Psykoterapi Odense Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gået/går til parterapi ved Laila, og det har været en kæmpe gave for vores forhold. Laila formår at skabe et rum, hvor ingen af os, føler os forkerte eller som “den onde” - blandt andet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Laila er en meget kompetent, indfølende og nærværende terapeut, som jeg kun kan give mine VARMESTE anbefalinger. I terapi hos hende føler jeg mig altid forstået og den ro hun besidder skaber de try... See more

1. Psychotherapist

Written by the company

Psykoterapi-Odense tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi og har en solid og mangeårig erfaring i samtaler med mennesker med udgangspunkt i relationer og tilknytning. Psykoterapi-Odense er bl.a. samarbejdspartnere med Odense kommune og Lyngby-Taarbæk kommune og løser opgaver indenfor familiebehandling for unge og deres familier. Terapiarbejdet hviler på Gestaltterapien og Den Emotions Fokuseret Terapi.

4.6

3-star
2-star
1-star

Parterapi

Laila formår at skabe et rum, hvor ingen af os, føler os forkerte eller som “den onde” - blandt andet fordi hun hele tiden oversætter og hjælper med at forklare, hvor vores handlinger og følelser kommer fra eller på baggrund af.
Vi har i forløbet også arbejdet med svigt i vores forhold, hvilket har været meget sårbart; men Laila har hjulpet os til at se en vej videre sammen.

Kære Laila, du er hver eneste krone værd. Tusinde tak for dig og dit væsen.
Du får vores varmeste anbefalinger - og vi vil nok blive ved med at kigge forbi til et “brush up”, fordi du er så vigtig en del af vores rejse som par og individer.

Alle par burde tage et smut forbi Laila; det er sundt :-)

17 March 2026

Reply from Psykoterapi Odense

Kære begge. Tusind tak for at dele jeres oplevelse, og hvor er jeg glad for at læse, at I oplever at være et bedre sted! Og tak til jer for villigheden til at arbejde med det sårbare. Forsæt det gode arbejde, I gør det virkelig godt!

Enormt dygtig

Enormt dygtig

8 December 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele din oplevelse!

Bedste anbefaling

Hjertevarm, omsorgsfuld og forstående. Stor indsigt i menneskets psyke. Jeg kan kun give Laila den bedste anbefaling. Er meget glad for at have fundet Laila. Jeg får noget nyt med mig hver gang, jeg har været hos hende. Jeg føler, at det er et trygt og varmt sted at fortælle om sine inderste følelser og få bearbejdet traumer, man har med sig.

4 December 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele dine oplevelser, det betyder meget!

Rated 5 out of 5 stars

Laila var utrolig sød og nærværende

Laila var utrolig sød og nærværende. Hun var hurtig til at forstå og fornemme, hvordan hun skulle hjælpe og vejlede mig. Hun har min varmeste anbefaling.

6 November 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Kære Mette. Tusind tak for at dele oplevelsen, og alt det bedste til dig!

Rated 5 out of 5 stars

At søge hjælp var en stor udfordring…

At søge hjælp var en stor udfordring for mig. Jeg vidste ikke præcis, hvad terapi indebar, og som minoritet var jeg bange for at blive mødt med fordomme. Men hos Laila blev jeg mødt med varme, blidhed, rummelighed og tålmodighed. Hun skabte et trygt rum, hvor jeg kunne udforske mine oplevelser, følelser og tanker. Et sted, hvor jeg kunne være mig selv og dele alt uden skam og uden frygt for at blive misforstået eller dømt.

Jeg er gået fra at tilpasse mig og please alle omkring mig, uden at stå fast i mig selv, til at turde udtrykke mig frit og leve i overensstemmelse med min indre sandhed. Terapien har ændret min måde at være i verden på og haft en dybt positiv indflydelse på mit liv.
 Derfor vil jeg med hjertet anbefale Laila.
 Hos hende bliver du mødt med respekt, varme, ro og nysgerrighed - et trygt sted, hvor du kan begynde at tage dine første skridt mod heling og transformation.

9 October 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Kære dig. Tusind tak for at dele dine oplevelser, det er jeg meget glad for! Alt det bedste til dig med din fortsatte udvikling.

Super god oplevelse hos Laila

Super god oplevelse med samtale terapi og Nada. Laila er nærværende og behagelig at samtale med

9 April 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Kære Line. Tusind for din anmeldelse, den er jeg meget glad for!

Positiv oplevelse

Var 1. gang jeg nogensinde havde prøvet en terapi-session. Super positiv oplevelse, tillidsfuld, afslappet samt produktivt 😊

4 April 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele din oplevelse, det er jeg meget glad for!

Kompetent og behagelig terapeut

Utrolig positive oplevelser med Laila. Hun er meget nærværende og lyttende, hvilket gør, at man føler sig virkelig hørt. Atmosfæren er både rolig og tryg, og hendes professionelle tilgang skaber en behagelig oplevelse fra start til slut. Jeg vil helt klart anbefale Laila til andre, der søger en kompetent og behagelig terapeut!

