Power.no - Hønefoss Reviews 40

TrustScore 4 out of 5

4.2

Hvervenmoveien 2a, 3511 Hønefoss, NO

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fikk veldig god hjelp i kassen han hjalp meg å sjekke om dere hadde et annet produkt så veldig bra👍men da jeg spurte i avd for gaming om hjelp sa han dere ikke hadde det det produktet jeg spurte ett... See more

Rated 5 out of 5 stars

Egentlig skulle vi bare ha noen støvsugerposer, men møtte en meget hyggelig selger som viste oss noen gode kjøkkenmaskiner. Og da hadde vi plutselig kjøpt en ny Kenwood Chef

Rated 1 out of 5 stars

Klikk å hent fikk melding at jeg kunne hente varen.Når jeg komm får å hete så hadde demm ikke den varen jeg skulle ha men jeg ble tilbutt ett annett produkt som ikke hadde det samme krav. Så jeg måtte... See more

Rated 4 out of 5 stars

Positiv bistand for å løse deler av mitt problem, men det oppsto følgefeil som ga nye problem

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Contact info

• Hvervenmoveien 2a, 3511, Hønefoss, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hønefoss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Positiv bistand for å løse deler av…

16 April 2026

Hei Kari,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at vi kunne hjelpe deg med deler av problemet ditt. Vi beklager at det oppsto følgefeil som skapte nye utfordringer for deg.

Siden du nevner at det oppsto nye problemer som følge av løsningen, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med dette.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.

Hei Vasile,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du var så fornøyd med opplevelsen din hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og vi håper vi får se deg igjen snart!

Rated 2 out of 5 stars

Ingen i avdelingen hadde noe svar på…

Ingen i avdelingen hadde noe svar på tilbudet som vi hadde funnet på nett om hva som gav rabatten på telefon

31 March 2026

Hei Knut,

Takk for at du sier fra.
Vi beklager at du ikke fikk noe klart svar i butikken på tilbudet du fant på nett og hva som gav rabatt på telefonen.
Slik informasjon skal vi kunne forklare tydelig, både på nett og i butikk 👍

Vi tar dette videre internt slik at ansatte får bedre oversikt over kampanjer og vilkår.
Jeg har ordnet med en liten kompensasjon for ulempene dette har medfør for deg, som er sendt på egen mail.
Håper dette kan bistå med å rette på inntrykket etter ditt besøk 😊

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Trustpilot & Prisjakt:
Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Hei Oddmund Andreas Nestegard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og profesjonell hjelp hos oss i Hønefoss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Hei Gunvor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service på support. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Bente,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde så god service hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Klikk og hent

5 April 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for din 5-stjerners vurdering! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Alt det beste, Erik hos POWER! ⚡

Rated 5 out of 5 stars

Veldig hyggelig betjening og god hjelp

31 March 2026

Hei Ingrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening og fikk god hjelp hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Rated 4 out of 5 stars

Rask og god informasjon og utmerket…

Rask og god informasjon og utmerket service i en spesiell situasjon!

5 April 2026

Hei Liv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god informasjon samt utmerket service, spesielt i en spesiell situasjon. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det betyr mye for oss å vite at teamet vårt kunne hjelpe deg på en god måte når du trengte det som mest. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Kjempegod service

Kjempegod service. Skulle ha en ny telefon, ekspeditør ordnet ytterligere lavere pris.

3 April 2026

Hei ROLF,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk kjempegod service og at ekspedisjonen kunne hjelpe deg med en enda bedre pris på den nye telefonen din. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Rated 5 out of 5 stars

Det gikk veldig kjapt fra bestilling…

Det gikk veldig kjapt fra bestilling til å hente i butikken.

28 March 2026

Hei Hilde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask service fra bestilling til henting i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hei Nina Kristiansen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk akkurat det du kom for hos oss i Hønefoss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rated 5 out of 5 stars

Meget god service og veiledning.

Meget god service og veiledning i.f.m. kjøp av ny støvsuger.

17 March 2026

Hei Jan Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god service og veiledning ved kjøp av ny støvsuger. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er deilig å vite at teamet vårt kunne hjelpe deg med å finne riktig produkt. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen.

Takk igjen for at du valgte oss!

Rated 5 out of 5 stars

Egentlig skulle vi bare ha noen støvsugerposer

16 March 2026

Hei ROLF,

Det er flott å høre at dere hadde en så positiv opplevelse i butikken vår i Hønefoss! Det er alltid hyggelig når et raskt besøk for støvsugerposer blir til noe mer, og vi er glade for at vår selger kunne hjelpe dere med å finne en Kenwood Chef som passet deres behov. Takk for at dere valgte POWER, og lykke til med den nye kjøkkenmaskinen!

Rated 5 out of 5 stars

Varen var klar til henting i kassen…

Varen var klar til henting i kassen rask ekspedisjon 👏

9 March 2026

Hei Arni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at varen var klar til henting og at du opplevde rask ekspedisjon i Hønefoss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

God service

God service

6 March 2026

Hei Jonas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service hos oss i Hønefoss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig betjening og vi fikk kjøpt det…

Hyggelig betjening og vi fikk kjøpt det vi var ute etter.

28 February 2026

Hei Leslie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at dere fikk hyggelig betjening og fant akkurat det dere var ute etter. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Rated 5 out of 5 stars

Korrekt utlevering av de bestillte…

Korrekt utlevering av de bestillte varene. De fungerer som forventet.

28 February 2026

Hei Lars,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjernes anmeldelse av din opplevelse med POWER Hønefoss!

Det er flott å høre at du mottok de bestilte varene korrekt og at de fungerer som forventet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Din tilbakemelding betyr mye for oss og hjelper andre kunder med å ta informerte beslutninger. Vi jobber kontinuerlig for å levere kvalitetsprodukter og god service, så det er deilig å vite at vi traff blink med din ordre.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Faglig dyktig ekspeditør

Faglig dyktig ekspeditør, veldig hyggelig.

25 February 2026

Hei Erik,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at våre medarbeidere gjør en god jobb. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Velkommen tilbake til POWER Hønefoss!

Fin service

25 February 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look