish trøje den 3 september. Der stod levering 2-3 hverdage med gls. Jeg modtog ingen ordrebekræftelse på mail, pengene blev trukket meget hurti... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte et sæt nattøj til min datters fødselsdag, hun var oven ud lykkelig. Desværre var det for småt. Jeg vil bytte det til en ny størrelse, men forbi det er en uge over tid ( grundet jeg købte det i... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

24 reviews in the last 12 months

Write a review

Dårlig kundeservice

Det er sindssygt frustrerende, når I ikke melder klart ud om I får "limited edition" LP'er ud. Senest er det sket med Taylor Swifts "The Life of a Showgirl: The Tiny Bubbles in Champagne Edition", hvor et hav af danske kunder sad og opdaterede jeres hjemmeside til langt ud på natten i håb om, at det var en fejl, at de stadig ikke var lagt op på jeres hjemmeside ligesom de tidligere varianter. Her to dage senere er I ikke vendt tilbage på nogens forespørgsel om de to varianter.

27 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hold op magen til dårlig kundeoplevelse

Hold op magen til dårlig kundeoplevelse. Hjemmeside melder 1-2 dages leveringstid. Pengene trækkes med det samme, men GLS modtager aldrig pakke.

Kundeservice svarer ikke indenfor de 48 timer, deres autosvar melder.

Håbløs butik. Burde lukkes ASAP

20 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har skrevet 3 beskeder over de…

Jeg har skrevet 3 beskeder over de sidste par dage, da jeg ikke har modtaget nogle bekræftelse på det jeg har købt. De har dog været så hurtige til at trække pengene. De kan sagnets ligge ting op på deres Instagram stories og poste opslag. Men de kan ikke svare når man kontakter dem.

17 August 2025

SCAM SCAM SCAM!!!

Jeg var til Annika koncert den 16 maj, og ville gerne købe hendes "så længe jeg er sexy" t-shirt. De havde ikke flere tilbage, så jeg måtte købe en online, det gjorde jeg med det samme.
Hjemmesiden siger der er 1-2 dages levering, men jeg modtog først min pakke den 27 maj, og pakken var sendt fra Holland? Den t-shirt jeg modtog var helt anderledes end dem de solgte til koncerten. T-shirten er ikke den samme som Annika fremviser på deres hjemmeside, det er et helt andet materiale og helt absurd store størrelser.
Min veninde havde været til Annika en uge inden mig bare i Aarhus, og havde der købt en "så længe jeg er sexy" t-shirt til koncerten i str medium. Jeg prøvede hendes t-shirt på, og ville gerne selv have en der sad lidt strammere, derfor købte jeg en str small. Den t-shirt jeg modtog var meget større end min venindes, og føltes bare som noget billigt temu skrammel.
Spar jeres penge og besvær og lad vær med at købe merch fra Universal Studio "Denmark" store.

27 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Køb aldrig noget fra Universal music merch shop!

Min datter havde sparet sammen til merch fra hendes yndlingskunstner Sabrina Carpenter. Stor ting for hende! Hun bestilte d. 7. maj og her 10 dage efter har vi hverken modtaget merch eller fået svar på mail vi sendte til deres support mail for 4 dage siden.

Vi antog selvfølgelig at en merchandise shop tilknyttet Universal Music ville være legit. Men der blev vi skuffede. Kæmpe scam!

7 May 2025

Dårlig service

Virkelig dårlig service. Bestilte en t-shirt Billie Eilish merch og ventede i lang tid på den skulle blive afsendt. Efter lang tid annullerede de min ordre uden begrundelse. Kontaktede dem og de svarede kun på at jeg ville få penge tilbage og ikke mine spørgsmål om de kunne bestille den hjem til mig fremover eller give besked når den igen var på lager. Mega irriterende :(((( very sad.

8 November 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice.
Modtog ikke alt hvad jeg havde bestilt. Jeg får ikke svar på min mail - og man kan ikke ringe til dem.
Køber ikke derfra igen!

13 November 2024
Rated 2 out of 5 stars

Købte merch fra Billie Eilish

Købte merch fra Billie Eilish, og jeg fik ingen forsendelses oplysninger på pakken da de sendte den første gang. Anden gang pakken bliver sendt, har jeg brug for at få den returneret, fordi varen skal reklameres. Der er dog umuligt at komme igennem til kundeservice og de svarer ikke på ens henvendelser. Hvis de endelig svarer, så bliver samtalen ikke afsluttet med mine sidste spørgsmål. Nu kan jeg ikke sende varen retur, fordi at den står som at have overskredet de 30 dage, man har til at oprette en retur, så nu håber jeg de svarer på min mail….

28 September 2024

Take a closer look