Ben dit transformatie programma gestart om mijn lichaam waar ik al redelijk tevreden mee was om nog een schepje of twee erbovenop te doen. Dit heb ik nu 4 maanden gevolgd en ik ben droger dan ooit en... See more
See what reviewers are saying
De afgelopen 8 maanden heb ik meegedaan aan Rene zijn coachingsprogramma. Mijn persoonlijke coach Veerle stond 24/7 voor mij klaar en kwam altijd met goeie tips en adviezen. Had begrip voor mijn dru... See more
Vandaag heb ik na 10 maanden het transformatieprogramma afgerond met Sem als topcoach! Ik ga haar steun, motivatie en eerlijke adviezen echt missen. Maar ik weet ook dat alle handvatten heb gek... See more
Ik heb echt de doelen behaald die ik wilde behalen dankzij de juiste begeleiding, het contact met mijn coach was super fijn en ook de hulp die ik van haar kreeg. Ze zijn allemaal super vriendelijk en... See more
Company details
Written by the company
Online fitness coaching voor een next level lichaamstransformatie. Wil jij jezelf op fysiek en mentaal vlak doorontwikkelen? Laat mij je begeleiden bij het behalen van je doelen. Samen naar jouw droomfysiek!
Contact info
De Nieuwe Erven, 5431 NV, CUIJK, Netherlands
- +31613107012
- info@renespoelstra.nl
- renespoelstra.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 33% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben heel blij dat ik de stap heb…
Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om mij aan te melden voor het programma van René! Na een periode van alles geprobeerd te hebben, had ik een reset nodig. De tijd die ik in het programma heb gezeten heeft mij inzicht gegeven in mijn voeding en sportprestaties. Het programma is in die zin niet streng, het is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Er is zeker ruimte voor gezelligheid, hapje, drankje. Het plan geeft je handvaten, waarbij je ook zelf invulling kunt geven. Ik at bv niet volgens de recepten, maar heb door de tips en tricks voor mezelf mijn recepten gemaakt. Dit maakte het voor mij eigen en daar kan ik nu ook mee verder.
Ellis mijn coach heeft mij goed geholpen! Goede tips en adviezen, waar je echt iets aan hebt.
Mijn leven is 180 graden gedraaid en ik heb er alle vertrouwen in, dat ik met de handvaten die het programma mij heeft gegeven verder te gaan.
Raad ik het programma aan! Jazeker, wil je doelen behalen, lekker in je vel of om welke reden je je ook wilt aan melden? DOE HET! René en zijn team zorgen er voor dat je de beste versie van jezelf kunt worden!
Het was een investering, maar 1000% waard!
Het was een investering, maar dubbel en dwars waard! In de eerst week merkte ik al zo’n verschil, en binnen de eerste maand paste ik alweer de broek waarover ik een mental breakdown had gehad. Ik heb een gewicht en fysiek bereikt waarvan ik nooit meer had gedacht die ooit te bereiken! Sem was daar bij elke stap in mijn proces en haar support werkte, naast de resultaten, als extra motivatie! Ik zou het zo nog een keer doen om de boost aan zelfvertrouwen en discipline weer te ervaren. En het mooie is.. het was een project, maar het is nu mijn leefstijl geworden. Ik voel me top!
René Spoelstra
Na lang twijfelen mezelf opgegeven voor dit traject. Ik kreeg coach Megan toegewezen en zij is heel prettig in de omgang. Ik was wat terughoudend omdat ik al best lang sport en weinig (tot geen) resultaat boekte. Met de juiste coaching, sport en voedings-tips heb ik toch progressie weten te behalen! Ik ben meer dan tevreden!!
Ik zou iedereen dit traject aanraden!
Samen met coach Bert-Jan het traject 6…
Samen met coach Bert-Jan het traject 6 maanden doorlopen. Tot nu toe ruim 14 kilo kwijt en zelf ga ik zeker de laatste 6 gewenste kilo’s nog halen!
Dankzij de reflectie van Bert-Jan, die steeds vroeg hoe het kwam dat ik hoog of laag in de calorieën zat, ben ik me veel bewuster van mijn eten geworden. Ik houd nu overdag echt rekening met mijn eten als ik ‘‘s avonds een feestje heb. Ook de sportschool is weer onderdeel van mijn leven geworden. Ik voel me weer een stuk fitter en lekkerder in mijn vel, maar ik ben er nog niet. Mijn doel was 20 kilo eraf en dat gaat me zeker lukken nu!
Bert-Jan, dankjewel voor alles!🙏🏻
In 6 maanden. Een nieuwe ik 2.0!
