Vi brugte RO’s byg i forbindelse med en større renovering af et køkken-alrum. Helt fra start til slut var der fuldstændig styr på processen. Alle de mange håndværkere, kom hver gang som aftalt, og v... See more
See what reviewers are saying
Vi fik nyt Svane-køkken og anvendte RO’s Byg til nedrivning af det gamle køkken, afdækning, el-, murer- og malerarbejde. Fik en udførlig tidsplan for hele projektet, som blev overholdt til punk... See more
Forbilledlig projektstyring. Ro' byg har stået for flere projekter hos os det seneste år (2022-2023). Nyt køkken, etablering af ny terrassedør, udskiftning af hoved-og bryggersdøre, renovering af tr... See more
Company replied
Har kun godt at sige om RO’s Byg. Der er god kommunikation og fleksibilitet. Selv sidste øjebliks ændringer og ideer bliver uden problemer tilføjet tidsplanen. Renovering af min lejlighe... See more
Company details
Written by the company
En aftale er en aftale. Ordentlighed er det alt dominerende nøgleord for os i alt, hvad vi foretager os. Vi holder vores aftaler, og du kan stole på, at vi gør alt hvad vi kan, for og blive færdige til aftalt tid og til den aftalte pris. Et projekt udvikler sig ofte undervejs – nye løsninger kan komme til, eller omstændigheder kan betyde, at noget skal gøres anderledes. Men du kan være sikker på, at vi ikke præsenterer dig for ekstraregninger, med mindre vi har aftalt det. Ordentlighed handler naturligvis også om kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i forhold til hvad der er aftalt. Det er ikke mindst derfor, vi har så mange trofaste kunder. RO’s Byg er ejet af Kim Rasmussen og Michael Mathiassen.
Navervej 30D, 4000, Roskilde, Denmark
- byg@ros-byg.dk
- ros-byg.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Høj kvalitet og en fornøjelse at samarbejde med
Ros Byg har over en periode på 6 uger stået for arbejdet i forbindelse med etableringen af vores nye bad, køkken og entré. Opgaven har inkluderet murer-, el-, VVS, tagdækker-, tømrer- og malerarbejde.
Projektstyringen har været eminent, og såvel tidsplan, økonomi som indgåede aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. De tilknyttede håndværkere har været omhyggelige og leveret arbejde af høj kvalitet. De har været imødekommende, fleksible og behagelige at omgås, hvorfor det har været nemt at have dem gående i vores hjem i perioden.
I processen er alle vores henvendelser og ønsker om justeringer blevet taget godt imod af den dygtige projektleder og ført hurtigt ud i livet af teamet.
Vi kan uden tøven anbefale Ros Byg til større opgaver, der kræver koordinering af mange faggrupper, og hvor man som kunde har en høj overligger for såvel slutresultatet som samarbejdet.
Den varmeste anbefaling herfra til Ros Byg
Ros Byg har taget 100% ansvar fra start til slut og renoveringen af hele stueetagen med nyt køkken, nedlægning af væg, nye gulve etc. er blevet super godt. Vi har følt os trygge veje vejen igennem.
God og grundig opstart, en tidsplan som har holdt hele vejen, løbende dialog og hurtig action på tingene. Der har også været brug for ekstra koordinering og møder med bordpladeleverandøren og Ros Byg har stillet op hver gang uden at beklage sig eller sende tillægsbudgetter.
Det har været en fornøjelse - stor tak til både Michael og Frederik.
Tidsplan holdt. Superb byggeleder
Vi brugte Ros Byg i forbindelse med renovering af et køkken.
Tidsplanen blev overholdt med undtagelse af en enkelt dato, hvor der hurtigt blev fundet en ny.
De fem stjerner gives til vores projektleder Frederik, der hele vejen igennem udviste stor forståelse for vores situation og hjalp på alle tænkelige måder med at få et godt resultat.
De håndværkere der kom og arbejdede i vores hjem gav varierende indtryk. Alt fra super professionelle og søde mennesker, til nogen der ikke virkede til at tage meget hensyn til at de gik og arbejdede i et privat hjem.
Resultatet i sidste ende er der ikke en finger at sætte på, og der blev også udført en ting eller to der ikke var inkluderet i tilbudet, og derved prisen.
Fremragende planlægning og opfølgning
Ro's Byg stod for totalrenovering af vores køkken inkl. udskiftning af trægulv til klinker. Inden opstart blev alt planlagt til mindste detalje inkl. en projektplan der på dagen blev fulgt fra start til slut. Det er naturligvis uundgåeligt, at der er ting, der går galt i en større renovering, men henvendelser fra vores side blev mødt uden spørgsmål og småfejl rettet lynhurtigt med afslutning af projektet til aftalt tid og pris.

