De afgelopen 8 maanden heb ik meegedaan aan Rene zijn coachingsprogramma. Mijn persoonlijke coach Veerle stond 24/7 voor mij klaar en kwam altijd met goeie tips en adviezen. Had begrip voor mijn dru... See more
See what reviewers are saying
Vandaag heb ik na 10 maanden het transformatieprogramma afgerond met Sem als topcoach! Ik ga haar steun, motivatie en eerlijke adviezen echt missen. Maar ik weet ook dat alle handvatten heb gek... See more
Ben dit transformatie programma gestart om mijn lichaam waar ik al redelijk tevreden mee was om nog een schepje of twee erbovenop te doen. Dit heb ik nu 4 maanden gevolgd en ik ben droger dan ooit en... See more
Ik heb echt de doelen behaald die ik wilde behalen dankzij de juiste begeleiding, het contact met mijn coach was super fijn en ook de hulp die ik van haar kreeg. Ze zijn allemaal super vriendelijk en... See more
Company details
Written by the company
Online fitness coaching voor een next level lichaamstransformatie. Wil jij jezelf op fysiek en mentaal vlak doorontwikkelen? Laat mij je begeleiden bij het behalen van je doelen. Samen naar jouw droomfysiek!
Contact info
De Nieuwe Erven, 5431 NV, CUIJK, Netherlands
- +31613107012
- info@renespoelstra.nl
- renespoelstra.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 33% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super fijn programma
Super fijn programma, wat veel inzichten geeft, en de wekelijkse check-in in mijn geval bij Raquel, is toch een stok achter de deur, ik ben op een heel rustig tempo met vakanties er tussen -15 kg afgevallen, en ga met deze inzichten verder!
goede ervaring want ik kan alles meenemen in mijn dagelijks leven :)
ik het coaching traject erg positief ervaren. Qua gewicht gebeurde er niet per se veel maar leerde wel de kennis erachter en om dingen anders te relativeren. Megan was mijn coach en ik kon voor al mijn vragen bij haar terecht! haar geduld, hulp en kennis heeft mij zeker weten de goede kant op gestuurd. Ook de sportschema's vond ik soms intensief maar toch ook weer tof om goed vol te houden omdat ik er genoeg in kon groeien!
goedkoop is het traject niet maar als je het spaarpotje hebt en wilt investeren in je zelf dan zeker doen!!
Spoelstra coaching
Ik wilde de puntjes op de I zetten maar ik had daar echt iemand voor nodig die mij daarbij kon helpen. Via social media kwam ik bij René Spoeltra terecht en heb ik mij opgegeven. Ik ben het traject een half jaar aangegaan en geen seconde spijt gehad. Een big shout out naar mijn coach Sem want zij heeft mij zo goed begeleid en gesteund op de momenten dat ik het even niet zag zitten. Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en ik zit zoveel lekkerder en strakker in mijn vel! Ook heb ik veel geleerd wat ik mee
kan nemen om verder te gaan op eigen benen. Ik raad het iedereen aan om het traject aan te gaan als je de puntjes op de I wil zetten 😃
Na 24 kilo afvallen besloot ik nog een coach te willen, ik verloor nog 18 extra kilo’s 👌
In augustus 2025 besloten een coach te willen via René spoelstra nadat ik zelf al 24 kilo was afgevallen. Ik ben nu nog 18 extra kilo’s kwijt en het traject was een feestje!
Naast mijn baan en zorg voor 2 opgroeiende jonge kinderen is me dit toch gelukt.
Ik heb sport zoals wandelen en krachttraining heel goed kunnen combineren.
Ik ben ontzettend blij en heb heel veel geleerd. Ik ben er klaar voor om zelf verder te gaan.
Extra complimenten naar mijn hele lieve en goede coach Sem!
Een nog gelukkiger en fit mens geworden.
