Preventiebox Reviews 13

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte Communicatie !

Ik had in December een leuke bestelling geplaatst van diverse Ei Rookmelders en toebehoren.
Ik had helaas 2 draadloze modules teveel besteld netjes gevragen of het retour kon en dat was geen probleem. Net na de feestdagen via DHL terug gestuurd. Kreeg ook bevestiging dat ze het hadden ontvangen en dat er wat dagen overheen gingen om de terug betaling te regelen. Geen enkel probleem zei ik.
Het is nu inmiddels al 1 Maart. En ze reageren zelden nog op een mail heel af en toe krijg ik een reactie met afwijkende antwoorden want ik heb ook wat problemen met de melders inregelen. Maar tot op heden helaas nog steeds geen terug betaling mogen ontvangen terwijl de producten al lang terug zijn ! Telefonisch zijn ze helemaal niet te bereiken :((

20 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

3 pack rookmelders besteld en…

3 pack rookmelders besteld en vervolgens 1 geleverd gekregen.

Met een beetje gedoe uiteindelijk retour kunnen sturen maar ik krijg telkens aanmaningen van Klarna. Retour is niet goed verwerkt. Bloed irritant en er wordt nergens meer op gereageerd.

25 February 2026
Rated 2 out of 5 stars

Zou er niks bestellen

Zou er niks bestellen. Had iets besteld en er stond niet heel duidelijk bij dat het een langere levertijd had. Stond bij op voorraad. Dus geannuleerd dat hebben ze vlot geregeld. Alleen na een paar mails nog steeds mijn geld niet terug. Heel vervelend om hier achterna te gaan.

13 February 2026

Super snel geleverd

Aanvulling van 4 schuimbrandblussers op mijn bestelling aangevraagd, ik was deze vergeten en per mail aangevraagd. Dit is snel opgepakt en meegezonden. Super fijne en snelle reactie ontvangen.

7 January 2026
Rated 3 out of 5 stars

communicatie-issue maar prima service

In nov 2021 kocht ik 3 brandmelders met 10 jaar garantie. Na bijna 4 jaar gebruik begint 1 brandmelder onverklaarbaar te piepen. Preventiebox reageert schijnbaar niet op mijn 1e en 2e (1 maand later) e-mail hierover. Telefonisch contact betekent een voiceresponse dat de telefoon niet beantwoord kan worden ivm technische problemen. Op 12 dec 3e keer gemaild ... en antwoord gekregen. Het bleek dat Preventiebox standaard terugmailt naar het e-mailadres dat bij hen in het systeem staat. Dat e-mailadres was echter in 2023 vervallen en daar hield Preventiebox geen rekening mee. De communicatie en het proces verliepen vervolgens goed en snel. Een nieuwe brandmelder werd direct opgestuurd en bezorgd. Installatie was eenvoudig omdat de plafondplaat hetzelfde was. De brandmelder werkt weer zoals gewenst.

17 December 2025

Doen niet moeilijk

Planmatig brandmelders en aanverwante artikelen besteld. Een klein aantal producten in een project overgehouden maar doen niet moeilijk m.b.t het terugnemen, denken mee in oplossingen en dat is een mooi gebaar. Vandaar onze terugkoppeling met 5-sterren.

11 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super service en vriendelijk.

Super service en vriendelijk.

Groot onderhoud aan ons complex laten uitvoeren in de algemene ruimtes en in alle 36 woningen die wij en zij vooraf goed gepland hebben. Ook hebben wij gekozen voor de installatie van Retwist koolmonoxidemelders achter de cv-ketels bij de bewoners. Prijzen zijn prima maar de service en kennis was vooraf onze belangrijkste overweging.

Iedereen is tevreden, wij zijn goed geïnformeerd en voorzien van goede informatie en producten. Complimenten en tot de volgende.

12 August 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look