Hej alle sammen
Hej alle sammen. Jeg vil godt skrive en oplevelse omkring Power People Som jeg desværre lige har haft. Jeg skriver en kort forklaring om det. I korte træk, så søgte jeg job hos dem. Fordi jeg kunne se at de havde et job, som Jeg synes der passede godt til mig. Men desværre. Som mente de at På grund af Jeg ikke har kørekort til manuelt gear. Og har et handicap. Så mente de at Det var ikke det, som virksomheden søgte. Og det synes Jeg er super uheldig. Fordi Jeg har erfaring inden for det område. Men fordi De menes. At Det var en for stor udfordring for dem at løse. Så ville de ikke gå videre med mig. Bortset fra Jeg har haft kørekort i over. 8 år. Og det synes Jeg er ret uheldigt. At en virksomhed som søger. Medarbejdere fra en anden. Virksomhed. Allerede bedømmer. Et menneske ud fra det. er vi virkelig kommet dertil? Hvor en personlig holdning til. En anden person. Kan afvise. En Processuel. God medarbejder med erfaring. Afvise. En person på så lavt grundlag. Det er jo absurd. Og. Til grin på så mange måder. man vil rigtig gerne se problemer, men man vil ikke rigtig løse dem? Som jeg plejer at sige. Problemerne kommer helt af sig selv. Det er løsningerne, man skal være Villige. til at finde. Og Det er virksomheden overhovedet ikke. Så Jeg vil fraråde. Alle. Om at søge job igennem dem. Hvis i søger job. For hvis Det er et problem for dem. hvad kan så ikke være et problem. Kan man så sige. i det store billede.