Ik ben goed geholpen door mijn coach Sem. Leuke vrolijke vrouw. Ze reageerde heel snel als ik vragen had. Gaf goede tips. Vanaf het begin had ik al een goed gevoel bij het programma. Het heeft mij geleerd om op de juiste manier af te vallen wat mij bijna geen moeite koste. Alles was duidelijk. Trainingsschema’s zijn ook fijn en de trainingen goed te doen. Ben echt sterker geworden. Als iets niet beviel in het trainingsschema paste Sem het meteen aan. Kortom super blij dat ik binnen 6 maanden tijd 10 kilo ben afgevallen. Voel mij fitter dan ooit.Ik had niet kunnen bedenken dat ik in zo’n korte tijd zoveel zou afvallen. Ik raad het iedereen aan die het lastig vindt om af te vallen.
Twijfel niet, gewoon doen!
Blij dat ik aan deze online coaching begonnen ben. Fijne lessen, duidelijk over wat je kan doen om af te vallen en niet terug te vallen. De sport schema's zijn duidelijk. Je kan altijd terugvallen op je coach. Ik had Sam en top hoe ze altijd op de appjes reageerde! Super app ook die ja na het programma kan blijven gebruiken.
Niet twijfelen, gewoon doen!
De investering en tijd en geld meer dan waard!
Ik was enigzins sceptisch toen ik begon aan het traject maar vooral omdat ik zelf vaak opgeef. Door de coaching van Megan gaf ik niet op maar zette ik door. Je leert erg veel over hoe je lichaam werkt , wat wel werkt en wat niet,maar ook dat er geen dingen zijn die je niet mag. Loop je vast op welk gebied ook kijken ze met je mee en geven advies waar je mee verder kan.
De online lessen die je krijgt die je kunt bekijken wanneer het je uitkomt zijn er gwaardevol , zeker als je ziet dat het effect heeft wanneer je je leefstijl op deze manier aanpast.
Ik vond het de investering meer dan waard en kan hier na een half jaar zelf goed mee verder. Het voelt alles behalve als een dieet!
Ik wilde heel graag online coaching…
Ik wilde heel graag online coaching doen maar ik was lang aan het twijfelen waar ik dit wilde doen. Nadat ik Rene had gezien op instagram was die twijfel gelijk weg. Ik melde me aan en had een video introgesprek met Sem om te kijken waar mijn doelen lagen en wat mijn voorkeur was kwa coaching. Vanaf het begin gaf het al heel goed vertrouwen en werd hier alleen maar meer gemotiveerd door. App geïnstalleerd en Sem voedde me met alle informatie die ik nodig had om te starten. Ik hoefde alleen maar te loggen, te eten, te trainen en me check-in momenten te doen elke week. Dit gaf me een goede basis weer voor regelmaat en discipline met eten, iets wat ik heel erg nodig had. De app was erg gebruiksvriendelijk en liet alles zien wat ik nodig had (voedingswaarden/maaltijden/stappen/trainingsschema’s/chatgroepen met deelnemers voor motivatie/voedingstips/supplementen.
Ik ben in totaal 11,2 kilo afgevallen met het 8 weekse programma waar ik echt heel trots mee ben. Heel wat cm’s van me lichaam af en zeker als ik foto dag 1 en foto laatste dag vergelijk ben ik gewoon compleet iemand anders. Fysiek en mentaal.
Ja, het is hard werken en zwaar en je moet zeker alles 100% volgen voor het beste resultaat maar dat is het meer dan waard!
De feedback momenten die je elke week krijgt geven je veel motivatie en wat extra boost om door te zetten.
Als ik een tip mag geven ga zeker bij Sem die is een topper!!
Twijfel niet mensen en doe het gewoon! Je gaat jezelf echt dankbaar zijn. Luister naar je coach en wees 100% dedicated dan ga je je gewenste resultaat halen.
Succes met jullie transformatie!
Ontzettend blij met mijn coaching…
Ontzettend blij met mijn coaching traject bij Renée. Coach Ellis is echt een topper! Veel geleerd van haar en we zijn samen echt ver gekomen. 9 maanden heb ik dit traject gevolgd en ik ben zo veel wijzer.
