Andra gången som vi bokar reflexionbooth för både förlovning och bröllop. Lika nöjd varje gång med det professionella bemötandet, engagemanget och kvalitén som ges. Stort tack!
See what reviewers are saying
Hyrde in Reflexionbooth för min examensfest och är sjukt nöjd över tjänsten! Grabbarna var oerhört professionella och var en av höjdpunkterna under kvällen. Kan varmt rekommendera!
Company replied
Vi kontaktade Reflexionbooth för att medverka på vårt företagsevent. De har varit mycket profesionella, anpassningsbara och tillmötesgående genom hela samarbetet. Återkopplingen har alltid var... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Reflexionbooth är ett personligt fotobås företag som hjälper dig att skapa minnen som lever kvar långt efter att eventet är slut. Vi arbetar med spegel photobooth, en snygg och modern lösning där gästerna både ser sig själva framför en stor spegel och får med sig ett fysiskt foto hem. Vår tjänst passar bröllop, födelsedagsfester, företagsevent, mässor, kickoff och andra tillfällen där du vill höja stämningen och få gästerna att umgås på ett avslappnat och roligt sätt. Vi tar hand om hela upplevelsen från första förfrågan till sista bilden. I våra paket ingår alltid professionell personal på plats, montering och nedmontering, rekvisita, obegränsat antal digitala bilder, smidig nedladdning via QR kod samt digitalt galleri efter eventet. Många kunder uppskattar att vi även erbjuder anpassad design på fotoremsor och startskärm så att allt följer färger, logotyp eller tema för kvällen. Reflexionbooth är baserat i Stockholm men vi åker gärna ut till kunder i större delar av landet. Vi vill göra det enkelt att boka ett fotobås och har därför tydliga priser, trygga avtal och snabb återkoppling. Vårt fokus är service, kvalitet och att alltid vara lyhörda för dina önskemål. När du bokar oss får du ett engagerat team som gör sitt bästa för att du och dina gäster ska få en proffsig, rolig och minnesvärd upplevelse framför kameran.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Skolbal
Vi hyrde Reflexionbooth till våra elevers skolbal. Det var otroligt smidigt att planera och ha kontakt med företaget under hela processen, vilket uppskattas enormt mycket när man planerar ett stort evenemang som stressad lärare.
Väl på plats under kvällen var vi väldigt nöjda med personalens bemötande och engagemang. Deras energi smittade verkligen av sig på eleverna, som tack vare detta blev mycket bekväma framför kameran. Vi är dessutom väldigt tacksamma för tålamodet som de visade upp! Det var högt tryck under kvällen, men personalen lyckades hålla en fantastiskt god och kontrollerad stämning bland alla taggade elever
Kvaliteten på utskrifterna var utmärkt och höll högsta klass rakt igenom trots trycket!
Vi var så nöjda med hur allt fungerade under kvällen, och vi har fått otroligt mycket bra respons efteråt från föräldrar och personal på skolan. Både servicen, engagemanget och personalen får absolut toppoäng av oss! Stort tack för en fantastisk kväll!
/Glömstaskolan åk. 9
Andra gången som vi bokar…
Vi hade Reflexion Booth på vår examen…
Vi hade Reflexion Booth på vår examen igår och det blev en riktig succé! Alla älskade fotoboothen, bilderna var av otrolig kvalitet och servicen var fantastisk. Rekommenderas varmt!❤️🔥
Hyrde in Reflexionbooth för min…
Jättebra service och väldigt trevligt…
Jättebra service och väldigt trevligt bemötande. Allt fungerade smidigt och gästerna uppskattade verkligen photoboothen. Rekommenderas varmt!🌟🌟🌟
Personalen var magisk under hela…
Personalen var magisk under hela kvällen, allt från service till kvalité.
10/10
Dom var jätte smidiga och allt gick…
Dom var jätte smidiga och allt gick super fint och fort. Jätte trevliga personal, många upplevde det jätte bra och otroliga bilder
Stort tack till Reflexionbooth!
Vill rikta ett stort tack till Maksun och hela teamet på Reflexionbooth som gjorde vår kväll oförglömlig med fantastisk service under vårt bröllop för oss och våra gäster. Vi har fått flera samtal i efterhand som hyllat dem då de var väldigt professionella och gav oss och gästerna möjlighet att samla minnen i form av deras fantastiskt fina bilder.
Självaste boothen var otrolig, med fantastisk kamera och ljus som kunde fånga många personer samtidigt samt helkroppsbilder. Att personalen var på plats och satte upp och plocka ner utrustningen var tacksamt, men framförallt att de var närvarande hela kvällen och hjälpte gästerna med processen så att de endast behövde posera och inte trycka på knappar etc eftersom personalen skötte det.
Maksun var väldigt lätt att jobba med inför bröllopet då han alltid var snabb på att svara och skickade ut förlag och tips på förhand för hur upplägget kunde se ut, men gav även oss utrymme att välja själva hur vi ville ha allt och utgick efter det.
Vi är supernöjda med allt och riktar återigen ett stort tack till hela teamet på Reflexionbooth!
Magiskt 🤩
Jag måste dela med mig av min fantastiska upplevelse med Photo Booth! Personalen var otroligt trevlig och hjälpsam, vilket verkligen bidrog till den positiva stämningen. Själva photoboothen var lyxig och välutrustad, vilket gjorde hela upplevelsen extra speciell. Hela kvällen kändes magisk, och photoboothen var definitivt en av höjdpunkterna. Jag kan varmt rekommendera detta till alla som vill ha en rolig och minnesvärd aktivitet på sitt event!

