See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke få nok af de her! Virkelig fed måde at holde energien oppe i løbet af dagen gennem en sund snack! Elsker også de mange varianter, så man kan skifte lidt mellem dem:) - Jeg ønsker mig... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jag har testat RawBite Coconut. Egentligen är jag inte så förtjust i kokos men här var det helt okej. Jag gillade den. Fin smak av torkad frukt. Ekologisk. Inga extra tillsatser förutom frukten. Klart... See more

Rated 4 out of 5 stars

I samarbete med Rawbite har jag fått prova Raw Bite organic fruit & but Bite Cacao. Om du gillar naturliga råvaror med dadlar och nötter kommer du älska den här baren. En tydlig sötma från dadlarna oc... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jag såg fram emot att få testa RAW Choklad, men blev jättebesviken. Inte alls något för mig. Kanske för att dadelsmaken verkligen kom igenom och jag gillar inte dadlar särskilt mycket. Jag har testat... See more

1. Food Manufacturer
  2. Natural Foods Store
  3. Snack Bar

Written by the company

The idea behind RAWBITE is simple and straight: A fruit and nut bar that is 100% organic, vegan, gluten-free and with no added sugar (contains naturally occurring sugars). RAWBITE bars suit your conscious and active lifestyle and are perfect to bring along: The bars do not drip, crumble, melt or smear – no matter at which temperatures! You can choose between 8 different fruit and nut bars: Cacao, Cashew, Apple Cinnamon, Lime, Coconut, Peanut, Orange Cacao and Vanilla Berries. These 8 are all sold as 50 gram bars. Besides the 8 fruit and nut bars we offer two different kinds of protein bars: Smooth Cacao and Crunchy Almond. Both sold as 45 g bars. Beside our 45 and 50 gram bars we offer Office Box'es with 45 x 15 gram bite bars. Here you can choose between 3 flavours: Cashew, Cacao and Protein. All bars (except the Peanut bar) are prouced locally in Bagsværd near Copenhagen, where we also have our HQ. Pure Taste. Pure Joy.

3.5

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Perfekt litet mellanmål

Jag gillade att nötterna inte var nermalda utan det fanns både större och mindre bitar. Smaken var god - mest dadel med en touch av choklad.
Rekommenderas som ett snabbt mellanmål för att få upp energin snabbt. Enkel att ha i väskan bara till när hungern smyger sig på.

Hej Josefine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Tak for anmeldelsen - ingen vil være hangry ;-)

Mättande mellis

I samarbete med rawbite och buzzador testade jag den här produkten och blev glatt överraskad. God och mättande och kändes dessutom nyttig.

1 October 2022

Hej Maria

Tak for den fine anmeldelse af RAWBITE. Super, du kan lide barens funktionalitet.

Rawbite cacao

I samarbete med Rawbite har jag testat deras bar med kakao och jag ska erkänna att jag är positiv överraskad.
Upplever ofta raw-barer lite svampiga och för söta i smaken men denna hade riktigt bra kakaosmak och dessutom nötbitar i som gav riktigt bra tuggmotstånd.
Hade gett full pott om den smakat ännu mer kakao.

1 October 2022

Hej Emma

Rawbite

"I samarbete med rawbite "har jag fått prova deras goda bars med kokos smak. Jag tycker att den är väldig god och mättande. Bra mellanmål, aningen för söt.

Hej Mariena

Tak for den fine anmeldelse af RAWBITE Coconut. Dejligt, du kunne lide smagen.

Rated 2 out of 5 stars

Inte min favorit

Bra som mellanmål, men inte min typ av smak. Väldigt mycket smak av dadlar.

Hej Therese

Tak fordi du har taget dig tid til at give vores RAWBITE bar en anmeldelse.

Ærgerligt, at baren ikke lige var dig, men det er jo heldigvis en smagssag ;-) Vi må jo indrømme, at vi elsker frugt (og nødder), og der tilsættes ikke sukker til vores barer - der er kun naturligt forekommende sukkerarter i vores barer fra dadler, rosiner og andet frugt.

Rated 4 out of 5 stars

I samarbete med Rawbite har jag fått…

I samarbete med Rawbite har jag fått prova RawBite med smak av Cacao. Den innehåller endast naturliga råvaror med dadlar och nötter. Jag älskar mörk choklad och tyckte att den var supergod. Ett måste i min träningsväska från och med nu. # Rawbite2022buzz #Rawbite #RAWBITEactive #myrawbitemoment #buzzador

Hej Lina

Rated 4 out of 5 stars

God smak och härlig konsistens

Efter många timmar i en regnig lekpark provade vi smaken Cacao till mellis. En mjuk och fast bar med en djup smak av choklad och härliga bitar av nötter. En som gick hem hos både mig och dottern👌🏼🍫

Hej Madeleine

Tak for den fine anmeldelse af RAWBITE Cacao. Dejligt, du kunne lide smagen.
Super, din datter også kunne lide den :-)

Rated 3 out of 5 stars

god och smidig att ta med MEN..

god och smidig att ta med! men för liten...

Hej Pernilla

Tak fordi du har taget dig tid til at give vores RAWBITE bar en anmeldelse. Super, du kan lide barens funktionalitet - og så må du bare have to barer med næste gang som mellemmåltid ;-)

Kokossmak

Kokossmaken gillar jag och denna är perfekt när man är på språng.

27 September 2022

Hej Anneli

Tak for din anmeldelse af RAWBITE.

Super, du kan lide barens funktionalitet.

Rated 5 out of 5 stars

En härlig nöt och fruktbar

En härlig nöt och fruktbar. Perfekt på språng.

Hej Saris

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi må jo indrømme, at vi elsker frugt og nødder :-)

Godaste Coco rawbite

Nog en av de godaste rawbite jag ätit rekommenderar alla att smaka som gillar coco

28 September 2022

Hej Christina

Tusind tak for den flotte anmeldelse! fedt, du anbefaler den ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt god smak och konsistens

Väldigt god smak och konsistens, inte så söt som andra barer. Perfekt innan träning

21 September 2022

Hej Sofie

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Fedt, den var god til træning.

Rated 4 out of 5 stars

Testade med smak av cacao

Testade med smak av cacao, supergod.

23 September 2022

Hej Karin

Rated 2 out of 5 stars

Tycker inte om den

Tycker inte om den, kände ingen smak av kokos.

26 September 2022

Hej Karin

Tak fordi du har taget dig tid til at give vores RAWBITE bar en anmeldelse.

Ærgerligt, at Coconut ikke lige var dig. Det er lidt en smagssag, om man synes, der er for lidt eller for meget kokos (16 %) i vores bar.
Håber du vil prøve en af vores andre otte barer næste gang.

Rated 4 out of 5 stars

God smak och bra konsistens

God smak och bra konsistens, perfekt efter ett träningspass

12 September 2022

Hej Rubin

Tak for den fine anmeldelse af RAWBITE. Dejligt, du kunne bruge den efter træning.

Rated 3 out of 5 stars

Helt okej god och mättande

Helt okej god och mättande. Enkelt och bra mellanmål på språng.

27 September 2022

Hej Elin

Tak fordi du har taget dig tid til at give vores RAWBITE bar en anmeldelse.

Håber du også vil prøve en af vores andre otte barer næste gang.

God smak

God smak, bra konsistens och man får en bra mättnadskänsla av den. Den ger schysst energi.

Hej Johan

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Super, du kan lide barens funktionalitet.

Take a closer look