Santhelabel Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Tevreden over de kleding, niet over de service

De kleding zag er goed uit en werd binnen iets minder dan twee weken bezorgd. Helaas is het retourneren echt verschrikkelijk geregeld. Ik heb meerdere keren gemaild, maar krijg geen reactie, waardoor ik mijn bestelling niet kan retourneren. Erg jammer, want verder was ik tevreden over de kleding.

7 August 2026

Bestel hier niet

Bestel hier niet! 3 week gewacht op bestelling, tussendoor contact proberen op te nemen met klantenservices, geen enkele reactie terug gehad! Uiteindelijk waren de artikelen ook niet mooi, dus retour gestuurd! Geen geld terug gezien, maar bijna een maand geleden aangeleverd op retouradres.

4 August 2026

Niet kopen

Ik heb een bestelling ter waarde van €100 geretourneerd en inmiddels is er een maand verstreken zonder dat ik mijn geld heb teruggekregen. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen via verschillende kanalen, krijg ik geen enkele reactie. Hier dus zeker niet bestellen, en voor diegene die hetzelfde mee hebben gemaakt is het raadzaam om een melding te maken bij ACM Consuwijzer en Fraudehelpdesk zodat het verder onderzocht kan worden.

31 July 2026

OPLICHTERS

Ik had een setje besteld van 50 euro die wou ik retourneren en heb ook zelf de retour kosten betaald en na weken nogsteeds mijn geld niet terug terwijl de retour allang was aangekomen ik heb op meerdere platformen contact op genomen ze reageren op niks. Het is een grote oplichting!

9 June 2026

NIET BESTELLEN!!

NIET BESTELLEN!!

Heb 3 juli een bestelling gedaan. Was na 5 dagen nog niet verzonden. Heb een mail gestuurd 2x, pas antwoord gekregen nadat ik op insta en tiktoks reacties had geplaatst. Ze zegt dat her verzonden is op 9 juli, heb ook een tracking link gekregen. Vandaag 14 juli staat er nog steeds dat het koerier bedrijf geen pakket heeft ontvangen. Ben mijn geld kwijt vrees ik.

14 July 2026

Koop hier niet

Product netjes retour gedaan. Geen geld terug helemaal niks. Niet reageren op de mail, niet reageren via insta en m'n reactie op TikTok verwijderen. Voor €60 opgelicht

13 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Niet kopen bij San the label

Niet kopen bij San the label! Reageren nergens op, mail dm geen reactie. Deel niet geleverd gekregen en deel teruggestuurd. Ze verwerken niets bij Klarna dus nu totale rekening zonder iets te hebben!

11 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Besteld en betaald, niets ontvangen

Mijn dochter heeft op 21 april J.l. Iets besteld en betaald, maar heeft daarna niks meer vernomen. Op mails wordt niet gereageerd evenals op berichten via het contactformulier op de website. Uiteindelijk via Instagram een berichtje gestuurd waar weken later op werd gereageerd, maar zonder verdere informatie of details van de bestelling te vragen. Volgens mij is deze site niet okee! Mijn dochter is haar geld kwijt, vrees ik, hopelijk help ik met deze review anderen om hetzelfde te overkomen.
Bestel niet bij santhelabel.nl! @san.thelabel

14 May 2026