Power.no - Vinstra Reviews 23

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Vistragata 99, 2640 Vinstra, NO

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Som vanlig hadde jeg nær sagt, var ikke annonsert vare tilgjengelig, men en tilsvarende vare. Kjøpte den og det ser ut som et helt greit kjøp. Ingen ting å klandre ekspeditøren for det. Ble meget go... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Jeg fikk bra hjelp ved mitt kjøp av IPad og Apple TV. En negativ ting var at jeg ikke ble gjort oppmerksom på at det ikke fulgte med lader til IPad

Company replied

• Vistragata 99, 2640, Vinstra, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vinstra

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kjempegod service

Kjempegod service! Hjelpsom, hyggelig betjening hos Power Vinstra!

10 April 2026

Hei Magnhild,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk kjempegod service og opplevde hjelpsom og hyggelig betjening hos oss. Slike tilbakemeldinger gjør dagen vår lysere og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

God kjøpsopplevelse.

9 April 2026

Hei Jo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god kjøpsopplevelse hos oss på Vinstra. Slike positive opplevelser betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening. God service. Høy kompetanse.

10 April 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening, god service og høy kompetanse hos oss på Vinstra. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Proff selger

5 April 2026

Hei Jan,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår profesjonelle selger i Vinstra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Det betyr mye for oss å vite at våre ansatte leverer den kvaliteten og servicen dere fortjener. Tilbakemeldinger som din motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen mulig.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Hei Kari-Anne,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde dyktig kundebehandling hos oss på Vinstra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

God og vennlig servise

GOD og vennlig servise. God Produkt kunnskap

3 March 2026

Hei Elisabeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god og vennlig service, og at du var fornøyd med produktkunnskapen til teamet vårt på Vinstra. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

God service.

God service.

28 February 2026

Hei R-G,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Rated 5 out of 5 stars

De ryddet opp i `lager-rot` ,slik at…

De ryddet opp i `lager-rot` ,slik at jeg ikke ble skadelidene.

24 February 2026

Hei Petter,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det er veldig hyggelig å høre at lagerutfordringer ble løst på en måte som gjorde at du ikke ble skadelidende. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Rated 4 out of 5 stars

Jeg fikk bra hjelp ved mitt kjøp av…

25 February 2026

Hei Britt,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk bra hjelp ved kjøpet av iPad og Apple TV. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse med oss.

Vi forstår at det kan være skuffende når informasjon om hva som følger med produktet ikke kommer tydelig frem. Dette er verdifull tilbakemelding som vi tar med oss videre for å forbedre kundeopplevelsen.

God veiledning og støtte

God veiledning og støtte. Bra produkter og priser.

24 February 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med veiledningen og støtten du fikk, samt produktene og prisene våre. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

God hjelp

God hjelp, hyggelig betjening

18 February 2026

Hei Kristian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god hjelp og hyggelig betjening hos oss på Vinstra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Lettvindt

Lettvindt, god service😃

17 February 2026

Hei Aud,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og at alt gikk lettvindt. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Rated 1 out of 5 stars

Produktet ble skadet og vi fikk veldig…

Produktet ble skadet og vi fikk veldig lite hjelp til å finne en god løsning.

19 February 2026

Hei Wilhelm,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss.
Først og fremst beklager vi at dette endte med en skadet vare – vi skjønner godt at det er en veldig kjedelig situasjon, spesielt når man nettopp har kjøpt et nytt produkt. Samtidig var dette en skade som oppstod etter at produktet var hentet og tatt i bruk, og dermed ikke noe som dekkes av garanti eller reklamasjonsrett.
Likevel ønsket vi å hjelpe så godt vi kunne. Butikken ga derfor råd om å undersøke om skaden kunne dekkes av egen forsikring, foreslo bestilling av ny del (som for eksempel ny dør), og tilbød også rabatt på en ny ovn for å prøve å bøte på den uheldige situasjonen 😔
Vi opplever at butikken har forsøkt å finne en løsning innenfor de rammene vi har, så det er leit at du fortsatt sitter med et dårlig inntrykk etter dette.

Vi ønsker deg uansett en fin dag! 😊

Rated 4 out of 5 stars

Godt tatt imot av hyggelige og…

Godt tatt imot av hyggelige og hjelpsomme kundebehandlere.

14 February 2026

Hei Astrid,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du ble godt tatt imot av våre hyggelige og hjelpsomme kundebehandlere på Vinstra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Apple watch 11

God service!

26 January 2026

Hei Håvard,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er fornøyd med servicen på Vinstra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fikk god hjelp og god service

30 January 2026

Hei Hege,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk god hjelp og service hos oss på Vinstra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste servicen vi kan. Vi gleder oss til å hjelpe deg igjen ved en senere anledning!

Rask og god service.

29 January 2026

Hei Møyfrid,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde rask og god service hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Rated 5 out of 5 stars

Hjelpsomme og rask levering av…

Hjelpsomme og rask levering av kjøleskap😆

29 January 2026

Hei Gunvor,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde hjelpsomme ansatte og rask levering av kjøleskapet ditt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Nesten ikke ventetid på hjelp.

27 January 2026

Hei Karin,

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å gi oss en så god tilbakemelding. 😊

Du er hjertelig velkommen tilbake! 🧡

Hei Jan Erik

Så gøy å se at du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. Tusen takk for den kjempefine rangeringen. 😄

Hjertelig velkommen tilbake er du. ✨

Ønsker deg ei fin dag. 😊

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look