Quincy heeft ons bedrijf rechtstreeks benaderd. Na meerdere telefoontjes overstag gegaan voor het inplannen van een afspraak. Ter plekke was zijn verhaal duidelijk. Weet addertjes onder gras bij dynam... See more
See what reviewers are saying
Onlangs contact gehad met Serviceloket Nederland, contact persoon was Marvin Hoogstra. Marvin is een vriendelijk persoon en hij zoekt uit welk contract het best bij iemand past. Het gaat ons veel gel... See more
Na 5 jaar genieten van een mooie deal moest ik nu weer een nieuw contract afsluiten. Toen belde Serviceloket Nederland waar ik een afspraak maakte met Gabriëlla. Direct een vertrouwd gevoel, vriendel... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super geholpen door tim udding
Jeroen is na 3 jaar weer bij mij…
Jeroen is na 3 jaar weer bij mij geweest om voor mij de beste energie deal af te sluiten. het is weer gelukt. tot over 3 jaar. bedankt Jeroen!
Fijn en deskundig gesprek
Vanmorgen een adviesgesprek gehad met Jeroen Rijnberg. Was goed voorbereid, heeft alles duidelijk uitgelegd en voor ons een goede deal kunnen sluiten. Vriendelijk en meedenkend.
Jeroen legde rustig alles uit en nam…
Jeroen legde rustig alles uit en nam dingen over als wij het lastig vonden .
Nam ruim de tijd voor alles en was prettig in contact . Erg tevreden
Goed te woord gestaan en leuke…
Goed te woord gestaan en leuke besparing opgeleverd door Chris!
Na een goede en duidelijke uitleg van…
Na een goede en duidelijke uitleg van Chris, direct overstag gegaan en overgestapt naar hun aanbod.
Prettig gesprek en mooie besparing
Prettig gesprek met Quincy en een mooie besparing gerealiseerd.
Quincy Gall heeft mij een nieuw…
Quincy Gall heeft mij een nieuw contract aangeboden… het was een prettig gesprek.. hij heeft het netjes en duidelijk uitgelegd.. fijn persoon om zaken mee te doen
Marvin is op bezoek geweest en heeft…
Marvin is op bezoek geweest en heeft fijn geholpen en alles duidelijk uitgelegd.
We hebben een goed gesprek gehad met…Quincy Gall
We hebben een goed gesprek gehad met duidelijk overleg over de zaken !
Alles werd goed uitgelegd en duidelijk omschreven.
Een dikke duim voor Quincy Gall
Goed geholpen door Marvin
Goed geholpen door Marvin. Duidelijke uitleg met goede onderbouwing om tot de juiste energie keuze te komen
prima geholpen door Leonardo
prima geholpen door Leonardo, eerlijk en goed advies !
Quincy Gall heeft mij prima geholpen…
Quincy Gall heeft mij prima geholpen met een nieuw energie contract.
Energie contract voor onze stichting
Twee weken geleden is Jeroen bij ons geweest. Hij heeft ons uitstekend advies gegeven over onze situatie en goed met ons meegedacht. Na een ledenvergadering waren wij het unaniem eens dat wij met Service Loket in zee gaan. Wij hebben een goed voorstel gekregen en dit afgelopen vrijdag geaccepteerd. Bedankt, Jeroen! Wij raden je zeker aan bij anderen mochten zij ernaar vragen.
Goed uitgelegd
Wij hebben tot nu toe goede ervaring met Quincy Gall als adviseur. Goede uitleg en zeer vriendelijk
Net gesprek gehad met Marvin van…
Net gesprek gehad met Marvin van serviceloket , hij is duidelijk en betrouwbaar en staat voor de klant en geeft de beste adviezen wat past bij de situatie.
Deal snel gesloten 🤝
Duidelijk verhaal
Ik ben prima geholpen door Marvin Hoogstra. Goede uitleg over het contract, betere tarieven dan bij de vorige leverancier en geen verkooppraatjes. Kortom: zeer tevreden.
Topadvies gehad voor zakelijk en privé…
Topadvies gehad voor zakelijk en privé aansluiting bij Etos van Marvin Hoogstra
Goed geholpen door Marvin Hoogstra
Goed geholpen door Marvin Hoogstra. Voelde vertrouwd en duidelijke uitleg!
Chris is bij mij langs geweest en heeft…
Chris is bij mij langs geweest en heeft mij goed geholpen. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd. Vanaf volgende maand begin ik met besparen voor mijn zaak en huisadres. Ik ben super blij met Chris als mijn vaste contactpersoon, voor alle vragen die ik heb omtrent mijn energiecontracten kan ik bij hem persoonlijk terecht. Bedankt!
The Trustpilot Experience