See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

At lytte til Radio4`s "Mathias Helt Talkshow" i bilen på vej fra København til Nordjylland var en frygtelig radiooplevelse. En fnisende, tilsyneladende, uforberedt vært, der åbenbart syntes at ALT... See more

Rated 1 out of 5 stars

I har på det seneste udvist meget selektiv journalistik i dækningen af valget. For eksempel sagen med Inger Støjberg, hvor hun talte om lukningstruede skoler foran en lokal skole. I fokuserer på, at s... See more

Rated 2 out of 5 stars

Tandløs Radio. Harmløs og ingen satire eller interessant debat. Meget kedeligt mrd small talk, men der findes lyspunkter i mørket. Programmet Genau er klart til 5 stjerner. Kraniebrud, Grarups program... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har virkelig forsøgt mange gange. Har tunet ind flere gange ugentlig siden start, uden at blive fanget af spændende indhold eller værter :-) Kavliteten af lyden på rigtig mange af programmerne... See more

Company details

1. Radio Broadcaster
  2. Media Company
  3. Media House
  4. News Service
  5. Television Station

Information provided by various external sources

Radio4 er navnet på den nye radiokanal, der sender på FM4-båndet, DAB, Web og podcast fra 1. november 2019 til hele landet

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Løgn og propaganda kanal

Løgn og propaganda kanal. Lyder som om at RADIO4 er styret af Demokraterne i USA. Tænk sig at RADIO4 årligt modtager ca.100 millioner skattekroner. Føj siger jeg bare. Grunden til den ene stjerne er fordi den åbenbart er tvunget. 0 stjerner herfra.

18 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Den mest unødvendige taleradio ever!

Den sidste udsendelse med brugbart indhold var Gnau. Nu er den også væk, til fordel for fjerdeklasse usikre børneoplæsere som læser op af gamle leksikon, med ord som de skal bogstavere sii til. Med indbyggede tissepauser. Luk det l... Og sæt DR1 tilbage på kanalen.

18 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Førhen var DR1 min favoritkanal

Førhen var DR1 min favoritkanal, men nu er det blevet Radio 4 Jeg lytter til R4 fra kl 6-12 hver dag. Klare og tydelige værter. weekenderne er knap så interessante
mange genudsendelser - og en del flip - og ligegyldig
udsendelser desværre, men det er måske min alder der
gør sig gældende. Alt i alt en fremragende kanal.

19 April 2024
Rated 4 out of 5 stars

Interessante programmer

Nogle rigtig gode programmer - Hjælp jeg er forælder, Ikke så forudsigelige m.m. Disse programmer og andre har rigtig god 2 sidet diskussion og værterne er klare, fine at høre på. Tak

31 October 2023

Man tror det er løgn

Man tror det er løgn, det er så dårlig og intetsigende radio så man tror man er havnet på en dårlig lokal radio, elendige værter, diskutioner som kan afsluttes på 10 sekunder forsætter som en følgeton i dagevis, 100mil om året det kan simpelthen ikke være rigtigt. Luk kanalen og lad os få det gamle 24/7 tilbage

9 October 2023

Radio4 er amatør radio.

Radio4 er amatør radio.
Idag kl 10 var en nyhed at en australsk dame havde fået fjernet en levende orm fra hjernen… Seriøst?
Det er FamilieJournalen på lyd.
Desuden kan man næsten ikke tænde for kanalen før det bemærkes at en i teknikken tænder og slukker for lyden konstant. Det er søreme ubegribeligt at der smides skattekroner efter sådan noget juks.
Tænk at vi finder os i at radio24syv lukkes ned og radio4 består. Ufatteligt.

29 August 2023

Radio4 taler med Danmark er deres moto

Radio4 taler med Danmark er deres moto, ja det skal jeg lige love for , mere end 2/3 af sendetiden er afsat til latterlige amatøre som vil i radioen , de kalde det talent jeg kalder det støj forurening, så er der alle dem som ringer ind hovedsagligt jyder og fynboer mange af dem kræver tolk hvad fandenn rager det med hvad alle disse vil i radioen mener , jeg vil have seriøs profesionel information hvilket stort set ikke eksistere på denne kanal, hvor bl.a to timer hver eftermidag udfyldes af to forvoksede teenager som plabre løs om et eller andet ligegyldigt emne , det er generelt stilen ligegyldig plabren som ikke kræver fordybelse hverken for medarbejderne på radioen og slet ikke for lytterne.

Comedy kontoret her sætter jeg nu record i at skrue ned eller skifte kanal, det er ulideligt at høre på deres konstante grineri de har åbenbart ikke fattet at det handler om at få lytteren til at grine, mange af værterne er adhd agtige (frontlinjen bl.a.) eller har elendige radio stemmer. Eksembelvis den nye dybe stemme på det den ligegyldige mogenradio som stort kun består af oplæsning af Ekstrabladet og bt.

Alt ville være helt ok hvis det ikke lige var for at vi som skatteydere betaler 800 milioner på den bunke l**t. Med alt for meget musak i gendudsendelsen som de kalder aftenradio .

5 June 2023

Så virker Radio4 appen

Så virker Radio4 appen, som efterhånden sædvanligt, kun ganske få minutter.. Hvorefter podcast udsendelsen skal "rebootes/ startes op igen.. og igen. og igen... osv... Hvad med at kigge lidt på hvordan andre streaming tjenester...som feks DR LYD...får deres app til at virke..næsten fejlfrit.?. Blot et forslag..

22 April 2023
Rated 4 out of 5 stars

Det er min go-to radio når jeg kører…

Det er min go-to radio når jeg kører til og fra arbejde. Det tager ca. 20-25 min pr vej. Jeg vil høre nyheder, analyser og indblik og ikke musik. På P4 nåede jeg 3-4 min tale radio på 20 min og så musik for resten. Jeg synes Radio4 er hyggelig og specielt under valget var der interessante interviews og analyser. Hvorfor så ikke P1 - lidt for langhåret.

8 November 2022

Usande artikler

Lytter ikke efter folk ønsker til interview, når man så ikke vil arbejde med dem laver de artikler alligevel og det de så ligger op er usandt.
Uprofessionelt journalist team.
Dårligt sted

9 June 2022

Urigtige informationer

Urigtige informationer, dårlig journalistik. Fik udstillet en flok lovlydige borgere som kriminelle, fordi journalisten ikke kunne lide dem, selvom politiet bekræfter at de intet gjorde forkert

9 June 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look