Rigtig god service
God service, samt rigtig gode produkter jeg har modtaget. Meget professionelt!
Hos Properformance handler det ikke bare om at komme i form – det handler om at performe. Vi er dedikeret til dig, der stiller krav til din krop, din mentale styrke og dine resultater. Uanset om du er konkurrenceatlet, ambitiøs motionist eller bare nægter at spilde tid på halve løsninger – så er du kommet til det rette sted. Vores tilgang bygger på videnskab, erfaring og performance-mentalitet. Vi kombinerer evidensbaserede træningsmetoder, effektive programmer og produkter af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at træne smartere, restituere bedre og opnå reelle resultater. 🔹 Indhold med dybde – Vores træningsprogrammer er designet til at skabe fremgang, ikke bare fylde tiden ud. 🔹 Produkter med formål – Vi tilbyder nøje udvalgte produkter, som støtter din performance – uden kompromis. 🔹 Fokus på helheden – Vi tænker i hele systemet: styrke, mobilitet, restitution, mindset og livsstil. Properformance er ikke en hurtig løsning. Det er et værktøj for dem, der er klar til at lægge indsatsen – og høste resultaterne. Vi tror på, at dedikation skal mødes med kvalitet. Derfor udvikler vi konstant vores indhold, lytter til vores brugere og leverer værdi til dem, der virkelig vil frem. Velkommen til Properformance. Her handler det ikke om at gøre mere. Det handler om at gøre det rigtige.
Jernbanegade 57, 5500, Middelfart, Denmark
God service, samt rigtig gode produkter jeg har modtaget. Meget professionelt!
Super god oplevelse - hurtig levering og en flot hydrogenflaske i lækker kvalitet.
God kvalitet!
Jeg købte en Aeromax breathwork som virkede afsindigt godt og har hjulpet mig med at blive langt mere udholdende når jeg er ude og løbe.
Kun ros herfra