21 March 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Kære Linett. Tusind tak for din anmeldelsen, jeg er meget glad for at modtage den!

Tusind tak.

Kære Laila,
Jeg vil starte med at sige tak for samtalen idag. Du er et utroligt nærværende og varmt menneske at tale med og har oplevet vores konsultationer som både trygge og oplysende.

Tak for det og med venlig hilsen Dennis

6 February 2025

Reply from Psykoterapi Odense

Kære Dennis. Tusind tak for at dele din oplevelse, det er jeg meget glad for. Alt det bedste til dig!

Varm anbefaling

Laila er en yderst professionel men også omsorgsfuld. Man bliver taget glædeligt imod og det er meget behageligt og trygt at åbne op for Laila. Jeg har haft en enkel konsulation med Laila og fik nogle redskaber jeg kunne tage mig med. Vil helt sikkert bruge Laila igen, hvis jeg får behov for dette.

18 December 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Kære Nanna. Tusind tak for at dele din oplevelse, det er jeg meget glad for. Alt det bedste til dig!

Rated 1 out of 5 stars

de gav mig ikke mine ting da jeg…

de gav mig ikke mine ting da jeg spurgte om dem flere gange. virkeligt indkompetente folk.

13 December 2024

Kære Mathilde Emilie Habekost Grønn
Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg arbejder som selvstændig psykoterapeut og tænker, at din anmeldelse er endt ved den forkerte virksomhed, da jeg ikke kender dig i min klinik Psykoterapi-Odense. Jeg kan se, at du har anmeldt Kolding sygehus dagen før, så måske hører den til der? Jeg har forgæves forsøgt at kontakte dig via Trustpilot, da jeg naturligvis er ked af, at der ligger en fejlplaceret anmeldelse på min klinik. Jeg håber, at du vil tage dig tid til at kigge på det og slette anmeldelsen.

Professionel og stor omsorg

Professionel og stor omsorg, og konkrete og yderst brugbare værktøjer til udvikling og forbedring af livsudfordring

3 December 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Kære Charlott. Tusind tak for at dele din oplevelse, det sætter jeg stor pris på. Alt det bedste til jer!

Kæmpe anbefaling

Laila var utrolig rar at snakke med, da jeg hurtigt følte mig tryg i hendes selskab. Jeg følte samtidig, at jeg efter min samtale, var blevet meget lettere i hovedet. Mange af tankerne og værktøjerne, som Laila gav mig bidt sig fast, og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg betroede til Laila. En kæmpe stor anbefaling fra mig:)

5 November 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele din oplevelse, det betyder meget for mig!

Rated 5 out of 5 stars

Laila er en kompetent terapeut.

Laila er meget nærværende og skaber et rum som føles trygt. Laila er en kompetent terapeut, som er dygtig til at spørge ind til det som fylder i livet. Jeg føler mig set og hørt og de refleksioner, der kommer frem under konsultationen, kan jeg bruge fremadrettet!
Jeg vil helt klart anbefale Laila!

2 October 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele dine oplevelser, det er jeg meget glad for!

Nærværende og tryg samtale

Laila er meget nærværende og skaber et åbent og trygt rum til alle de følelser, store som små, som man nu engang kan bære rundt på.

2 October 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at bruge tid på at dele din oplevelse, det er jeg meget glad for!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Man bliver hørt og set på en måde der føles tryg. Vil klart anbefale Leila til at snakke om sårbare emner

25 September 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele, det betyder meget for mig!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Leila er en super sød, omsorgsfuld og kompetent terapeut, som rammer hovedet på sømmet i forhold til de ting som fylder og er vigtige for lige netop det, som udfordrer en.

Leila er rigtig god til at finde ud af og spørge ind til de ting som vigtige for lige netop dig. Kan varmt anbefales

31 July 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele, det er jeg meget glad for!

Trygt miljø

Jeg har følt mig i trygge hænder fra første sekund jeg trådte ind af døren. Jeg har anbefalet Laila til alle jeg kender :)

19 July 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Tusind tak for at dele dine oplevelser, det er jeg meget glad for!

Gode og givende samtaler

Jeg har været til et par samtaler og er blevet mødt med stor empati og anerkendelse. Laila kommunikerer på en rolig, klar og præcis måde, som gør det lettere at finde og holde fokus på de relevante forhold. Jeg ser frem til et givende forløb.

27 June 2024

Reply from Psykoterapi Odense

Kære Birgit. Tusind tak for din anmeldelse. Den er til stor glæde for mig, men også for andre, som kigger efter en psykoterapeut.

Take a closer look