Deze ervaring gun ik iedereen! Nee ik was niet dik, ik had wat vetjes hier en daar. Ik probeerde van alles met intermittend fasting, (te veel) ik at gezond (te grote porties) ik ging naar de sportschool (geen schema ik deed maar wat) Ik ben begin mei begonnen met het summer challenge programma en binnen no time vlogen de cm en kilo’s eraf. Ik zag mijn figuur veranderen naar een mooie shape. Elke week feedback momenten van coach Sem. Die me week in week uit wist te motiveren. Ik werd zelfverzekerder en kwam in een flow waar ik niet meer uit wil! Gezonde voeding, en heerlijke sportschema’s. Maar…. Ook ruimte voor vakantie, lekker eten, een avondje stappen, drinken. En dat allemaal zonder dat het mijn resultaat in de weg zat. Balans en consistentie zijn the key! Op zijn tijd heerlijk genieten zonder schuld gevoel en daarna weer verder met je doel.
Na de summer challenge ben ik verder gegaan met het transformatie programma. Langzaam wat aankomen en spiermassa opbouwen. Ook hierin ben ik ontzettend goed begeleid. Op elke vraag kreeg ik een uitgebreid antwoord met onderbouwingen. Coach Sem heeft ontzettend veel kennis. Na een half jaar coaching is het nu tijd om zelf verder te gaan. Ik weet waar ik sta, ik weet waar ik heen wil en ik weet hoe ik het moet doen!
Voor iedereen die nog twijfelt… zet deze stap en ik garandeer je dat je geen spijt krijgt. Dit is de eerste stap naar de allerbeste versie van jezelf.
Ik ben in totaal 31 cm aan vet kwijt, en bijna 6 kg. Inmiddels weer wat erbij maar dat zijn spieren! Sem super bedankt voor alles! Ik hoop dat je nog veel mensen net zo blij mag mag als dat jij mij hebt gemaakt!
Je bent de investering waard!
Ik vond het een spannende stap, uit m'n comfortzone maar ik wilde verandering..
Strakker en beter in m'n lijf zitten.
Ik kwam Rene Spoelstra Coaching op Instagram tegen en waagde de sprong.
Mijn persoonlijke coach was Megan.
Superlief en heel geduldig.
Ik heb veel van haar geleerd.
De app is heel uitgebreid, je krijgt persoonlijke workout schema's en maaltijd suggesties.
Je progressie wordt bijgehouden dmv wegen en wekelijkse metingen en foto's.
Ik ben zo'n 7 kg kwijt geraakt, wat me nooit eerder is gelukt en ook heel wat centimeters.
En het belangrijkste bijna nog voor mij is dat ik niks hoefde te laten staan, ik hou teveel van eten om mezelf iets te ontzeggen.
Je werkt in een calorietekort en dat is mij prima bevallen gezien de resultaten die ik heb behaald.
Mijn traject zit erop na deze week en kan alles wat ik heb geleerd nu zelf toepassen.
Twijfel je of je dit coachingstraject wilt doen?
Je bent die investering waard! Ga ervoor!💪🏼
Dankbaar
Dankzij Ellis niet alleen heel veel kilo's en centimeters kwijt. Maar heb m'n leven terug gekregen. Lekkerder in mijn vel. En dat is zoveel waard!
Ontzettend dankbaar!
Mijn ervaring met het afvalprogramma van René Spoelstra
Ik ben zó blij dat ik het afvalprogramma van René Spoelstra heb gedaan! Dit is echt iets wat ik nooit alleen had gekund. In 6 maanden tijd ben ik 12,7 kilo lichter geworden en heb ik enorm veel geleerd — over trainen, voeding en het tellen van mijn calorieën. Het heeft mijn hele kijk op een gezonde levensstijl veranderd.
Een speciaal bedankje aan mijn coach Veerle, die mij met haar motiverende woorden, steun en waardevolle adviezen door elke stap heen heeft geholpen. Zij gaf me precies de motivatie die ik nodig had om door te zetten, ook op de moeilijkere dagen.
Ik raad dit programma echt iedereen aan die gezonder wil leven en een betere versie van zichzelf wil worden. Het is niet zomaar een afvalprogramma, het is een investering in jezelf! 💪✨
Zó trots op het resultaat en dankbaar voor deze reis! 🤍
Mijn ervaring
Mijn ervaring met de coaching en dit programma was een oogopener. Ik ben oprecht zo gegroeid in de afgelopen 6 maanden, zoveel geleerd over voeding en mezelf. Ik ben 20 kilo afgevallen, maar dat vind ik het minst belangrijke. Het beste is, ik voel me fit, ik voel me zelfverzekerd en mijn relatie met voeding is echt bizar veranderd (de goede kant op). De coaching sessies zijn top, structureel, leerzaam en je kan met alles terecht bij je Coach. De app is makkelijk en overzichtelijk. Bedankt coach Veerle voor alles, je hebt mijn leven ten goede verandert :) Ik ben dit programma en Veerle zo enorm dankbaar. Ik zou dit aan iedereen aanraden als je meer wilt leren over voeding, sport, balans tussen onbewerkt eten en “fun” food, als je zelfverzekerder wilt worden en noem het maar op. Iets wat ik de rest van mijn leven mee kan, ga en wil nemen!