Reply from Ros Byg
En fantastisk samarbejdspartner vi varmt vil anbefale
Tak til Ros Byg for et fantastisk godt stykke arbejde i forbindelse med nedtagning, klargøring og installation af nyt køkken, nyt badeværelse og ny kantine hos Lauritzenfonden i Hellerup.
Alt er forløbet til vores fulde tilfredshed og vi har ikke fortrudt et eneste sekund (!), at vi valgte dette firma til opgaven. Alt blev som vi ønskede og intet gik galt.
At det lige blev Ros Byg var ikke en tilfældighed. De var anbefalet os af andre og vi fik bekræftet vores positive indstilling ved et besøg på firmaet's hjemmeside.
Forinden igangsætningen blev der afholdt et byggemøde med alle involverede parter i entreprisen - som Ros Byg iøvrigt stod for. Der blev lagt en meget detaljeret plan for hele forløbet og den blev overholdt 100%, - bl.a. via kompetente ledere der hele tiden fulgte op på, at alt gik som det skulle.
Og så må vi nævne, at de håndværkere som udførte opgaven var folk med et servicegen ud over det sædvanlige. Dygtige, høflige og med forståelse for at arbejde side om side med os medarbejdere i en travl hverdag....
Vi kan varmt anbefale dette firma.

Ikke imponeret
Jeg valgte firmaet fordi køkkenleverandøren samarbejder med dem og processen er kendt.
El arbejde og tidsplan var ok, men med hensyn til VVS manglede jeg sgu opfølgning og løsning.
Jeg stod med en skuffe, der ikke kunne lukkes efter installation af Qooker og en vask der ikke kunne skylle ud.
Køkkenleverandøren fixede Qooker installationen, og satte mig i kontakt med en kloakrenser som løste problemet med vasken.
Min forventning var at RO tog ansvar for processen og havde sørget for løsningerne og ikke ansvarsfraskrivelse fra underleverandøren af VVS og en henvisning om selv at finde og kontakte en kloakmand.

Virkelig ringe oplevelse med Ros Byg
Virkelig ringe oplevelse med Ros Byg. Ingen kvalitetstjek af deres arbejde, ingen opfølgning på deres arbejde, vi måtte selv følge op på deres arbejde og gøre opmærksom på, hvad der var aftalt. De virker ikke interesserede i at lave det aftalte arbejde. Har forsinket hele vores køkkeninstallation med to måneder. Vi hørte kun fra Ros Byg når køkkenfirmaet rykkede for fremgang. Rigtig ringe malerarbejde, der blev lavet om flere gange, men stadig ikke ordentligt. Det har vist sig umuligt at få malet en plan væg i ensartet struktur uden synlige helligdage. Og nu hører vi ikke mere fra dem, selvom de er gjort opmærksom på det ringe resultat.
Jeg har simpelthen ikke andet end godt…
Jeg har simpelthen ikke andet end godt at sige. RO's byg hjalp med at renovere mit køkken og alt er gået efter planen. Super god sparring undervejs, imødekommende håndværkere og tjekket projektstyring!

