Sculpture by Trine Henriksen Reviews 7

Company details

1. Plastic Surgery Clinic
  2. Plastic Surgeon

Written by the company

Velkommen til Sculpture by, en plastikkirurgisk klinik grundlagt af Trine Henriksen, beliggende i de smukke omgivelser ved Kurhotel Skodsborg nord for København. Hos Sculpture by møder patienter et erfarent team af plastikkirurger og sundhedsfagligt personale med fokus på høj faglighed, kvalitet, tryghed og diskretion. Klinikken tilbyder moderne plastikkirurgi inden for blandt andet fedtsugning og liposculpture, ansigtskirurgi samt bryst- og body contouring. Alle behandlinger planlægges individuelt med fokus på naturlige og æstetiske resultater. Vi lægger stor vægt på grundig rådgivning og realistiske forventninger, så hver patient føler sig velinformeret gennem hele forløbet lige fra forundersøgelse til behandling og efterfølgende kontrol.

4.3

3-star
2-star
1-star

Min største anbefaling

Jeg har altid været ked af størrelses forskellen på mine bryster og har døjet meget med nakke og rygsmerter.
Efter jeg fik børn, blev forskellen tydligere, de var ikke ligeså store, men stadig tunge (og nu lange) fra det overskydende hud.

Trine lavede en brystreduktion på det ene bryst og et løft på begge. De er blevet så naturlige og flotte. Hele processen har været så professionel og tryg. Jeg kan varmt anbefale Trine og holdet til alle!

14 April 2026

Reply from Sculpture by Trine Henriksen

Tusind tak for din fine og personlige anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du har følt dig tryg gennem hele forløbet, og at du er tilfreds med resultatet. For os handler det ikke kun om det kosmetiske, men også om at mindske gener og skabe bedre velvære i hverdagen.
Det betyder meget at høre, at du oplever en positiv forskel.

Brystforstørrelse med eget fedt

Jeg har længe ledt efter det rigtige sted at få lavet en naturlig brystforstørrelse. Jeg havde hørt fra mange at Trine skulle være den bedste, og de havde helt ret.
Jeg er blevet så tilfreds med mit resultat, og er virkelig overrasket over hvor pænt det kunne blive. Som en “ung pige” føltes det som en rigtig stor beslutning og jeg er så glad for den måde Trine og de andre ansatte fik mig til at føle mig tryg. Kæmpe anbefaling 🫶🏼🫶🏼

4 February 2026

Kære Sofia
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du føler dig tryg gennem hele forløbet.
En naturlig brystforstørrelse med eget fedt kræver stor præcision, så det er dejligt at høre, at det lever op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste beslutning var at vælge Trine

Jeg har altid kæmpet med min vægt og prøvet alt – fra utallige kure til masser af sport. Selvom jeg har opnået et stort vægttab, føltes det sidste skridt mod en krop, jeg virkelig kunne lide, som en umulighed.

Jeg faldt over Trine på nettet og blev imponeret over de resultater, hun skaber. Det gav mig modet til at kontakte hende og dele min historie. Allerede fra start følte jeg mig tryg, og Trine forklarede, hvordan hun kunne hjælpe mig med at forme min krop på en naturlig måde ved at bruge mit eget fedt.

I dag står jeg med resultatet, og jeg er simpelthen så taknemmelig. Trine har formået at skabe de former, og numse jeg altid har drømt om – på en måde der ser helt naturlig ud. Jeg har ingen store ar, og resultatet er både harmonisk og smukt.

Trine får mine allerstørste anbefalinger. Hun er utrolig dygtig, dedikeret og har en helt særlig evne til at forstå og fremhæve det naturlige i kroppen. Hvis man ønsker en forandring på en tryg og professionel måde, er hun uden tvivl det rette valg.
Hun må være at sige den bedste af dem alle

11 February 2026

Kære Charlotte
Tusind tak for din flotte og personlige anmeldelse, det betyder rigtig meget.

Det har været en fornøjelse at følge din rejse, og vi er meget glade for, at du har følt dig tryg hele vejen, og at resultatet lever op til dine ønsker.

