Virkelig nice
Synes jeg havde en god oplevelse. Min pakke kom hurtigt og solbrillerne var virkelig god kval
Hos Shadez.dk kan du købe danmarks varmeste solbriller.
virkelige fede solbriller
tøserne i byen ka ik følge med!!!!
Købte et par hurtig briller men man forventer de er lidt mindre
Men godt køb
Jeg har fået en pakke fra shadez jeg har købt er par solbriller de er mega god kvalitet og der kom også en gratis skærmrenser og en airpod renser med hel gratis
God oplevelse her fra
Nem hjemmeside, hurtig levering og masser af ekstra fryns i pakken...
Fedt at man kan se sin pakke blive pakket på tik tok det passede lige drengen😁

Reply from Shadez
Har lige bestilt nogen havde den bedste oplevelse anbefaler her fra ❤️❤️❤️❤️ elsker slik
Er blevet virkelig glad for mine shadez, men det ene par gik dsv ret nemt i stykker men ellers perfekt
God service lyn hurtigt levering og virkelig god kvalitet og en masse slik med i pakken🥰🤣
Elsker dem, og de er pænere i virkeligheden end på billederene😍

Reply from Shadez
Mega mega god hjemmeside god levering også putter de også ekstra ting i som en lille gave, ikke en scamming hjemmeside

Reply from Shadez
Jeg synses det var en af de bedste hjemmesider jeg har hanlet. De er søde i leveringen. Du får dine briller, og noget slik, og hvis du er heldig kan du få nogle sko nøglering. MEGET for pengene! Virklig også søde på tik tok.

Reply from Shadez
Hurtig levering og produktet var super kvalitet. Er meget tilfreds og kan stærkt anbefales!