Cramersblommor Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Inget att klaga på Beställt för andra gången hos Cramer. Helt nöjd med det. Leverans som utlovat, för mitt öga fina plantor. Är förpackningen återvinningsbara? Står säkert någonstans, om den är de... See more

Rated 1 out of 5 stars

En del av perennerna var delvis vissna och såg ut som en pinne som stack upp ur jorden. Överraskningspaketet - dahliapåsen var rutten och geggig. Mycket besviken. De vägrar reklamation på dessa pere... See more

Rated 1 out of 5 stars

Beställde 4 st Kärleksört den 10 juli. Idag 24 juli kom växterna, eller egentligen växten. En var ok som jag kunde plantera I rabatten, resten bara skäp, 2 var sticklingar och fjärde en avkli... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

86 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Inget att klaga på

Inget att klaga på
Beställt för andra gången hos Cramer.
Helt nöjd med det. Leverans som utlovat, för mitt öga fina plantor.
Är förpackningen återvinningsbara?
Står säkert någonstans, om den är det blir det egentligen fem stjärnor främst för det stora utbudet.

8 September 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag har beställt för hemleverans ett…

Jag har beställt för hemleverans ett flertal gånger, även handlat i den fysiska butiken. Varierat mellan buskar, träd, lökar och perenner. Har absolut bara fina upplevelser. Fina plantor, fin service och snabba leveranser. 5 stjärnor ifrån mig 🌻

4 August 2026
Rated 1 out of 5 stars

Låg kvalitet och svajig kundtjänst

Förra året var kvaliteten ojämn, men i år är hela upplevelsen under all kritik. Efter flera månaders väntan, flera mail med frågor om vad som händer och ett antal växter som plötsligt inte fanns trots en stor beställning redan i mars, så kom till slut två leveranser. I ena visade flera av växterna inga tecken på liv. Det har inte heller kommit upp något från dem under sommaren efter utplantering. Andra exemplar hade tydliga sjukdomar. I andra leveransen verkade de bara ha lagt ett stort antal växter rätt ner, så att de skakats om hulller om buller under frakt. Flera var sönderbrutna, varav ett par dyrare och större. De var knepiga att ha att göra vid reklamation, hävdade envist att växterna var okej trots tydliga bilder och beskrivningar. Det tog rätt många mail och en hel del tid och energi innan jag fick dem att gå med på återbetalning. Kommer definitivt inte göra fler köp från Cramers. Skickar man så stor andel rent skräp och lägger växter för flera tusen rätt ner i en låda utan vettigt emballage och sedan skickar och dessutom nekar reklamation, då har man inte mycket respekt för varken kunder eller växter.

15 August 2026
Rated 1 out of 5 stars

För 1 månad sen köpte jag 6 växter.

För 1 månad sen köpte jag 6 växter.

De var fina när de kom.
Idag är 4 döda, och 1 har ohyra.

Alla negativa kommentarer på Facebook tar de bort, Det är ful stil att framstå som en seriös firma, när man hela tiden säljer dåliga varor.

Jag har köpt växter hos COOP som har hållt sig fina i flera månader. Så det säger sig självt att Cramers inte håller någon högre kvalité.

3 August 2026
Rated 1 out of 5 stars

De säljer medvetet felmärkta växter

De säljer medvetet felmärkta växter. Jag beställde tidigare i våras bl.a. Polypodium cambricum 'Oakleyae', men fick en Stensöta av oklar sort. Påpekade det för dem och de tog bort den från hemsidan. Nu var det rea och såg att den fanns till försäljning igen? Tog med den när jag beställde annat och klart kom det igen en felaktig planta. Tänker inte bråka med dem igen, men väldigt fult sätt att jobba på...

3 August 2026
Rated 1 out of 5 stars

En del av perennerna var delvis vissna…

Mycket besviken. De vägrar reklamation på dessa perenner, då roten kan leva. Köp inte från deras webbshop. Du får dåliga perenner.
Normala plantskolor säljer inte perenner av denna dåliga kvalite.

23 July 2026

Beställde 4 st Kärleksört

Beställde 4 st Kärleksört den 10 juli.
Idag 24 juli kom växterna, eller egentligen växten. En var ok som jag kunde plantera I rabatten, resten bara skäp, 2 var sticklingar och fjärde en avklippt pinne. Gåva en
dahliaknöl, som jag inte vill ha.
Handlat 2 ggr, första och sista
gången. Det här är inte ett seriöst företag.

24 July 2026
Rated 3 out of 5 stars

Skillnad på Växt och Stickling

Ett stort utbud att välja på som brister i sista delen, Det finns mycket fint att välja på, många olika varianter och detaljerat kring namn och art, det mindre positiva är informationen, finner ingen stans att plantorna som man handlar är sticklingar, finns en egen avdelning för det men förekommer ingen information att detta är små sticklingar som skickas som är mindre än 3 cm höga när man handlar från andra kategorier än sticklingar, Självklart förväntar man sig inte fullvuxna blommor med flera års livserfarenhet än men det blir självklart att dessa inte överlever att skickas när dom är så små och svaga.
Besviken efter leverans där sista delen brister i ett annars väldigt trevligt upplevelse från eran hemsida.

