Prydsø kørerskole er et godt sted at være, teori timerne bliver forklaret godt og det er let at forstå. Kørelærerne er gode til at forklare, hvad man skal gøre under kørsel og det er hyggeligt at køre... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk teoriundervisning af den bedste og sjoveste lærer, Nick! Han kommer grundigt igennem alle forløb og sørger for, at man virkelig forstår det hele. Et kæmpe tak til den skønne og dygtige kø... See more
Jeg har lige bestået mit kørekort hos Prydsø Køreskole, og jeg kan varmt anbefale køreskolen! Undervisningen var både grundig og let at forstå. Min kørelærer var tålmodig og dygtig til at forklare, hv... See more
Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger, et fantastisk sted at tage kørekort.❤️❤️🥰
De bedste, sjoveste, og ikke mindst enormt lærerige teori lektioner, hvor der både er plads til det sjove, det seriøse og en masse hygge. Altid hyggelige teoritimer, hvor der blev indført hilse pligt når man kom ind i lokalet, så selv de lidt generte blev en del af. Fantastisk ide ❤️Jeg har haft en helt igennem fantastisk kørelærer, som med en kæmpe forståelse for mig som menneske og med en masse tålmodighed fik kørt mig igennem. Jeg har altid været angst for at kører bil, derfor har jeg først taget kortet som 30 årig, og langt hen af vejen var jeg i tvivl om jeg kunne. Men det kunne jeg med en kæmpe støtte fra min kørelærer, som altid var klar med rosende ord når det gik godt, og ikke mindst altid klar med opløftende ord, når det gik mindre godt. ❤️❤️❤️ alt i alt, en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. tak for hjælpen 🥰
Super god køreskole
Jeg har haft en super god oplevelse hos Prydsø køreskole. Teorien blev gjort sjov og nem at forstå og man glæder sig altid til at komme til time. Nick er utrolig rummelig og rar og stemningen i bilen er god selvom at der bliver lavet fejl. Der er god service og man kan få den hjælp man har brug for. Vil klart anbefale.
Super god køreskole!
Min oplevelse hos Prydsøs køreskole har været fantastisk! Selve teorien var overstået på blot 4 uger, efterfuldt af en teoriprøve få dage efter afsluttet teori. Praktisk prøve bestået i første hug. Nick & Ditte er nogle søde og rare mennesker at køre med, såvel også at være sammen med. Jeg kan varmt anbefale Prydsøs køreskole hvis du står og skal tage kørekort.
Professionel køreskole med plads til sjov
En rigtig professionel køreskole med plads til alle, der er altid tid og plads til en god joke eller gøre lidt nar af teorilæreren 😅. Sidst men ikke mindst bliver det tager meget seriøst, og undervisningen tager meget brug af eleverne selv. Da det er den nemmeste måde vi lærer det på, der er altid god stemning når man ankommer til teori og det er tit der kommer nye venskaber ud af et månedsforløb hos prydsø køreskole.
😄🚗💪
Hyggeligste køreskole
Hyggeligste køreskole, super hjælpsomme og tålmodige - er du tosproget så er dette altså også den perfekte køreskole! :)
Godt og hurtigt forløb
Godt og hurtigt forløb.
Kan helt sikkert anbefales!
Trygt og professionelt
Kom til Nick efter en dårlig oplevelse ved en anden køreskole, og blev bare taget så godt og professionelt imod. Kæmpe stor anbefaling herfra. Her er der styr på tingene.
Jeg begyndte på kørekort noget ældre
Jeg begyndte på kørekort noget ældre, end hvad de fleste gør. Derfor tænkte jeg, at jeg ville få meget besvær ved at lære at køre bil. Nick er rummelig og tålmodig, og jeg havde derfor også nemmere ved, at lære af mine fejl. Derudover er servicen i top, både til teori og kørelektioner! Mange tak, og prydsø køreskole har min varmeste anbefaling!
Jeg havde et godt forløb hos Prydsø
Jeg havde et godt forløb hos Prydsø. Ditte og Nick kan deres ting, og jeg bestod, med deres fantastiske hjælp, på første forsøg. Jeg ikke selv havde regnet med at jeg ville kunne lære at køre bil, inden jeg startede forløbet, men jeg er kun imponeret og tilfreds over køreskolens indsats og hjælp ;)
Lækkert sted
Rigtigt lækkert sted at tage kørerkort, teori og praktisk kørsel var hyggeligt (:
Stor fornøjelse at tage mit kørekort…
Stor fornøjelse at tage mit kørekort hos Prydsø, de har styr på hvad de laver og er samtidig rigtig god med unge, kan klart anbefales!
God service kan klart anbefales😁
Tak til Prydsoe.dk
Min søn har lige taget kørekort ved Prydsoe.dk. Min søn har været super glad for kørelæreren som er en god blanding af afbalanceret, rolig og sjov. Vi har fået en virkelig god ny billist og det vil vi gerne takke Nick prydsø for.
Super kørelærer!
Jeg skulle generhverve mit kørekort, og spurgte Nick Prydsø til råds.
Nick forklarede og hjalp mig igennem processen.
Bestod første gang uden problemer.
Kan varmt anbefale Prydsø Køreskole.