Det var 100% värt att ta in er
Det var 100% värt att ta in er, er 360 vart mycket uppskattat och du var väldigt trevlig att ha göra med till rimliga priser. Rekommenderas 10/10

Reply from Reflexionbooth
Att Reflexionbooth närvarade på min…
Att Reflexionbooth närvarade på min gender reavel var en stor höjdpunkt. Det bidrog till bättre stämning samt fina videos och bilder för gästerna och oss att bevara. Väldigt proffsiga och trevliga.

Underbart
Underbart! Använde de till min sons dop och alla var super nöjda! Kvaliten och personalen var 10/10

Reply from Reflexionbooth
Bokade photoboothen till min julfest i…
Bokade photoboothen till min julfest i Cleopatra festvåning med över 500 gäster. Det var helt magiskt!

Företagsevent
Vi kontaktade Reflexionbooth för att medverka på vårt företagsevent.
De har varit mycket profesionella, anpassningsbara och tillmötesgående genom hela samarbetet. Återkopplingen har alltid varit snabb och kommunikationen tydlig.
Ett supersmidigt samarbete och mycket professionella på plats under eventet.
Vi kan varmt rekommendera dem!

Utomstående Service
Vi hade photoboothen i 3 dagar, där servicen och bemötande av deras personal till våra gäster var utomstående!
Rekommenderar starkt!

Rekommenderar starkt!
Vi använde Reflexionbooth till vårt event och det blev verkligen hur bra som helst! De var superproffsiga och allt gick väldigt smidigt och utan krångel.
Vi kunde designa vår egen bakgrund så den passade eventet perfekt och gästerna tyckte det var så roligt att kunna få bilderna både utskrivna och direkt i mobilen via QR-kod.
Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma och photoboothen blev snabbt en favorit hos alla som var där. Vi är verkligen supernöjda och rekommenderar dem varmt!

Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt, allt gick super smidigt!

Rekommenderas starkt!
Sååååå professionella och trevliga! Dem gör ett fantastiskt jobb! Detta rekommenderas till alla event! I vårat event blev dem kvällens highlight! Bilderna fick man bpde digitalt och utskriven och dem var i toppen kvalité!

Reply from Reflexionbooth
Personalen var väldigt hjälpsamma och…
Personalen var väldigt hjälpsamma och bilderna skrevs ut i bra kvalité 🥰

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.