Ik wilde graag leren opnieuw eten, en mijn lichaam als een kleurplaat te zien, zodat ik kon leren om in de lijnen te kleuren van mij lichaam en daarin ook strakker te worden. Dit is compleet geslaagd en ik durf nu gewoon weer te eten, te genieten en zelfs na 12 jaar weer te sporten met ontzettend veel plezier.
Dankje wel voor alles 🤍
Meegedaan aan de christmas challenge
Meegedaan aan de christmas challenge, super tevreden met het resultaat.! Samen met mijn coach Megan het volgende resultaat behaald: -5,5 kg en 34cm omvang. Echt heel blij mee! Nu de juiste handvaten gekregen om er verder mee aan de slag te gaan.
Top programma
Goede begeleiding en fijn dat ik niet naar de sportschool hoef te gaan maar lekker thuis aan de slag kan gaan met trainen.
Genoeg keuze qua voeding (glutenvrij) en zo leer je ook nog eens wat anders koken/ eten waarvan je niet eens weet dat het bestaat.
Toen ik eenmaal startte met het programma moest ik even wennen maar al snel de smaak te pakken en al zo'n 10 kg kwijt!
Wat heb rene en ze team mijn…
Wat heb rene en ze team mijn ongelofelijk geholpen met het transformatie programma wow zeg ze hebben mijn totaal opnieuw een leven gegeven van gelukkig zijn een transformatie die ik niet zag gebeuren echt waar dank jullie wel voor mijn weer gelukkig en happy te maken met me zelf en dat ik weer zelf verzekerd en vertrouwen in het leven sta
Kerst challenge
Door mee te doen aan de 8 weekse kerst challenge heb ik basis, structuur en handvaten/ bewustwording gekregen in voeding en hierdoor ben ik ook centimeters kwijt geraakt. coach Ray geeft duidelijk en fijne feedback waarmee je weer aan de slag kan gaan. Je krijgt genoeg maar vooral begrijpbare informatie tijdens deze begeleiding die je helpt om je doelen te bereiken en het is goed vol te houden.Maar het belangrijkste is dat je met deze begeleiding “gewoon” lekker van het leven kan blijven genieten inclusief uit eten gaan en een drankje doen op zijn tijd.
Afvallen voor levensgenieters met betrokken coach
Na meerdere andere trajecten zijn aangegaan getwijfeld of ik met het traject van René Spoelstra zou starten. Uiteindelijk gedaan en heb er geen spijt van gehad! Dit traject is anders doordat je geen strenge diëten krijgt waarin je niet zou kunnen afwijken. Maar een traject waarin ik fantastisch ben begeleid door coach Sem die voor levensgenieters is. Een realistisch programma, want zelfs in een periode met weekendjes weg, een week vakantie en een scriptie afgerond in 2025, een traag werkende schildklier en hierdoor een langzame spijsvertering is het me gelukt vijf kilo af te vallen samen met Coach Sem! Ze moedigt me aan, luistert naar mijn behoeftes en zorgt dat ik niet te streng voor mezelf ben. Zo wilde ik na een dag teveel gegeten te hebben, de volgende dag compenseren door minder koolhydraten te eten, maar ze adviseerde om dit niet te doen. Trust the process en door 1 dag of meerdere dagen (vanwege kerst of vakantie) anders gegeten te hebben is het traject niet verpest. Gewoon de volgende dag weer doorgaan met waar je daarvoor gebleven was. Coach Sem is altijd beschikbaar via de chat voor je vragen en ik vind het ook super top dat ze uit zichzelf een berichtje stuurt als bijv. Het nieuwe seizoen is begonnen of als ze even iets te lang niets van je gehoord heeft. En hierdoor heeft ze echt een verschil heeft gemaakt voor mij tov andere trajecten. Ze geeft ook goede tips om na het traject zelf aan de slag te gaan om je doelen te blijven behalen of om op
gewicht te blijven. Je bent niet zomaar een klant maar echt iemand die ze wilt helpen je doelen te behalen. Dus ook via deze weg, super bedankt coach Sem 😇
Het afgelopen jaar heb ik de online…
Ik ben super blij en dankbaar dat ik dit traject met coach Sem ben aangegaan. Ik heb veel meer geleerd over de manier van sporten en over hoe ik mijn doelen kan behalen. Hoe vaak ik ook gemopperd heb, het geduld van Sem om het steeds weer opnieuw uit te leggen en te motiveren. Ik heb geleerd hoe mijn lichaam werkt en welke effecten slaap en stress hierop hebben. Ik heb geleerd van Sem om door te gaan en dat progressie komt als je maar vol houdt. Het is niet snel gegaan maar ik heb wel volgehouden en een hoop geleerd en een hoop doelen bepaald. Ik raad het iedereen aan.