1 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jag avbeställde min order eftersom det…

Jag avbeställde min order eftersom det tog flera veckor för dem att skicka varor trots att det fanns i lager. Till sist tog mitt tålamod slut och jag avbeställde ordern. Nu 1,5 månad senare har jag inte fått min återbetalning trots flera påtryckningar. Oseriös företag.

15 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

Efter 14 dagar var min beställning inte…

Efter 14 dagar var min beställning inte ens behandlad så jag avbeställde leveransen. Angivna ”15 dagars leverans” stämde alltså inte.
Orsaken angavs vara bl.a. försenade underleverantörsleveranser, så mina förslag till Cramer är:
1)Anställ en sommararbetate extra så att ni kan ge god service
2) Sälj inte produkter som ni inte har hemma på lager.

Hemsidan är jättefin med ett enormt utbud, men vad spelar det för roll när varorna (uppenbarligen) inte finns hemma för leverans?

13 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Allt gick bra och fick en gratis dahliaknöl

Det står på deras sida att det tar 10-15 arbetsdagar för dom att packa färdigt levande växter som ska skickas. Det stämmer att det tog tid att få beställningen men dom höll sig inom den tiden dom skrev. Dom var snälla och svarade på mina frågor. Jag mejlade dom tre gånger och fick svar snabbt därefter varje gång. Blommorna hade packats in väl och var fina när dom kom fram, köpte två höstögor. Jag fick en gratis dahliaknöl också. Allt gick bra

2 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dålig växtkvalitet och lång leveranstid

Mycket lång hanteringstid vid beställning. Jag har beställt vid tre tillfällen och leverans sker efter 3-4 veckor.

Kvaliteten på växterna jag fått är bedrövlig. Förra årets växter har hamnat på komposten, och det gör även årets leverans.

Man lovar mycket men håller tunnt!

Avstå från att handla av dem. Det finns andra alternativ som levererar mycket snabbare och med mycket högre kvalitet på växterna.

22 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

HANDLA INTE I DERAS WEBSHOP!

HANDLA INTE I DERAS WEBSHOP!
Beställde varor, fick ingen orderbekräftelse. Efter en vecka mejlade jag och frågade när de skulle komma, inget svar. Efter ytterligare en vecka mejlade igen och påpekade att jag tänkte annullera köpet om de inte svarade på mejlet. Fick svar att de hade mycket att göra och att deras leverantörer hade mycket att göra, fick inget datum på när leveransen skulle komma. Efter en månad annullerade jag beställningen och fick ett standardsvar som svar, ingen ursäkt?! Det är tydligt att de inte har förstått kundernas förväntningar på E-handel, kundbemötande och kundbehov. Om de inte har varorna på lager bör det framgå och hur lång tid det tar för leverans. Cramers Blommor bör inse att 2026 har kunder andra förväntningar än när E- handel startade som försäljningskanal, men här verkar tiden stått stilla!

15 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

Nej nej nej....inga varor kommer....

Nej nej nej....inga varor kommer....
Beställer blommor den 2/5 och tror naturligtvis att de ska komma denna sommar men..... Företaget svarar inte på mail, i alla fall inte ännu och ingen information om varför mina varor dröjer. Man beställer i tid för att hinna fixa allt till sommaren och sedan kan inte Cramers leverera. Detta var sista gången och jag ska nu försöka att avboka denna order som dom ändå inte verkar kunna leverera. Man blir trött

21 May 2026

Extremt lång leveranstid

Extremt lång leveranstid. Fick fråga efter min betalda beställning. Till slut kom sättlökarna,men fröpåsarna var inte med. Mail igen, de var slut!! Ingen information. Visade sej att ena påsen sättlök innehöll en stor sten, bra sätt att öka vikten på. Aldrig mer jag handlar där, ej seriösa

29 April 2026

Köp ingenting från dem!

Har beställt och betalt växter hos Cramersblommor sedan 8 veckor sedan. De lovade att de skulle leverera vecka 16, nu det är vecka 18 och fick av dom att de har ingen av mina växter att leverera. Bara det från dem. De är den värsta jag har beställt från! Köp ingenting från dem.

27 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Fick min leverans som förväntat

Fick min leverans som förväntat. Fina sticklingar men hade beställt en planta Viva Carolina hängpelargon som visade sig vara en ynklig avklippt stickling med 4 blad på Kostade 139 kr. Skrev till företaget via formuläret på hemsidan men ingen har orkat svara. Detta var första och sista gången jag handlar från Cramers.

25 March 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look