See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super leuke, lieve meid. Heeft verstand in wat zij doet, en met zoveel liefde. Ben super tevrede met haar werk en resultaten. Dikke aanrader!!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb in deze salon mijn wimpers laten zetten , ik ben erg tevreden!! Voor iedereen een aanrader. Super vriendelijke dame die weet wat ze doet🤗 ik kom zeker terug !! Tot snel

Rated 4 out of 5 stars

alles was super goed, de kwaliteit, echt leuk ingepakt en na 1 werkdag had ik mijn pakketje al in huis. dus de levering is ook top! :)

Company details

1. Jewelry Store

Written by the company

Shanaiz is een unieke sieraden webshop Waar je terecht kunt voor al je mooie sieraden -stainless steel -waterproof 🤍

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader!!!!!

10 March 2026
Unprompted review

Top!!

Altijd super mooie sieraden van een goede kwaliteit! Verkleuren ook totaal niet, dus je hebt er heel lang plezier van.

18 December 2024

Super leuke collectie

Super leuke collectie, veel keuze en verkleurt niet.
Bestelling komt snel aan en is leuk verpakt.
Ik ben fan ! 😍

30 August 2024
Unprompted review

Tevreden

Super lieve meiden! Voeren hun werkzaamheden nauwkeurig uit. Super tevreden met het resultaat. Bestel ook de sieraden, snelle levering maar ook goed materiaal! Ik blijf een vaste klant en raad iedereen deze zaak aan!

16 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look