See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi skulle spise sunday roast, det en billig nok pris stadig dyr men iforhold til resturanten, og deres standarte priser var det billigt. Vi starter ud med at få salat kød osv på bordet der går 2 minut... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sämsta restaurangen till hutlösa priser som serverar kött som doftar unket och spottas ut av reflex då det varit dåligt. Bröder luktade mögel, pommesen var torra och kalla, såserna kalla med tjock h... See more

Rated 2 out of 5 stars

Köd på Vesterbro: Meget venlig og opmærksom betjening som udgangspunkt! Men desværre var halvdelen af begge steaks fyldt med sener, den anden halvdel var god. Desværre stødte vi derfor ikke på udfor... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi var på restaurant KôD på Vesterbrogade efter en god oplevelse i Aarhus. ELENDIG service! Rødvinen kom da vi var godt inde i hovedretten, kaffen kom alt for set og et indtryk af at være glemt eller... See more

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet, og sidst men ikke mindst, en dejlig stemning.

1.8

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.8

All reviews

24 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

KöD i Aarhus – eller rettere sagt Kaos i Aarhus.

Vi starter aftenen med tre defekte stole. Tre! Ikke bare et uheld – det er åbenbart en del af indretningen. En form for rustik russisk roulette i, hvem der falder sammen først.

Dernæst ankommer tjeneren med vin og vand og sørger straks for aftenens underholdning: hun vælter vandflasken ud over mig. Hvor andre restauranter tilbyder en velkomstdrink, får man her en gratis full body-shower. Service på højt niveau – bogstaveligt talt drivvåd.

Så kom bøfferne. Mine kammerater havde bestilt 600 g cote de boeuf – hvilket viste sig at være 600 g rent senekød. Det var som at tygge på et brugt bildæk med indlagt elastik. Min egen ribeye på 300 g? Tja, den var til at spise, men stadig mere kedelig end et møde i Ejerlejlighedsforeningen.

Pomfritterne? Slatne som en våd karklud. Saucerne? Så tamme og ligegyldige, at man forventede, at de kom i en Pixibog-version med “for børn fra 3 år”.

Og som prikken over i’et: Vi påpegede hele miseren for to tjenere og en chef. Man kunne forvente undskyldning, måske et plaster på såret – men nej. Svaret var et kækt: “Det kan vi ikke gøre noget ved.”
Nej, selvfølgelig ikke! Hvorfor dog tage ansvar, når man kan køre “ligegyldighed de luxe” som koncept? Det er jo næsten imponerende at kunne servere den slags med et smil og stadig kræve fuld pris.

Konklusion: Hvis du vil betale premiumpriser for at sidde på skraldemøbler, blive gennemblødt, tygge bildæk, spise børnesovs og så blive afvist af ledelsen med et skuldertræk – så er KöD i Aarhus det perfekte sted for dig.

30 August 2025

Valgte Signatur-menu

Valgte Signatur-menu. Fin hummer suppe. 200g Angus meget sej - måtte lade halvdelen stå. Smagløs dessert. Afslog den inkluderede vin, men måtte betale for danskvand i stedet. Det gider vi ikke igen.

23 August 2025

Dårlig service

Maden var egentligt fin, men oplevelsen med betjeningen trækker det hele meget ned.
Vi ventede enormt lang tid på nogle havde tid til at tage imod vores bestilling trods tjenerne havde god tid til at stå og tale sammen. Ventetiden på at få maden var også unødig lang. Så generelt et dårligt serviceniveau - bare ikke ok, da det ikke er discount spisetid/Priser.
Kommer ikke igen/vil ikke anbefale til andre.

22 July 2025

Verdensklasse

Vesterbrogade 33

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Maden var simpelthen lækker – smagfuld, flot anrettet og tilberedt til perfektion. Vores tjener, som var ny, gjorde det virkelig godt: smilende, opmærksom og super imødekommende. Alt spillede – vi kommer helt sikkert igen!

27 June 2025

Lækker middag på Köd Vesterbro

Vi spiste middag på Köd Vesterbro, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Vi blev budt velkommen med bobler og derefter forret med oksecarpaccio - super lækker og flot anrettet, og derefter fulgte en all-you-can-eat servering af saftig Tri Tip roast med masser af velsmagende bearnaise – præcis som det skal være.