Tak for din tillid og for de pæne ord, det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev opereret for Lipødem i mine…

Jeg blev opereret for Lipødem i mine ben i efteråret 2025 pga smerter, hvilket har været den bedste oplevelse jeg kunne forestille mig. Servicen er helt i top, Trine er personligt et dejligt varmt menneske, hun er super professionel med mange års erfaring med operationer for Lipødem, både her og i udlandet.
Man er i trygge hænder, flotte omgivelser og personalet er søde og omsorgsfulde.
Jeg vil til enhver tid lade mig operere igen og ved jeg får et flot resultat oveni.
Jeg giver hende mine bedste anbefalinger, hun får 5 stjerner af mig

10 November 2025

Kære Hanne
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget.
Det vigtigste er, at behandlingen gør en mærkbar forskel, så det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og følt dig tryg gennem hele forløbet hos Trine.
Tak for din tillid og for din anbefaling, det sætter vi stor pris på.

Anbefaling fedtsugning og skintightning

Jeg ønsker at anbefale og dele min oplevelse med SCULPTURE by verdens bedste Trine 🤍

Det virkede meget grænseoverskridende og ikke noget jeg turde - en kosmetisk operation. Men jeg var så ked af mine overarme og hals og viste ikke hvad jeg kunne gøre, da træning og kost ikke var nok.

Efter min konsultation omkring fedtsugning og skintightning følte jeg mig virkelig set og taget seriøst, og kunne ikke vente.

Inden selve operationen var jeg ret nervøs, men personalet var så rolige og professionelle, at det hurtigt gav mig en tryg mavefornemmelse.

Hele forløbet har været så positivt – både før, under og efter behandlingen, og jeg har altid har kunnet stille spørgsmål.

Resultatet betyder mere for mig, end jeg havde regnet med. Det handler ikke kun om udseende, men også om hvordan jeg har det nu. Min hals og mine arme føles meget mere “mig”, hvis det giver mening.

Den største anbefaling, det sødeste personale, hyggeligt sted og den dygtigste og mest kompetente Trine 🤍

13 May 2025

Kære Angelina
Tusind tak for din meget fine og ærlige anmeldelse, det betyder virkelig meget.
Vi er glade for at høre, at du har følt dig set og tryg gennem hele forløbet, især når det i starten kunne føles grænseoverskridende. Det er noget, både Trine og resten af teamet lægger stor vægt på.
Det betyder meget for os at høre, at resultatet har haft så stor betydning for, hvordan du har det i din egen krop.
Tak for din tillid og for dine meget pæne ord.

Jeg kan varmt anbefale Trine Henriksen

Jeg kan varmt anbefale Trine Henriksen. Hun er en helt igennem empatisk, lyttende og professionel kirurg, som får én til at føle sig tryg og i de bedste hænder fra første møde. Hendes faglige dygtighed er tydelig, og hun tager sig tid til at forstå ens behov og bekymringer.

Resultatet af hendes arbejde er simpelthen perfekt og super flot, man kan virkelig mærke, hvor dygtig hun er, og hvor stor en ære hun lægger i sit håndværk.

Samtidig er hendes personale utrolig søde, imødekommende og hjælpsomme, hvilket skaber en rar og afslappet atmosfære hele vejen igennem forløbet. Man føler sig virkelig set og taget godt hånd om.

En meget positiv oplevelse, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

8 December 2025

Kære Louise
Mange tak for din fine og anbefalende anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om gennem hele forløbet. Det er noget, både Trine og resten af teamet lægger stor vægt på.
Det glæder os at høre, at du er glad for resultatet.
Tak for din tillid og for dine pæne ord.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, godt resultat, virkelig professionel behandling og det sødeste personale. Super service - det mindste issue blev taget seriøst. Kan klart anbefales. Jeg kommer aldrig under kniven andre steder end her.

5 November 2025

Kære Siff
Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er glad for dit resultat.
Tak for din tillid og for din anbefaling.

Take a closer look