Roofa Reviews 5

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht en onbetrouwbaar

Afspraak gemaakt 1x per jaar de dakkapel reinigen (€125,00). Dit volgens afspraak. Alleen de ramen zijn schoongemaakt, vanaf de grond en met 15 min weer vertrokken. Mooi en snel verdient. Wel snel een herinnerings factuur gestuurd (binnen 14 dagen), dat kunnen ze wel. Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Mooie praatjes en afspraken, maar die nakomen kennen ze niet. GA NIET MET ZE IN ZEE! Pas op.

29 April 2026

Fijne werklui

Fijne werklui, die bij ons de voorgevel van de nok in het huis kwamen schoonmaken. Ook netjes achtergelaten. bedrijf komt verder betrouwbaar over.

Ietwat dubbele gevoelens over de vooraf afgesproken prijs. 125 euro. In mijn beleving was dit een rieële prijs. De mannen zijn echter welgeteld 15 minuten bezig geweest. Snel verdiend zo haha. Onze glazenwasser rekent 30 euro voor dat kwartier. Maargoed had misschien wat andere verwachtingen t.a.v de werkzaamheden. Enfine toch 4 sterren vanwege de hartelijkheid van de werkmannen.

17 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vandaag geweest bij ons en alles weer…

Vandaag geweest bij ons en alles weer super mooi schoon, alles werd goed uitgelegd en ook de verkoper bij ons aan de deur was heel duidelijk en vertelde direct waar hij voor kwam. Wij zijn blij!

27 June 2024

Beste Niels,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Rated 4 out of 5 stars

Gisteren bij ons de boeidelen en…

Gisteren bij ons de boeidelen en dakkapellen wezen reinigen, zien er weer fris uit. Aanrader

26 June 2024

Beste Janneke,

Wat fijn dat u weer kan genieten van schone en frisse dakkapellen en boeidelen. Bedankt voor deze mooie review.

Rated 4 out of 5 stars

Anders verkocht aan de deur dan rekening

Aan de deur wordt het anders verkocht dan de uiteindelijke rekening.. dan wordt er opeens 20,- meer gerekend voor het rolluik die alleen aan voorkant wordt gereinigd. Jammer dat dit niet zo wordt verteld/verkocht aan de deur of op website. Werklui waren overigens prettig in omgang en doen gewoon hun werk 👍🏻.
Update: Bovenstaande is gebeurd maar is nu goed opgelost en berust blijkbaar op miscommunicatie. Fouten kunnen gemaakt worden en als het dan alsnog goed wordt hersteld, stel ik de review ook bij. Ik had overigens eerst dit voorval ook al per mail opgenomen met hen, maar nu is de oplossing er wel. Dank.

25 June 2024

Reply from Roofa

Beste Claudia, Wat vervelend dat er me u is afgesproken dat het rolluik bij de prijs inbegrepen is, en later blijkt dat dit niet het geval is.

Dit is niet onze normale wijze van werken, en de vertegenwoordiger is hier inmiddels op aangesproken. Wij hebben de prijs voor de rolluiken inmiddels aan u terug gestort, dit zou reeds op uw rekening moeten staan.

Wel goed om te horen dat u vindt dat de reinigers prettig in de omgang zijn en hun werk goed doen. Dit zal ik hen zeker terug koppelen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look