Rsg KitvoegafdichtingReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Echt n top ervaring gehad met Radek van rsg. Zo netjes en snel hele woonkamer gekit plus helemaal rondom de trap . Ook nog kozijn in de gang en badkamer stukjes die niet netjes waren gedaan door... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kitnaden rond douchebak waren niet goed meer. Deze zijn uitgesneden en heel mooi weer gekit. Ook de overige randen werden gelijk meegenomen. De communicatie was zeer vlot. Werkzaamheden zijn uitgevoer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Supergoede communicatie en heel vriendelijk. Het werk was zeker goed en zelfs op een klein puntje gaf hij zelf aan dat het iets mooier kon. Die openheid en werkethiek zal voor ons duidelijk zijn dat... See more

Company details

1. Contractor

Written by the company

Kitbedrijf voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Echt n top ervaring gehad met Radek van…

Echt n top ervaring gehad met Radek van rsg.
Zo netjes en snel hele woonkamer gekit plus helemaal rondom de trap . Ook nog kozijn in de gang en badkamer stukjes die niet netjes waren gedaan door de vorige klussers.
Hele schappelijke prijzen en in een mum van tijd alles klaar.
Ook een heel vriendelijke , toegankelijke jongen met duidelijke afspraken.
Kortom een absolute aanrader.
Dank je wel Radek

16 June 2026

👍👍👍👍

Prijsopgaaf via watsapp met foto's.Lek in de douche.Prima werk geleverd ziet er erg netjes uit en lekkage opgelost.Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

29 January 2026

Lek in douche.

Nadat er een lek was geconstateerd in onze douche heeft Radek het kitwerk van de drain, wanden en de voegen in de vloer vernieuwd. Hij doet dit niet zomaar, maar na een grondige inspectie. Geeft advies om problemen in toekomst te voorkomen. Het kitwerk ziet er zeer mooi uit. Is hier op eigen initatief twee keer voor terug gekomen. Hele snelle response ook. Kortom zeer aanbevelingswaardig !

14 June 2025

Uiterst tevreden

Gisteravond contact gehad, vanmorgen vroeg al aan de slag. Sympathieke man die meedenkt en goed advies geeft. Radek levert netjes en goed werk af tegen een zeer acceptabele prijs.

15 August 2024

Erg tevreden

Ik ben zeer tevreden over Radek, hij reageerde erg snel op mijn aanvraag, had ook op korte termijn tijd en heeft alles heel netjes afgewerkt. Daarnaast ook nog eens heel sympatiek, dus een aanrader!

22 June 2024

Topbedrijf!

Radek werkt erg netjes en professioneel! Als je een Kitter zoekt niet twijfelen en Rsg laten komen!

20 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit, snelle en goede communicatie

Radek reageert snel als je via zijn site een vraag stelt. Hij kon ook snel langskomen om de badrand opnieuw te kitten. Het kitwerk ziet er weer super netjes uit. Heeft voor dezelfde prijs ook wat extra kitwerk gedaan, omdat dit ook nodig was. Ook in de keuken een spatwand heel netjes afgewerkt. Later nog een berichtje gekregen met de vraag of alles nog goed was, heel attent. Radek heeft veel ervaring en raad hem zeker aan!

26 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Radek werkt met liefde voor zijn vak

Radek heeft in ons nieuwe appartement de plinten van de parketvloer gekit. Op zijn advies zowel de boven- als onderkant van de plinten laten kitten. De onderste rand heeft hij in de kleur van de vloer afgewerkt. Daarna heeft hij voor ons ook nog de stalen kozijnen heel strak afgekit. Radek is een man met liefde voor zijn vak. Hij werkt heel netjes en is super vriendelijk. Ik beveel Radek zeker aan.

14 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Professioneel en kundig voor een goede prijs

Vakwerk geleverd op korte termijn en voor een goede prijs. Onze douchecabine ziet er weer prachtig uit!

Hij werkt met meerdere soorten kit, waardoor het er extra mooi uit ziet. Daarnaast was hij erg vriendelijk en gaf hij goed advies, kortom een hele positieve ervaring.

9 November 2023

Uitstekende vakman

Radek heeft bij mij thuis de kit in de wc en badkamer vervangen. Absoluut vakwerk afgeleverd! Snelle communicatie, komt zijn afspraken na, denkt uitstekend mee en was snel beschikbaar. Ik raad hem bij iedereen aan en bij een eerstvolgende klus in huis vraag ik hem zeker weer!

24 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vakkundig en komt afspraken na

Na een lekkage in de badkamer heeft Radek bij ons alle kitranden vernieuwd/vervangen. Maakt de positieve reviews meer dan waar. Nog dezelfde dat we belde kwam hij in de middag langs. Vakman. Komt afspraken na. Zeker aan te bevelen. Zeer positieve ervaring. Kan menig ander nog een voorbeeld aan nemen

24 May 2023

Zeer tevreden

We zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Radek. Hij is flexibel met het inplannen van afspraken (op korte termijn) en komt deze na.
Hij heeft goed werk afgeleverd (2 componenten kit bij onze douchedrain) voor een prima prijs. Neemt na de klus nog even contact op om te vragen of alles naar tevredenheid is gedaan. Echt top!
Mochten we in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan zullen we hem daar zeker voor benaderen.

24 May 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look