Prachtige kaarsen op natuurlijke basis…
Prachtige kaarsen op natuurlijke basis - met bijenwas - die veel langer branden dan gewone kaarsen. Zeer verfijnd, en tot in de perfectie gemaakt. een aanrader !

Reply from Prairie by Coco
Home-based florist since 2021. Prairie by Coco is a female-owned small business that sells dried flower bouquets and beeswax candles made of sustainable materials from local suppliers. Feel free to look at our website or contact us if you would like more information on what we can do for you, or if you would like to visit our atelier for your next order. - Prairie by Coco verkoopt milieuvriendelijke droogboeketten en bijenwas kaarsen, gemaakt uit duurzame producten en bloemen die lokaal worden aangekocht. Elk boeket is uniek en kan gepersonaliseerd worden. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over onze producten of even langs wilt komen om een kijkje te nemen in ons atelier. Meer informatie op onze webshop.
Paleisstraat 81, 2018, Antwerpen, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Prairie by Coco
De droogbloemen en kaarsen van Prairie zijn van duurzame kwaliteit en passen in elk interieur! De service wordt perfect verzorgd door Coralie. Een echte aanrader!

Reply from Prairie by Coco
Prairie by Coco heeft heel leuke, originele en duurzame producten voor zowel thuis als cadeau. Coralie werkt met passie aan haar creaties en geeft een supergoede service, zeker een aanrader :)!

Reply from Prairie by Coco
Prachtige kaarsen en bloemen.
Duidelijk met veel zorg gemaakt en verpakt, absolute aanrader!

Reply from Prairie by Coco
Super service ! Et de très beaux bouquets :-)
On a eu beaucoup de succès avec nos cadeaux de Noel cette année …

Reply from Prairie by Coco
Les bouquets sont magnifiques et tiennent très longtemps. Et le service est de qualité: la personne avec qui j’étais en contact était très réactive et sympathique. Je recommande fortement!

Magnifique bouquet !
Exactement comme al description et la photo sur le site internet. Qualité au top. J’ai eu beaucoup de plaisir à l’offrir. J’ai été livrée à domicile. Livraison rapide et parfaite. Le bouquet était bien protégé et joliment emballé. Je recommande à 100% Prairie by Coco. Pour un cadeau ou se faire plaisir à soi même.

Reply from Prairie by Coco
Wij zochten voor ons trouwfeest leuke boeketjes met droogbloemen, Coralie heeft ze ons kunnen geven!
De samenwerking verliep vanaf het eerste contact super vlot, Coralie was meteen mee met ons idee en wist onze bloemenwens exact te verwezenlijken. Ze nam duidelijk de tijd om van elk boeket een pareltje te maken. Het bloemschikken zit haar in de vingers. We kunnen nog elke dag nagenieten van haar prachtig bloemenwerk!

Reply from Prairie by Coco
Zeer tevreden van de droogbloem-boeketjes die we gebruikten als tafeldecoratie bij de lunch van onze burgerlijke trouw! Eerst langsgegaan om kleurencombinatie en favoriete bloemen samen te kiezen, waarna Coralie vakkundig de boeketjes heeft samengesteld. Ruime keuze aan vaasjes, maar ook mogelijkheid om eigen vaasjes mee te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reply from Prairie by Coco
Keuze uit een rijk gamma aan fantastisch leuk gecomposeerde boeketjes! Reeds 3 gekocht (het laatste mee naar de UK op de Eurostar) en telkens een schot in de roos bij de gastvrouw - een no-brainer om een goede indruk achter te laten!

Reply from Prairie by Coco
Learn more about other kinds of reviews.