Top projektstyring, Top proces, Top resultat
Vi har haft et renoveringsprojekt som samlet set er på den gode side á 1.000.000 kr.
Vi valgte Ros-Byg grundet deres professionalisme. Vi havde flere forskellige total entreprenører forbi og give bud på vores projekt.
Valget fald på Ros-Byg grundet deres professionelle tilgang til projektet, deres forståelse for vores behov.
Noget så simpelt som en meget præcis tidsplan for hele forløbet på 14 uger med dagskort på hvem der var i huset og hvad de lavet. Tidplanen blev fulgt og de var faktisk færdige før tid. Men den service betød at vi som var flyttet ud af huset i perioden kunne følge nøjagtigt med i hvad der skete. Samtidig vide hvornår det var vigtigt at være tilstede og hermed planlægge efter det.
Jeg vil til enhver tid anbefale at bruge Ros-Byg til renoveringssager. Hos os har de udført: Entre, bryggers, stue & køkken. Fra top til bund. Alt ud nyt ind. Vi har haft besøg af: nedrivning, VVS & Kloak, støbe folk, elektriker, tømrer og maler. alle har udført deres andel i en utrolig høj standard. De har alle været meget informative og løsningorienteret.
Ja vi har også oplevet udfordringer, mange udfordringer. Men ens for dem alle er de bliver løs til minimum det aftale og i mange tilfælde til en niveau op uden særlige omkostninger. dialogen ved sådanne sager har altid været meget fornuftig og sober. Jeg vil nævne at Ros-Byg også har stillet op på søndage for at snakke udfordringer eller detaljer.
Jeg er en meget tilfreds kunde som har fået en service og resultat over mine egne forventninger. jeg er ikke i tvivl om vi tog den rigtige beslutning om at gå med Ros-Byg og det vil jeg gøre fremover også.
De varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Ros Byg
Lover tilbud, men kommer med intet
Ligesom Gert, så blev vi lovet et tilbud, men fik intet. De kom endda ud på adressen, talte med os og tog billeder af vores badeværelse, men bagefter var der radiotavshed.
Da vi så endelig hørte fra dem flere måneder senere, spurgte de, om vi stadig var interesserede. Ja, svarede vi, men de er ikke vendt tilbage efter endnu flere måneder.
De spilder jeres tid, så brug jeres tid et andet bedre sted :-)

Forbilledlig projektstyring.
Forbilledlig projektstyring.
Ro' byg har stået for flere projekter hos os det seneste år (2022-2023). Nyt køkken, etablering af ny terrassedør, udskiftning af hoved-og bryggersdøre, renovering af trapper, renovering af carport, udskiftning af udvendigt træværk, slibning af trægulve, maling ude og inde. Alt er udført med sans for kvalitet, til tiden og med konduite. Det har været en fornøjelse. Mvh
Birgit Hjermov

Indvendig renovering i topklasse
Vi fik lavet indvendig renovering, herunder etablering af gulvvarme og opsætning af bærende bjælke.
Vi har fra start til slut oplevet haft indtryk af at vores projekt blev styret med professionalisme og afvigelser fra planen blev taget seriøst.
Michael, Søren og resten af teamet er med deres erfaring kommet med forslag og løsninger vi ikke selv ville have overvejet.
RO´s Byg får den største anbefaling fra vores side og skal vi have lavet noget en anden gang så ved vi hvem vi kontakter.

Høj kvalitet og punktlighed
Monteringen af det nye køkken meget vellykket, herunder meget tilfredsstillende maler-, tømrer- og VVS-arbejde. Punktlighed med alt, hvad der afhang af RO's Byg selv i en monteringsproces af flere ugers varighed. Stor hjælpsomhed med opsætning af mine bogkasser. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Lover og skuffer
Tror desværre, at virksomheden er gået konkurs.
Jeg blev lovet et 400.000 kr. tilbud før påske 2023, men trods rykkere, så er der aldeles radiotavshed fra firmaets side.
Tidsplanen blev holdt og de indgåede…
Tidsplanen blev holdt og de indgåede aftaler blev udført perfekt. Smukt arbejde hele vejen igennem fra alle håndværkerne. Åben og imødekommende.
Man var næsten ked af, at de holdt tidsplanen.
Vi har netop fået lavet nyt køkken, og vi endte med at vælge et Svane Køkken. Vi skulle i den forbindelse også have lagt nye fliser i køkken og bryggers samt have revet en halvmur ned. Desuden skulle der laves el og vvs i det nye køkken.
Svane anbefalede Ro’s Byg, da de har et samarbejde.
Frederik og en kollega fra Ro’s Byg kom ud og kiggede for at kunne give en pris.
De kom med rigtig mange gode idéer til forbedringer, som vi aldrig havde fundet på selv.
Der gik et par dage, og så havde vi et rigtig fair tilbud. Vi sagde ja tak, og efter yderligere et par dage fik vi tilsendt en tidsplan til godkendelse.
Det var en samlet tidsplan for Svane og Ro’s, så vi skulle slet ikke koordinere noget selv.
Vi havde et par små ønsker til ændringer, som uden problemer blev imødekommet.
9 uger tog projekter fra start til slut, og vi havde omkring 10 forskellige håndværkere i huset. Samtlige håndværkere var virkelig kompetente og desuden meget behagelige mennesker.
Vores primære kontaktperson var Frederik, som igennem hele processen har svaret på spørgsmål og kigget forbi af flere omgange.
Da Ro’s Byg var færdige med deres del af projektet, var vi næsten helt vemodige, for det havde faktisk været super hyggeligt.
Vi glæder os til, at vi skal have renoverer badeværelser, og der er ingen tvivl om, at vi også kommer til at bruge Ro’s byg der!