Afvallen lukt echt !!
April dit jaar begonnen en het is gelukt om toch af te vallen !! Het lukt mij gewoon wel en echt niet op alleen sla en een wortel 😉Dit was wat ik nodig had. Een stok achter de deur en het opdoen van kennis voeding, beweging en balans Voel mij zekerder in de sportschool omdat ik weet wat ik doe.
De filmpjes zijn duidelijk met veel informatie. Super fijn bijgestaan door Coach Sem Altijd een fijne feedback met leermomenten en ik voelde mij gehoord. Ga met vertrouwen op naar mijn streefgewicht én ik blijf lekker naar de gym gaan.
Gewoon goede coaching!
6 maanden traject gevolgd bij coach Ray. Aardige coaches, goede app en geweldige trainingsschema's. Helaas door vele vakanties net niet het einddoel gehaald, maar daar kan niemand anders behalve ikzelf wat aan doen. Zou het zo nog een keer doen. Ray bedankt!
Precies wat ik nodig had.
Dit traject was voor mij precies wat ik nodig had. Een stok achter de deur en het opdoen van mijn kennis qua voeding, beweging, slaap en het balans hier in. De filmpjes zijn duidelijk en met een goede dosis humor. De coach die ik had stond ten alle tijde klaar voor mij (stomme) vragen. Door deze laagdrempeligheid, bleef het ook geen grote stap om telkens maar weer met mn vragen klaar te staan. Dankzij Rene en mijn coach Ray sta ik weer zelfverzekerd in het leven (-18kg) en weet nu mijn gewicht en fysiek stabiel te houden!
Ik deed mee aan het test transformatieprogramma
Ik deed mee aan het test transformatieprogramma van René Spoelstra. Ik ben al jaren actief in de sportschool, werk in de medische wereld en heb behoorlijk wat kennis van voeding. Tijdens de intake werd benadrukt dat dit programma juist ook voor mensen met ervaring geschikt zou zijn — dat ik nieuwe dingen zou leren, goed begeleid zou worden en persoonlijke coaching kon verwachten.
Helaas viel de praktijk tegen. De trainingsschema’s zijn vrij standaard en weinig afgestemd op persoonlijke doelen. De recepten in de app zijn niet te vergelijken met de aantrekkelijke gerechten die op Instagram worden getoond (voorbeeld: pasta met kip, broccoli en ketchup 😅).
Toen ik aangaf vroegtijdig te willen stoppen, werd daar gelukkig niet moeilijk over gedaan. Wel duurde het drie dagen voordat het geregeld was, omdat mijn coach slechts vroeg in de ochtend een uurtje bereikbaar was — dit bleek onderdeel van het testprogramma.
Mijn advies: als je al bekend bent met krachttraining en voeding, zou ik dit programma niet aanraden. Trap ook niet in de “meer informatie”-belofte; de e-books die je in de app ontvangt zijn dezelfde die gratis op Instagram beschikbaar zijn. Bovendien bevatten ze oud beeldmateriaal uit de tijd met zijn ex Annabel.
In mijn ogen, als je echt wilt staan voor je eigen merk, houd dan je content up-to-date en laat zien dat je moeite doet voor je klanten.
3 baby’s rijker en 10kg armer! 💪🏼
Tijdens mijn afvaltraject ben ik bijgestaan door coach Sem. Wat een super coach is zij zeg! Ze staat altijd voor je klaar, geeft goed advies en goede feedback. Ze luistert ook echt naar de obstakels waar je tegenaan loopt tijdens het proces. Ik heb een traject van een half jaar gedaan en ben daarin in 10kg afgevallen en dit zelfs zonder consequent te sporten. Ik ben een moeder van 3 jonge kinderen. Zo zie je maar dat met de juiste begeleiding alles mogelijk is! Enorm bedankt topper!
Januari begonnen met het transformatie…
Januari begonnen met het transformatie begonnen.
Inmiddels ben ik 27kg afgevallen en een heel ander mens. Belangrijke lessen als "bewust genieten" en "het gaat er om wat je consistent en over een lange periode doet, niet wat je eenmalig doet" hebben mij enorm veranderd. Ook het enorme inzicht in voeding en alles over kcal/macros/micros is erg waardevol en helpend. Speciale dank aan coach Bertjan, thanks voor je tomeloze support!
