Company details

1. Baby Store
  2. Children's Store
  3. Gift Shop

Written by the company

Pure Moms is gespecialiseerd in luxe memory boxen voor baby’s en moeders. Onze memory boxen zijn ontworpen om de mooiste en meest dierbare momenten van het moederschap en de babytijd veilig te bewaren, van eerste kleertjes en echo’s tot bijzondere herinneringen uit de kraamtijd. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt, met focus op kwaliteit, tijdloos design en een liefdevolle uitstraling. De memory boxen van Pure Moms zijn niet alleen praktisch, maar ook een waardevol en persoonlijk kraamcadeau. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen en passen perfect in een modern, rustig interieur. Bij Pure Moms geloven we dat herinneringen onbetaalbaar zijn en een blijvende plek verdienen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mooi kado bij een eerlijk bedrijf

Ik heb een kado gekocht voor een babyshower, belangrijk vond ik de materiaal keuze , goede informatie over duurzaamheid en dat alles kleinschalig en persoonlijk gaat. Het is heel netjes verpakt , persoonlijk berichtje erbij en het is een waardevol kado voor aanstaande ouders

25 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Supermooi pakket voor een goede prijs.

Supermooi pakket, die ik al 3keer besteld heb bij pure moms om kado te doen aan nieuwe mama’s. Snelle levering en mooie kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Verder mooi verpakt. En hele leuke reacties van de mama’s op het pakket

16 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Dé box om herinneringen vast te leggen voor later

Een memorie box ontvangen als cadeau. Ontzettend waardevol voor ons als ouders en later voor ons zoontje. Aan alles is gedacht: van een inktsjabloon voor een afdruk van een voetje of handje tot aan een bewaarzakje voor de eerste speen.

Service is daarnaast ook erg goed. Er was iets niet goed gegaan met de ink. Ze zijn begripvol en komen met een mooie oplossing.

23 January 2026
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look