Nyt køkken
RO’s Byg stod for nedrivning, koordinering og reetablering af vores køkken. Vi har været yderst tilfredse med RO’s Byg: god planlægning, overholdelse af tidsplanen, de holdt hvad de lovede, gode at samarbejde med. Alt i alt flot, godt og professionelt arbejde. Søren og Marita
Samarbejde, kommunikation og håndværk i topklasse
Vi brugte RO’s byg ifm totalrenovering af badeværelse og gæstetoilet. Allerede fra første møde havde vi en god mavefornemmelse. De var top professionelle, og inden vi overhovedet havde accepteret et tilbud fra dem, og dermed ikke engang var kunder hos dem endnu, havde de været hos os ad 4. Omgange for at sikre de bedste løsninger på nogle virkelig mystiske løsninger på de oprindelige badeværelser. Alle håndværkere vi har mødt gennem forløbet, har været topprofessionelle, søde, imødekommende og alle tidsplaner blev overholdt. RO’S byg har høje forventninger/standarder til deres arbejde, er noget ikke blevet 100%, som de ønsker, så bliver det straks lavet om. I vores tilfælde henover en weekend for at undgå at tidsplanen skred - det er service i topklasse. Den samme høje standard RO’s byg forventer af sig selv, forventer de også af deres samarbejdspartnerne, og Michael (indehaver) har ikke været bleg for at træde til, når jeg har løbet panden mod muren i samarbejdet med køkken/bad-firmaet. Det betyder utroligt meget, og man føler sig 100% i gode hænder hos Michael & Co. Når vi skal renovere køkken, så kommer vi til at vælge køkkenfirma ud fra RO’s anbefalinger/samarbejdspartnere, da der ingen tvivl hersker om, at vi ønsker at Michael og resten af RO’s skal stå for den renovering også. De får den varmeste anbefaling herfra Litorinaparken.

Reply from Ros Byg
Totalrenovering ud over vores forventninger!
Vi brugte RO´s Byg til en indvendig totalrenovering, herunder etablering af gulvvarme, ændret rumfordeling i hele vores hus.
Fra projektets 1. dag til projektets sidste dag, oplevede en stor professionalisme og en fremragende projektstyring fra indehaver og projektleders side.
Dette sammenholdt med godt kvalitetshåndværk – gjorde at projektet stod 100 % færdig til aftalte tidsplan og med et resultat over forventning.
Vi oplevede god sparring omkring projektet – hvor Michael & Søren bidrog med deres erfaring og viden omkring projekter, som vi er taknemmelige for i dag, da vi nu står med en fuldstændig istandsat bolig, som passer 100 % til os!
Derfor får RO´s Byg den største anbefaling fra vores side.

Totalrenovering - Kvalitet og godt håndværk
Michael (Indehaver) og Søren (Projektleder) har styret totalrenoveringen af vores gamle bevaringsværdige hus fra 1860 med rolig hånd. Projektet blev forsinket grundet flere forsikringssager men også her formåede det at inkorporere det så byggeriet blev minimalt forsinket.
De har forestået VVS, Murer- og tømrerarbejde, Køkken, Bad, etageadskillelse, EL/smart-home og enkelte ting udenfor.
De har holdt budgettet fraset div. tilkøb og har bidraget med viden og godt indspark til os på trods af at vi selv har tegnet og byggestyret store dele af processen. Et par kosmetiske ting som skal rettes her et år efter, men det rykker ikke ved at vi giver vores kraftigste anbefaling.