Een nieuwe levenstijl
Het afgelopen jaar heeft Sem mij begeleid in het maken van bewuste keuzes, sporten en het opbouwen van een nieuwe levensstijl. Wat voor mij het meest bijzonder was, is dat ze nooit oordeelde. Haar eerste zin die mij echt raakte was: “Maar jij mag er ook zijn hè.”
Dat zegt eigenlijk alles. Dankzij haar begeleiding heb ik o.a. geleerd meer voor mijzelf te kiezen en met meer mildheid naar mijzelf te kijken. Sem is betrokken, oprecht en weet precies de juiste dingen te zeggen op het juiste moment. Ik ben haar enorm dankbaar❤️
Ik ben nu niet meer bang om terug te vallen, en als dat wel een keer gebeurt, dan pak ik mijn nieuwe 'normaal' weer makkelijk op.
Ik raad dit programma zeker aan!
Dit is een programma wat wel echt vol te houden is! Eerder wel eens een dieet geprobeerd, maar dan raakte ik snel gefrustreerd en was het niet vol te houden.
Je krijgt 1 op 1 begeleiding van een coach en daarbij allerlei handige filmpjes met tips. Ook wordt er een trainingsschema op maat gemaakt, in mijn geval met oefeningen die ik gewoon thuis kon doen, aangezien ik geen sportschooltype ben.
Je krijgt geen dieet, maar juist tips zoals foodswaps die ervoor zorgen dat je je doelen wat betreft eten met gemak kunt behalen. Dit is iets wat ik gewoon verder kan blijven toepassen, zonder dat ik dingen niet meer “mag” eten. Dus nog steeds lekker genieten, maar dan bewuster en gezonder.
Ik heb mijn doelstelling behaald, ik wilde graag 5kg afvallen en strakker in mijn lijf zitten. En dat is gelukt! Heel erg blij dus met het resultaat! Het is even een investering, maar ik vond het dat zeker waard, aangezien je hier voor de rest van je leven iets aan hebt
Wat een fijne coaching heb ik ervaren
Wat een fijne coaching heb ik mogen ervaren. De 8 weken kerstchallenge.
Het was een eerste stap. Vooral een goede investering in mijzelf.
En een mooie verandering om vast te houden voor 2026
Mijn coach was altijd zeer motiverend. Een echte stok achter de deur een ware vraagbaak, op bijna ieder moment van de dag.
Het fijne is dat je scherp geworden bent door het gebruik van de app.
Wat een mogelijkheden en inzichten heeft dit gegeven.
Het is voor mij tezamen met een aanmelding bij de sportschool een mooie stap geweest in bewustzijn.
Ik ben blij dat ik hiervoor gegaan ben om mee te starten.
Nu op eigen houtje verder.
Top transformatie programma
Top transformatie programma, wij kijken alvast uit naar een sportief en gezond 2026
Alvast dank voor de top begeleiding 👌🏻
Voor jezelf kiezen.......
Lang getwijfeld om te kiezen voor online coaching. Maar ben erg blij dat ik dit heb gedaan. Wil mijn coach Raquel enorm bedanken. Ontzettend veel geleerd van Raquel. Ik heb nu de juiste tools om het alleen te gaan doen. Super bedankt voor alles, je geduld, de tip en tricks, uitleg voor bij de trainingen etcetera.
The Trustpilot Experience