Powerbaas Reviews 21

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een gemakkelijk te installeren apparaat, plug en play 😊 zelfs voor iemand zonder kennis heel goed te doen. Eén goede handleiding die erbij zit in de doos. Werkt direct en ook fijn dat het een comple... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super snel geleverd. Mooi alles in een compact doosje. Duidelijke handleiding en aansluiten duurde letterlijk 10 seconden. Werkte meteen. Zeer mooi product en stukken voordeliger dan andere! Dikke aa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een 4-poort P1 actieve splitter gekocht. Net product, doet precies wat het moet doen. 4 device gekoppeld en alles werkt. Eerste verzending via brievenbuspakket kwam niet aan. PostNL issue. Snelle rea... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Company replied

Company details

Written by the company

Met de Powerbaas P1 Meter ben je de baas over je energieverbruik! Bekijk je huidige en historische verbruik van zowel stroom als gas per uur, dag, maand en jaar. Maak slim gebruik van de App door apparaten aan en uit te schakelen op momenten dat je zonnepanelen energie opwekken of wanneer de stroom goedkoop is.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Super snel geleverd en werkt super!

Zeer mooi product en stukken voordeliger dan andere! Dikke aanrader!

16 March 2026

Een gemakkelijk te installeren P1 splitter

Werkt direct en ook fijn dat het een compleet setje is inclusief kabels en adapter voor de 5v ondersteuning

16 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een 4-poort P1 actieve splitter…

Eerste verzending via brievenbuspakket kwam niet aan. PostNL issue. Snelle reactie van powerbaas. Nieuwe verstuurd gekregen, volgende dag in huis.

18 February 2026

Graag gedaan!

Rated 5 out of 5 stars

Prima product en dito support

Prima product, maar nog beter.. een prima support door Gerard.
Goed bereikbaar, snelle respons en gewoon meedenken in het oplossen van je probleem.
Hier kan menige leverancier nog wat van leren.

2 February 2026

Top service

Ik had zelf het onjuiste product geselecteerd en ontvangen. powerbaas ging hier heel fijn mee om en heeft mij daarna zonder problemen en heel vlot de juiste gestuurd. Top service!

17 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super vlot geholpen en fijn contact.

Super vlot geholpen en fijn contact.

Installeren was een fluitje van een cent dankzij de heldere handleiding.

Geïnstalleerd om de HomeWizard en CUBE Wallbox goed te laten werken.

11 January 2026

Goede P1 meter

Goede P1 meter, handig in gebruik, heb mooi de zonnepanelen optijd uit kunnen zetten voordat ik vlak voor de eind afrekening nog in een terugleverschaal hoger terecht zou komen. Scheelt me mooi 30 euro!
Ook de klik aan klik uit schakelaar werkt er perfect op!

9 January 2026

Uitstekende service

Producten waren snel geleverd. Na levering had ik nog een aantal vragen over de installatie. Daar ben ik uitstekend bij geholpen. Er werd echt de tijd genomen. Ik kan Powerbaas zeker aanbevelen.

24 October 2025

Goede service, prima product

Powerbaas werkt prima en geeft een goed inzicht in het energieverbruik. De layout van het scherm is mooi en duidelijk. Ik heb het permanent aanstaan op een oude telefoon en kan mijn energiegebruik daarop afstemmen.
Bij problemen is de service vriendelijk, snel en ter zake!

11 July 2025
Rated 4 out of 5 stars

De slimme meter met Powerbaas uitlezen…

De slimme meter met Powerbaas uitlezen gaat heel eenvoudig en via de overzichtelijke app heb je meteen inzicht in stroom- en gasverbruik. Maar ook wat de zonnepanelen opleveren is zichtbaar. Powerbaas wordt nog steeds ontwikkeld dus er komen telkens nieuwe functies bij. Ook de helpdesk is heel snel en kundig.

16 July 2025

Reply from Powerbaas

Dank voor je review, en fijn om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen!

Perfect

Perfecte werking van het apparaat, vlotte communicatie. Snel verstuurd.

4 July 2025

Dank voor je review!

Prima service !

Hoe nuttig een hulpmiddel als Powerbaas ook is, ik schat dat niet in als iets dat dag en nacht gesupport moet worden. Ik was dan ook verbaasd dat mijn melding van een probleem op eerste Pinksterdag direct werd opgepakt in plaats van de dinsdag daarop. Hulde !

8 June 2025

Reply from Powerbaas

Graag gedaan! We proberen er geen gewoonte van te maken op feestdagen, maar als de mogelijkheid er is, helpen we direct ;)

Goed product en service

Powerbaas helpt ons bij het inzichtelijk maken van energie gebruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Heel erg fijn! Ook de optie om click aan click uit stekkers te bedienen met de app is prettig.

7 May 2025

Reply from Powerbaas

Dank voor je review, het begint allemaal inderdaad bij inzicht :)

Rated 5 out of 5 stars

Goed product nog betere support

Super product werkt zeeg goed.
Ik had een probleem met mijn sma omvormer te koppelen aan de powerbaas app.
Na contact met hun blijkt dat mijn sma account niet meer up to date was dit in orde gebracht en het werkte direct, super tevreden over jullie service!

1 March 2025

Graag gedaan!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look