Svar på anonym anmeldelse.
Secure4u er ikke tilmeldt Trustpilot og derfor kan vi ikke besvare anmeldelser. Vi har kontaktet Trustpilot i marts 25 og igen 28/10-25 og her den 10/11-25 har vi stadigvæk ikke fået svar fra dem om adgang. Derfor besvare vi her.
Hej Khalid Rasoul
Jeg tillader at svare på din anmeldelse.
Din installation af overvågning er kr. 13.500,- inkl. moms
De fejl du henviser til er bla. at du skifter netværk og vi kommer UB og kobler det over.
Den næste fejl som du henviser til er at få besked når der er aktivitet på dine kamera, da dette skal ske via email og under normale omstændigheder er det en løsning der kan udføres hvis man har sin egen email acount. Da du har en Yahoo.dk konto som ikke har denne løsning - opretter vi en gmail konto som på daværende tidspunkt i 2021 har en løsning for dette.
Det kræver dog en ting af brugeren, nemlig at man løbende tømmer postkassen på meddelelser da der er en begrænses adgang i antal mail der kan være på den. Og da hver hændelse er med foto på, fyldes postkassen hurtigt op.
Da du ikke ønsker at have din Gmail konto på din telefon men vil have at den videre sendes til Yahoo kontoen - så fyldes mailbakke hurtige op.
Det er første problem som vi talt om efterfølgende. Efter et stykke tid ændre Yahoo.dk nogle indstillinger i deres mailboks således at mail kommer ind i ukendt mail (spam) og ikke har foto på. Jeg afhjælper dette og det er fordi den mail som gmail skal sende og fordi den sender mange og med vedhæftet fil - så tror yahoo at det er spam. Da mail godkendes virker det igen. Du mener det er udstyret den er gal med, men jeg viser for dig at alt er ok i gmail og hvis jeg får den til at videre sende sine mail til mig på gmail, eller til vores egen firma email server så kommer alt igennem. Den tid der bruges på at undersøge dette og være fysisk oppe og vise at det virker som det skal men er din yahoo konto der afviser gør jeg uden beregning.
Efter ca 1 års tid ændre Gmail i deres indstillinger og fjerner muligheden for at opsætte denne løsning. Da du henvender dig om det kigger vi på det og må meddele dig at den løsning desværre ikke er tilstede længere. Da det ikke er en service der er underlagt os og var en service som vi opsatte uden beregning som en ekstra service ved installation. Så står vi ikke til ansvar for at denne ting fortsat kan virke.
Seneste kommunikation på mail om denne sag og info herom er 22/12-22
Jeg har dig telefonisk i røret i foråret i 2023 hvor jeg forklare dig det mundtligt at jeg ikke kan løse den opgave længere omkring emailservice da det er Gmail mm der har lukket servicen ned og ikke vores udstyr. Da jeg har det kørende på vores egen emailserver i virksomheden.
Det er korrekt du møder op på vores virksomhedsadresse i februar 2025 hvor vi ikke er tilstede men du afleverer en seddel til Glarmestervirksomheden som er min nabo.
Jeg kontakter dig og sender min tekniker op til dig d. 14/2-25
Da han ankommer konstaterer han at Optager ligger i en pose og han tilslutter den til udstyret, han finder ud af at netværksporten er defekt og det kræver at den skal skiftes.
Han laver firmware opdatering af kamera og konstaterer ligeledes at et kamera er defekt.
Den service som er udført her er udført uden beregning dvs. vi har fremsendt en 0 kr. faktura.
Samme dag fremsender jeg som aftalt en email med tilbud på hvad det vil koste at udskifte de defekte dele.
Ang. de 1000,- for nedtagning af udstyr står jeg uforstående overfor da udstyret er din ejendom så vi tager ikke penge for dette med mindre vi bliver bestilt til det. Der er hverken aftalt dette eller givet tilbud på det. Her tror jeg du forveksler det med din evt. alarm aftale med Verisure som intet har med os at gøre.
Ang. Garanti så har udstyret ikke fejlet i den periode denne er gældende, men at vi kommer til et anlæg der ligger i en pose og det er 4 år efter man har købt udstyret - kan vi desværre ikke stå til ansvar for.
Jeg beklager selvfølgelig at du ikke er tilfreds, men udfra historik og mailkorrespondancer samt mange telefon samtaler og 4 service besøg der har været uden beregning. Samt at du fik en rabat på 5000,- på installationsprisen dengang vi installerede det, så mener jeg at vi har ydet lidt mere end den service man kan forvente når man ikke har indgået en serviceaftale.
Mvh. Kim Rasmussen
BR Teknik Secure4u ApS