Kødet var mørt og perfekt tilberedt, og serveringspersonalet var både opmærksomme og effektive, så der hele tiden var fyldt op med både mad og drikke. Den fri bar med øl, vin og vand fungerede rigtig godt og gjorde, at stemningen hurtigt blev afslappet og festlig.

Alt i alt var det en gennemført og lækker middag, som passede perfekt til en festlig aften. Vi gik derfra mætte og meget tilfredse – helt klart et sted vi gerne vender tilbage til.

14 June 2025
Rated 2 out of 5 stars

Den 21/05-25 holdt jeg 50 års…

Den 21/05-25 holdt jeg 50 års fødselsdag på restaurant KØD på Vesterbrogade. Vi var et selskab på 6 og det tog 30 minutter før en tjener tog vores servering efter vi selv havde kontakte tjeneren. Først herefter fik vi drikkevarer og lidt brød som vi også skulle bede om. Efterfølgende fik vi forretten som bestod af en form for hummersuppe med noget pasta. Suppen var lunken. Efterfølgende fik vi hovedretten som bestod af oksemørbrad. Oksemørbraden var lunken, dårligt afpudset, dvs. med sener, Bearnaisesaucen var skilt, hvilket kan se ske selv for den bedste, men så skal den bare ikke serveres !.

Der var ikke på noget tidspunkt en tjener kom og spurgte om alt var okay og vi sad ofte med tomme glas og skulle selv fange en tjener.

Servicen var i den grad dårlig, formentlig grundet dårlig bemandning af tjenere.

Kød er ikke en billig restaurant og når man holder en sådant prisniveau så burde kvaliteten og servicen ligeledes stå mål med prisen. Det var i hvert fald ikke tilfældet ved vores besøg.

Så det der skulle være en rigtig hyggelig aften, blev til en skuffende oplevelse.

21 May 2025

Hvad bilder I jer ind

Vores familie på seks voksne ankom kl. 19.45 og havde bestilt bord i 1,5 time.

Det første vi får at vide af en halvsur kvindelig tjener, er at vi kun kan nå 1-2 retter…. Ikke så smart da vi havde aftalt hjemmefra at vi alle ville prøve Köds Signatur menu der består af 3 retter
Vi bestiller a la carte og får vores bøffer 30 minutter senere. Der skulle gå 10-15 min., før vi får tilbehør (kartofler, sauce mm.) og så er bøffen kold.. dårlig timing..
Klokken er nu 20.55 og en ny tjener kommer til vores bord og oplyser at vi desværre ikke har tid til desserten.
Så tak for mad..
Resten er til 0 stjerner

10 May 2025

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, bestiller en mørbrad welldone, modtager en steak medium rear når jeg brokker mig siger de så jeg ikke kan få en ny men de vil læg den på grillen hvis det er. Når jeg så siger ellers tak, får man et flabet svar. Aldrig igen besøger jeg dette sted

30 April 2025

Madforgiftning

Er taget ud for at få en god oplevelse på Köd København. Havde ikke været der før. Atmosfæren i restauranten og Tjeneren var de positive elementer. Vi fik serveret 3 slags kød, og bemærkede at kødet ikke virkede varmt men mere bare lunt. Ribeyen smagte underligt, hvilket vi også gjorde tjeneren opmærksom på. Vi havde god tid og mærkede allerede noget ubehag på restauranten i form af hedetur, men blev da vi kom hjem ramt af maveonde, diarre, opkast og feber og har brugt næsten et helt døgn nu på at have det dårligt. Vi blev begge syge, og med samme symptomer. Vi har skrevet til restauranten, som blot afviser at der skulle være noget galt, selv om de vil undersøge sagen. Tænk at skulle bruge sin ferie på at være syg og så bare blive afvist på den måde af restauranten, når man har spist en forholdsvis dyr middag. Jeg er rigtigt skuffet over KöD og kan ikke anbefale andre nogensinde at sætte sine ben i den restaurant.

16 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft fornøjelsen af at besøge…

Vi har haft fornøjelsen af at besøge KoD adskillige gange – både i privat regi og i forbindelse med firmamiddage – og hver eneste gang har været en fantastisk oplevelse.

Servicen har altid været imødekommende og professionel, og vi er hver gang blevet mødt med et smil og en oprigtig interesse i at give os den bedst mulige oplevelse. Maden har konsekvent været i topklasse – lækker, veltilberedt og med tydelig fokus på kvalitet og smag.