9 maanden geleden ben ik begonnen met…
9 maanden geleden ben ik begonnen met dit programma en wat heb ik veel geleerd en wat ben ik trots op mijn zelf 22 kilo kwijt met dank aan mijn coach Sem 😀 je leert hier hoe je om moet gaan met je voeding dus meer eiwitten eten dan koolhydraten dit leer je vanzelf en in de eerste weken krijg je ook opdrachten waar je dit in terug kan zien. Daarbij krijg je een eigen coach waar je 24/7 terrecht bij kunt voor al je vragen . Elke woensdag je feedback moment waar je je foto's deelt en je cm deelt en je een nieuw voedingschema krijgt . Ook krijg je als je aan dit programma begint een sport schema op maat !! Sem ik wil je ontzettend bedanken en wat ben ik mega trots op mijn zelf 💕
Rene en zijn team hebben mij heel goed…
Rene en zijn team hebben mij heel goed op weg geholpen om weer controle te krijgen over mijn lichaam en gezondheid. Het lukte mij niet om af te vallen, ik wist ook niet meer wat ik allemaal moest geloven op sociaal media. Tot ik Rene tegen kwam op Instagram. Zij hebben mij geleerd gewoon van alles te blijven genieten, maar waar ik op moest letten om af te vallen. Dat het niet erg is als het een dag niet lukt pak het morgen gewoon weer op. Dat sporten niet een must is, maar al is het maar 1 dag in de week dat helpt bij het afvalproces. Dankzij hun methode heb ik nu een gezonde relatie met voeding en heb ik een nieuwe leefstijl aangeleerd. En niet al te onbelangrijk ik ben ruim 8 kg afgevallen en zit op een gewicht wat ik al ruim 6 jaar niet meer heb gewogen.
Een programma dat je leven lichter maakt. Niet diëten maar genieten
Dit programma heeft mij zoveel geholpen, Was zelf al goed op weg en al ruim 30 kilo lichter. Twee jaar lang bleef ik hangen in gewicht, maar wilde er zo graag nog een kilo of 4/5 af. Daarom wilde ik meer weten over voeding maar ook over een sportscha dat bij mij paste.
Ik kan zeggen dat ik bovenverwachting verbaasd ben betreft het resultaat!! Geen 4 maar bijna 7 kilo lichter, en 6 cm in omvang🙏Het mooie en fijne is, dat ik kan en mag eten wat ik wil “zonder” schuldgevoel . Want de sleutel tot succes is toch het tracken van je voeding en de juiste hoeveelheid macro’s. Dit alles ga je allemaal leren en ondervinden
Samen met je coach ga je het traject aan en wordt je goed begeleid. Mijn coach was een topper!! Dankjewel Sem voor alles❤️
Fantastisch! Doen!
Begin juli gestart met coaching traject en ben momenteel 6kg kwijt en heel veel centimeters. Ik kan niks anders zeggen dat dit traject helemaal super is en ik echt zo geen spijt heb. Dit zijn echt mensen met kennis! Fantastische Coach Sem heeft mijn trainingsschema en voedingsplan gemaakt op een manier dat je dit structureel kan integreren in het dagelijks leven. Ook staat zij altijd klaar om vragen te beantwoorden en heeft ze werkbare trips bij uitdagingen.
Je leert veel over training, voeding, hoe om te gaan met dagelijkse uitdaging en over het lichaam zelf door alle leuke en leerzame video’s van René.
Zonder dit plan en Sem was het mij echt niet gelukt en had ik bij gewicht fluctuaties allang opgegeven!! Sem en dit plan geeft mij houvast en structuur in mijn drukke bestaan.
Zou zeggen niet twijfelen, gewoon doen als je een gezondere levensstijl wilt met balans als key! Want een taartje/ ijsje / koekje eet ik ook nog wel eens 😀
Heel tevreden met de coaching!
Ik wil(de) aankomen in gewicht, dus massa bouwen maar tegelijk ook mijn gezonde vetjes behouden. Ik werd gekoppeld aan een vrouwelijke coach die mijn 8,5 maanden heeft begeleid in dit traject. Hele leuke en lekkere recepten waaruit je kunt kiezen. Hierdoor zie je wat je gewoon kunt en mag blijven eten. De trainingsschema's vond ik erg fijn en je kunt altijd overleggen of je iets aangepast kunt krijgen.
Ik ben in dit traject 2,4 kg aangekomen in massa en ben hier heel blij mee! Het viel niet altijd mee maar ik heb doorgezet en een mooi resultaat weten neer te zetten!
Bedankt Team Spoelstra!
The Trustpilot Experience