Fik rengjort min bil som var møgbeskidt og masser af hundehår som jeg gav op på og få renset. Så jeg tog kontakt til Daniel og fik meget hurtig svar og en tid til en rengøring. Prisen er helt fair o... See more
See what reviewers are saying
Jeg fik klargjort min bil både indvendigt og udvendigt, og resultatet var intet mindre end perfekt. Min bil har aldrig stået pænere og jeg er ovenud tilfreds! 5 stjerner herfra og absolut ikke sidste... See more
People also looked at
Har fået klartgjort både bil og mc
Har fået klartgjort både bil og mc
Kan kun anbefale det til andre !
Daniel yder altid den absolut bedste…
Daniel yder altid den absolut bedste service og har 110% styr på sit arbejde! Man kan virkelig mærke hans flair for jobbet, og så er han så imødekommende og fleksibel! Kæmpe anbefaling herfra🤩
Kan klart anbefales
Var inde med min bil hos Daniel for at få en fuld rengøring indvendig og udvendig, og der var ikke noget at sætte en finger på! Fælgene skinnede, bilen stod skarpt og alt var støvsuget, rengjort og tørt af indvendigt. Kan klart anbefales
Super dygtig og holder altid en aftale
Super dygtig og holder altid en aftale! Varm anbefaling herfra 💪🏻
Top klasse klargøring
Ravn laver mange biler for mig og det bliver leveret hver gang til tide og står kniv skarpt.
Kæmpe opfordring her fra!
Resultat og service til aftalt tid og pris. Tak
Rens, polering og coating af min bil.
Resultat og service var super og til aftalt tid og pris.
Klare 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ravn Detailing fortjener at have travlt
Som ny!
Jeg fik Daniel til at rengøre bilen både ind- og udvendigt. Det er bestemt ikke sidste gang! Jeg havde været lidt af et grisøre i løbet af tiden med husrenovering, huset er færdigt og bilen trængte. Bilen er som ny igen og jeg sender anbefalinger herfra !!
Flot indvendig rens
Flot indvendig rens - klar anbefaling, jeg kommer igen! 👍
Fik vasket min mc
Fik vasket min mc. Det er sløset gjort. Fælge og andre dele ikke ordentligt gjort. Han skulle nok have brugt 10 min mere af sin tid.
God og effektiv service med flot…
God og effektiv service med flot resultat. En stor anbefaling herfra, bestemt ikke sidste gang bilen skal forkæles.
Daniel kom hjem til os og udførte et…
Daniel kom hjem til os og udførte et meget flot stykke arbejde, han gik i detaljer og kræsede virkelig om den for at få den til at shine til ug
Bilen står pænere end da vi fik den fra forhandleren
Kan helt sikkert anbefales
Daniel kom hjem til os og gik i gang…
Daniel kom hjem til os og gik i gang med det vi selv havde set som en umulig opgave, bilen skulle rengøres inde og ude, og jeg er blown away! Aldrig har bilen set så godt ud!
Kan 200% anbefales og der er bestilt tid til den næste bil også!
Klasse oplevelse
Bestemt ikke sidste gang jeg bruger Ravn-detailing. Min bil fremstår igen som ny takket være Daniel og hans top professionelle arbejde!🤩 Hans passion for biler og bilpleje og sans for detaljen mærker man 100%. Kan klart anbefales👏🏻👏🏻
Super god service og kvalitet, kan bestemt varmt anbefales
Super god service og kvalitet
Er så tilfredst med Ravn-detailing…
Er så tilfredst med Ravn-detailing arbejde, kan helt klart anbefalede ham!🥇Fik klargjort en Cupra og En Golf GTE
Dejlig hurtig service
Dejlig hurtig service, flot arbejde og meget flink ung mand ham Daniel Ravn. Kan roligt anbefale ham.
Virkelig professionel abejde
Virkelig professionel abejde, har været fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde og super god service
Fantastisk service