See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke få nok af de her! Virkelig fed måde at holde energien oppe i løbet af dagen gennem en sund snack! Elsker også de mange varianter, så man kan skifte lidt mellem dem:) - Jeg ønsker mig... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jag har testat RawBite Coconut. Egentligen är jag inte så förtjust i kokos men här var det helt okej. Jag gillade den. Fin smak av torkad frukt. Ekologisk. Inga extra tillsatser förutom frukten. Klart... See more

Rated 4 out of 5 stars

I samarbete med Rawbite har jag fått prova Raw Bite organic fruit & but Bite Cacao. Om du gillar naturliga råvaror med dadlar och nötter kommer du älska den här baren. En tydlig sötma från dadlarna oc... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jag såg fram emot att få testa RAW Choklad, men blev jättebesviken. Inte alls något för mig. Kanske för att dadelsmaken verkligen kom igenom och jag gillar inte dadlar särskilt mycket. Jag har testat... See more

Company details

1. Food Manufacturer
  2. Natural Foods Store
  3. Snack Bar

Written by the company

The idea behind RAWBITE is simple and straight: A fruit and nut bar that is 100% organic, vegan, gluten-free and with no added sugar (contains naturally occurring sugars). RAWBITE bars suit your conscious and active lifestyle and are perfect to bring along: The bars do not drip, crumble, melt or smear – no matter at which temperatures! You can choose between 8 different fruit and nut bars: Cacao, Cashew, Apple Cinnamon, Lime, Coconut, Peanut, Orange Cacao and Vanilla Berries. These 8 are all sold as 50 gram bars. Besides the 8 fruit and nut bars we offer two different kinds of protein bars: Smooth Cacao and Crunchy Almond. Both sold as 45 g bars. Beside our 45 and 50 gram bars we offer Office Box'es with 45 x 15 gram bite bars. Here you can choose between 3 flavours: Cashew, Cacao and Protein. All bars (except the Peanut bar) are prouced locally in Bagsværd near Copenhagen, where we also have our HQ. Pure Taste. Pure Joy.

3.5

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Rawbite som är lätt att ha med sig.

Denna produkten är bra att ha med sig i väskan när man behöver ett litet snack/mellanmål eller varför inte ta en efter träningen. Det finns många olika smaker så Ni lär nog hitta Er favorit. Kan varmt rekommendera denna produkt.

12 October 2022

Hej Liw,

Tusinde tak for en virkelig flot anmeldelse af vores RAWBITE bar. De er nemlig super gode som snack/mellem måltid før eller under træning :-) Har du prøvet vores RAWBITE Protein bar til efter træning?

Rated 1 out of 5 stars

Inget för mig

10 October 2022

Hejsa,

Mange tak for din anmeldelse ! Det er vi selvfølgelig kede af at høre, men det er altid en smagssag. Har du eventuelt smagt en af vores 8 andre smagsvarianter? Måske du kan finde en smag for dig :-)

Rated 5 out of 5 stars

Tyckte den va riktigt god

Tyckte den va riktigt god, bra som ett litet snack , men för liten för en mltidsersättning..

24 October 2022

Hej Lise,

Tak for din rigtig fine anmeldelse af vores RAWBITE bar. Det er nemlig en super snack på farten eller i forbindelse med sport :-)

Mycket god

Mycket god! Toppen som mellanmål för barnen innan träning!

6 October 2022

Hej Caroline,

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse af vores RAWBITE bar. Vi bliver altid glade, når vores kunder har en god oplevelse - og vores RAWBITE bars er nemlig perfekte til før, under og efter træning :-)

Älskar rawbite

Älskar rawbite! Fick chansen att prova på smaken coconut och är så nöjd med upplevelsen! Den smakade gott och mättade bra. Dessutom supersmidig att ha med sig i väskan och äta "på språng". Rekommenderas!

Hej,

Mange tak for den super fine anmeldelse af vores RAWBITE coconut bar. Du kan med fordel prøve en af vores 8 andre smagsvarianter og se om de er ligeså gode som coconut ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Kakaosmaken var perfekt till en…

Kakaosmaken var perfekt till en chokladälskare. God konsistens & bra ingredienser.

17 October 2022

Hej Rebecca,

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at du er ligeså vild med RAWBITE Cacao, som vi er :-)

Härlig

God! Härlig konsistens och bra ingredienser

1 October 2022

Hej Ebba,

Mange tak for din skønne anmeldelse - dejligt, du er ligeså vild med vores naturlige og smagfulde ingredienser, som vi er :-)

Mycket god smak!

18 October 2022

Hej,

Tak for din gode anmeldelse ! Vi synes også at vores RAWBITE bars har en mycket god smak ;-) Du kan eventuelt checke vores 8 andre smagsvarianter - så kan du finde en favorit !

Rated 3 out of 5 stars

God smak

God smak. Bra konsistens. Lätt att ha med sig.

17 October 2022

Hej Jenny,

Tak for din fine anmeldelse ! RAWBITE bars er nemlig super lette at have med sig :-)

Testade Rawbite Coconut

Testade Rawbite Coconut. Brukar inte vara förtjust i kokossmak men denna var god! :)
Perfekt mellis!

Hej Anna,

Mange tak for din anmeldelse af vores RAWBITE bar. Vi har også gjort os umage for at finde den rette balance imellem smag og konsistens :-)

God och bra konsistens

God och bra konsistens! Bra mellanmål

3 October 2022

Hej Johanna,

Tak for din skønne anmeldelse - den er vi glade for ! Vi arbejder altid på at finde den rette konsistens og smag, så det er bare skønt at du er vild med den :-)

Bra konsistens

Bra konsistens, smakrik

6 October 2022

Hej Giulia,

Tak for din gode anmeldelse - det sætter vi pris på ! Vi håber, du også vil smage de 8 andre smagsvarianter :-)

Rated 5 out of 5 stars

God och nyttigt tillägg i mellanmålet.

Hej Gunilla,

Mange tak for din anmeldelse ! RAWBITE bars fungerer nemlig som et fantastisk mellemmåltid på farten eller som en lækker snack. Har du smagt alle vores 9 varianter af RAWBITE bars, så du kan finde din favorit til mellemmåltidet? :-)

Smakade sååååå gott!

19 September 2022

Hej Alzbeta,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores RAWBITE bar ! Vi er glade for at den ramte rigtig i forhold til smag ;-)
Hvilken smagte du?

Rated 4 out of 5 stars

Denna bar var väldigt god 🤩

17 September 2022

Hej Zandra,

Tusinde tak for din anmeldelse ! Skønt, du er vild med vores RAWBITE bar. Håber du også vil prøve vores 8 andre smage? :-)

Rated 4 out of 5 stars

God och enkel att ta med sig

God och enkel att ta med sig! Oavsett om det är på jobbet eller i skogen.

15 October 2022

Hej Theres,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores RAWBITE bar - den er nemlig perfekt på farten, en gåtur eller på arbejdet !

Helt okej Bar

Helt okej Bar! Lite för mycket fikon och julkänsla bara...

23 September 2022

Hej Niklas,

Tak for din fine anmeldelse ! Øv, at den var lidt for julet til dig - heldigvis nærmer december sig snart ;-) Indtil da, kan du prøve en af vores 8 andre varianter?

Jättegod och toppen mellanmål

13 October 2022

Hej Saje,

Mange tak for din anmeldelse, det er skønt at læse ! RAWBITE bars er nemlig fantastiske på farten eller som mellemmåltid :-)

Take a closer look