Scheidingsplanner Reviews 25

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

alles ging mis, de heer Heijen heeft zich beter voor gedaan, hij zei ervaring te hebben met ondernemers en scheiden, dit bleek niet het geval te zijn. Hij was niet neutraal, baseerde de financiele ops... See more

Rated 4 out of 5 stars

Edwin ( in 's-Gravenzande) heeft ons goed geholpen alles duidelijk uitgelegd. Wat de mogelijkheden waren en de stappen/ beslissingen die genomen moesten worden. Op het moment dat we wat meer tijd nodi... See more

Rated 5 out of 5 stars

De Scheidingsplanner en met name Marco den Otter heeft ons heel goed en fijn geholpen om in een moeilijke tijd toch alles goed en vlot te regelen. Marco weet waar hij het over heeft, reageert snel en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Edwin (s’gravenzande) is een super fijne mediator. Hij heeft alle kennis op zak om te helpen en ondersteunen. Waarbij het belang van het kind echt centraal staat. Goed bereikbaar en meedenkend. Ondan... See more

Company details

Information provided by various external sources

80% van de scheidingsproblemen gaat over geld. Dat begrijpen wij als geen ander. Met behulp van de Scheidingsplanner weet u waar u aan toe bent.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Han is een fijne man met kennis

Han is een fijne man met kennis. Ik kan mij dan ook niet vinden aan de slechte recensies die geschreven zijn. Bij scheiden gaat het vaak om emoties en bij een veschtscheiding kan niemand iets goed doen. Han is juist eerlijk en betrouwbaar en raad ik een ieder aan.

17 March 2022
Rated 5 out of 5 stars

Han Assman heeft ons uitstekend…

Han Assman heeft ons uitstekend geholpen. Hij voelde onze situatie uitstekend aan. Hij werkte snel en efficiënt. Zegt soms dingen die je misschien liever niet hoort maar wel erg waar zijn gebleken. Wij zijn blij dat hij ons door een hele vervelende periode heeft geholpen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

12 March 2022

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen.

Han heeft onze situatie goed in kaart gebracht en heeft ons uitstekend geholpen bij het nemen van de voor ons moeilijke beslissingen. Han is een professional die volledig onpartijdig is gebleven. Hij weet waar hij het het over heeft en heeft ons een reëel toekomstbeeld gegeven.

17 August 2018
Rated 1 out of 5 stars

Han Assman, Scheidingsplanner Heemstede/Velserbroek

Het aangaan van een echtscheiding is een emotionele zaak. Han Assman, handelend onder de naam Scheidingsplanner Heemstede/Velserbroek, promoot zichzelf als een vakkundig scheidingsplanner en mediator. Niets is minder waar: de man rekent het tarief van een advocaat, levert slecht werk, komt zijn afspraken niet na, en kiest partij voor één van de echtelieden, waarbij hij gegevens van de andere echtgenoot doorspeelt. Hij houdt zich niet aan zijn geheimhoudingsplicht, is absoluut onbetrouwbaar en je privacy is bij hem niet gewaarborgd: een goed verloop van je echtscheiding dus ook niet. Ook is hij geen mediator, al zegt hij van wel. Hij zet echtelieden tegen elkaar op en drijft er een wig tussen, zodat je uiteindelijk alsnog naar een advocaat moet. Mijn advies: GA NOOIT MET DEZE MAN IN ZEE!

17 November 2017

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look