Vi har aldrig haft en dårlig oplevelse hos KoD, og det er en af grundene til, at vi bliver ved med at komme igen.

Derfor sender vi uden tøven 5 stjerner herfra – og vi glæder os allerede til næste besøg.

3 February 2025

Kære restaurant Kød i Kbh

Kære restaurant Kød i Kbh, jeg havde glædet mig til at holde min fødselsdag hos jer, vi har været i London og besøge jeres restaurant hvilket var en rigtig god oplevelse. I går var vi så i Kbh, og havde valgt Sunday roast, maden kom ind i små skåle til 8 personer og ikke samtidig så maden blev kold. Ingen smilende tjenere, men en kold besked om At I manglede personale og havde lånt fra en anden restaurant. Vi havde bestilt sodavand ad libitium og ventede 20 minutter på anden gang sodavand. Maden var ok men som sagt kold.

16 March 2025

Ringe service

Trods bestilt Quick bord 1,5 time gik de først 40 min på at finde et bord og menu kort til os. Vi gav op da vi ikke kunne finde nogle service og ikke ville ende med at skulle kaste maden ned på 20 minutter da vi havde et Quick bord.
Vi kommer aldrig igen

3 March 2025
Rated 2 out of 5 stars

Det var så sidste gang på Kød i Aarhus.

Det var så sidste gang på Kød i Aarhus. For at starte med det bedste, så er serveringsopersonalet søde og rare og meget venlige.

Når det så kommer til maden, så kan det samlet set konkluderes, ud fra 3 besøg, at jo mere beruset man er, jo bedre er maden og vi var desværre ædru de sidste 2 gange, hvilket havde den betydning, at vi kunne foretage en ret hurtig vurdering, og vores karakter til maden er noget i omegnen af et 02.

Vi havde bestilt all you can eat og fik at vide, at det var cuvettesteg og så kunne vi ellers vælge mellem medium og well done. Vi valgte medium.
De første to serveringer var noget, der lignede sousvide tilberedt lårtunge, som havde en fin rosa kerne, men var totalt smagsforladt, da alt smagen med stor sandsynlighed ligger i vacuumposerne. Den karamelisering man ellers kan få frem ved bruning af stegen var de heller ikke lykkedes med, så det vi spiste var et stykke spejlblank kød uden farve eller smag og så var der heller ikke brugt energi på at krydre stegene. De tilhørende steak fries var fra frost og med skræl og af den absolut dårligste og billigste slags og dem, som mest af alt ligner noget man lader ligge tilbage i frituren. Små og store stykker kartoffelbåde og deraf meget varierende udseende og smag og decideret usexede at se på, og bestemt ikke noget vi havde behov for at kende til oprindelsen af. Den sidste servering lignede en udskæring fra forpartiet fra koen og havde heller intet med cuvette at gøre. Der var 4 cm fedt på overfladen samt store fedtmarmoreringer i kødet, som efterlod os med en snert af kvalme og ubehag. Det var virkelig ulækkert og så var det samtidig stegt rare og ikke medium. Vi var i underskud af salt og hverken kød eller bearnaise var tilsmagt.

Vi grinte lidt af det hele, da vi ikke ville lade oplevelsen af maden ødelægge vores aften og fordi serverings personalet var mega søde, men objektivt set, så skulle vi nok have vandret ud i køkkenet og konfronteret folkene derude med det skrammel de leverede. Derfor synes jeg, at denne anmeldelse er på sin plads og jeg håber i det mindste, at Kød snart strammer gevaldigt op og serverer maden som man kan forvente. Det er jo ikke høj gastronomi med komplicerede tekniske detaljer på et særligt højt plan, men en steg og nogle frosne kartofler...come on. Iøvrigt var vi heldige at få varm sauce en enkelt gang ud af 3 mulige.

Alt i alt skod

16 February 2025

Følte vi sad i vejen

Vi havde et bord lige der hvor alle stod i kø da de enten skulle ind eller ud. Så vi havde personer bogstaveligtalt i nakken. Vi følte at vi sad i vejen. Tjenerne anede ikke hvem der skulle gøre hvad. Vi måtte selv bede om at få et menukort.
Maden var ok, men nok lidt tæt på at være lunkent.
En tjener spildte sovsen ud over bordet. Det blev ikke tørt ordentligt op, så bordet var helt fedtet.

De var ikke uvenlige, men der var ikke styr på noget.

15 February 2025

Is this your company?