God kundeservice
God kundeservice. Kort efter var tingen på tilbud og jeg fik pengene krediteret, så jeg fik lov at få rabatten uden at sende frem og tilbage.
RAM’N er udsprunget af kærligheden til børns fantastiske, nysgerrige kreativitet og et ønske om at kunne anerkende og gøde den. Dens intuitive design gør det muligt for børn selv at ramme ind, og så er der plads til hele 50 tegninger. Det betyder, at de selv kan bestemme, hvornår en tegning fortjener at blive rammet ind, hvilket lærer dem, at processen er vigtigere end resultatet.
Havnevej 6, i gården, 3100, Hornbæk, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nem bestilling og super kvalitet.
Det var nemt at bestille varen, og den kom hurtigt til min adresse.

Reply from RAM'N
Verdens bedste rammer til mine ungers børnetegninger. At skaberne bag samtidig er virkelig sympatiske og super serviceminded gør bestemt ikke oplevelsen dårligere. Jeg støtter op om denne virksomhed 100%

Kære Ram’n
Tusind tak for nogle fantastiske rammer. Kvaliteten er helt i top, og jeg nyder den gode mekanisme, der gør at rammen let kan drejes, så den passer uanset, hvilken retning tegningen er tegnet på papiret.
Børnene kæmper om at få deres tegning op i vores 5 år gamle egetræsramme fra jer, så nu har jeg købt ekstra rammer til alle børnene, som elsker at få udstillet deres fine tegninger.
Jeg nyder dagligt det flotte design og den gode kvalitet, som på smukkeste vis fremstiller mine børns skønne tegninger, og at de, når de engang flytter hjemmefra, kan få rammerne med.
Kundeservicen har altid været helt i top, når jeg har kontaktet dem, og jeg kan på det varmeste anbefale Ram’n.
Mvh Maria

Reply from RAM'N
Synes det er utrolig useriøst at man næste 3 år efter sit køb får en mail med en tarvelig undskyldning om at de har så lidt styr på økonomien, at de først nu trækker de 600 kr fra den ramme jeg købte til en julegave tilbage i 2017!
Har lige købt ramme nr 2, til en gave og er endnu engang super tilfreds med både et fantastisk produkt og en hurtig levering. Kun roser til Ram'n
Ville gerne give min veninde en RAM'N til dåbsgave, og var lidt ude i sidste øjeblik. Fik personlig korrespondance med firmaet, og halvandet døgn senere var min pakke ved mit dørtrin. Fantastisk service og fantastisk produkt!
En RAM´n er et fantastisk produkt. Det er SÅ gennemtænkt og produceret i fine materialer. En fantastisk gave til enhver forældre eller bedsteforældre.
Vi har bestilt 2 stk og har fået en fremragende kunderservice oplevelse. De står altid klar med svar på spørgsmål om produkt og levering.
Kan kun varmt anbefale dem. 5 stjerner herfra.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.