4 Dni bez pieniędzy
Pieniądze wysłane na polskie konto 16tego nadal niedostępne po czterech dniach . Firma przestała się starać
Sami Swoi Przekazy Pieniężne to największa sieć przekazów walutowych pomiędzy Wielką Brytanią i Polską. Oferujemy szeroki wachlarz usług finansowych dostosowanych do potrzeb emigrantów w UK. Przelewy do Polski przez telefon, internet oraz w placówkach. W naszym systemie wyślesz pieniądze prosto ze swojego profilu na Facebooku. Wejdź na stronę www.przekazypieniezne.com i dowiedz się więcej o naszych usługach.
Ealing, 60 The Mall, W5 3TA, LONDON, United Kingdom
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super obsluga klienta na infolinii, polecam. Pani wszystko dokladnie wyjaśniła i udalo mi sie przesłać pieniądze
Często korzystam z usług. Przelewy przechodzą bez problemu. Bardzo dobry kontakt z infolinia, gdzie można porozmawiać z konsultantem, nie automatem. Faktycznie zdarzają się różne pytania np. źródło środków, jednak takie pytania zdarzają się przy każdej formie przekazów międzynarodowych.
Oceniam na 4, bo mało promocji jest, a jak wspomniałam często korzystam.

Reply from Sami Swoi Przekazy Pieniężne
Zadzwonilam aby dokonac przelew pieniezny I zarzadano ode mnie odpowiedzi na pytania: jaki jest powod mojego przelewu! jakie mam obywatelstwo, jaki status w Anglii, jaki zawod wykonuje I czy pol etatu czy caly, czy posiadam dom w Anglii czy wynajmuje, to wszystko ponoc w ramach przecowdzialania praniu pieniedzy. Zenada, poszukam czegos innego.
D u p a Jasiu, pierdzi Stasiu.
Skan paszportu i prawka? W zyciu sie z tym nie spotkalam.
Teraz mail'owo sie kluce z nimi o usuniecie.
Szkoda ze nie przeczytalam opinii predzej, bo az mi sie s r a c przez nich zachcialo.
Korzystam z serwisu od kilku lat. Nigdy nie bylo z niczym problemu wlacznie z expresowymi przelawami.
Oczywiście, że wyłudzają dane osobowe i masę innych bardzo osobistych danych.
Przestrzegam wszystkich!!!
Zablokowali mi konto i aby mi je odblokować zaczęli żądać różnych dokumentów…
Począwszy od scanu paszportu, rocznego tax calcukation, Bank statements po nawet Wyciągi bankowe mojego męża który nie posiada w ich serwisie konta do przelewów.
Mianują się instytucją finansową, a tym czasem śmiem domniemać, że to zgraja wyłudzaczy danych osobowych.
Na domiar tego mam teraz problem z usunięciem mojego zablokowanego konta w ich serwisie.
NIE POLECAM!!!
Ludzie nie będzie naiwni….
I to dziewczę z tzw. łapanki na infolinii.
Brak słów
Nie polecam chcieli skan mojego paszportu i wyciągi z banku. Nie będę podawać im takiej informacji. Przypuszczam że kradną dane osobowe.
Dzisiaj,tzn.1.08.22 wysylalem pieniadze Skrillem.Kurs 5.59 za funta,w Sami swoi 5.25 oznacza to,ze Sami swoi nie byli Sami i maja ten" tort"chyba do podzialu.Skandaliczny kurs,szukaja idiotow.
Never again
Zalozylem z nimi konto zeby przelac pieniadze do PL. Pierwszy przelew niby poszedl OK ale na nast. dzien zadzwonili do mnie i powiedzieli ze zeby dokonczyc przelew musze im wyslac pelen skan paszportu i angielskiego prawa jazdy + wyciagi z banku z ost 3 miesiecy. Podziekowalem i powiedzialem zeby zwrocili mi pieniadze. Czekam juz 2 tydzien na zwrot i za kazdym razem dostaje inna wymowke. Okropna obsluga klienta, dodatkowo podejrzewam ze wyludzaja dane osobowe i potem je sprzedaja firmom marketingowym
Łatwo założyć konto, ale ciężko usunąć (wymagane telefony itd), ogólnie brak opcji usunięcia konta z poziomu konta i komplikacje.
Sprzedają Twoje dane Facebookowi i innym.
NA dodatek słabe kursy.
Zdecydowanie polecam. Firma może i kontroluje większe przelewy, ale trzeba pamiętać, że jest to instytut finansowy i takie wymogi są, a nie inne. Osobiście czuje się bezpiecznie w tej firmie, jestem z nimi od paru miesięcy i nie mogę powiedzieć złego słowa. Czasem tylko długo się czeka na infolinii, ale ogólnie obsługa jest bardzo sympatyczna
Jestem z Ta firma od 5 lat, zawsze bezpiecznie i na czas :) goraco POLECAM !!!
Jestem zadowolony 4 lata z Sami swoi i nie miałem problemu. Wysyłam przez telefon na infolinii. Polecam tą firmę
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.