Power.no - Elverum Reviews 34

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Prestmyrvegen 1, 2409 Elverum, NO

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rask og god service. Vi fikk god info om produktet vi ønsket, slik at det ble lett å velge riktig type av produktet. Butikken er veldig oversiktlig med tanke på plassering av de ulike produktene.

Rated 4 out of 5 stars

Koslig ansatt da det til slutt kom noen. Sto vel 2-3 min alene i kassen og ventet, noe som kjennes lenge når man bare står og blomstrer. Fort effektivt og vennlig etter det.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fant, fikk kjøpt, det jeg trengte, en luftrenser, og papir til skriveren og jeg fikk den hjelpen jeg trengte av de ansatte i butikken. Bra.

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Contact info

• Prestmyrvegen 1, 2409, Elverum, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Elverum

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Hei Else,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god hjelp og forklaring hos oss i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Støvsuger

Det var flere valg. Selger hadde noe kunnskap og erfaring med produktet.

11 April 2026

Hei Arve,

Tusen takk for din positive tilbakemelding om vårt utvalg av støvsugere og kunnskapen til vår selger i Elverum! Det er flott å høre at du opplevde god service og at selgeren kunne hjelpe deg med å finne riktig produkt blant våre mange alternativer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Rated 1 out of 5 stars

Alt for lang vente tid i kassen

Alt for lang vente tid i kassen, ingen som betjener kassene . Blir lange køer og utålmodige kunder både foran og bak meg

9 April 2026

Hei Marianne

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager køsituasjonen og at du opplevde kasseområdet som dårlig bemannet.
Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi, og innspillet ditt tas med i arbeidet vårt med bedre bemanningsplaner og rutiner for å redusere ventetid ved betaling.

Vi har også ordnet med en liten kompensasjon som vi håper kan bistå med å rette litt på inntrykket etter besøket hos oss.
Det er kommet på egen mail til deg 😊

Ønsker deg velkommen tilbake for raskere og hyggeligere handel 👋

Veronica

Raskt levert og smidig

Raskt levert og smidig. Produktet hsr forventet kvalitet.

31 March 2026

Hei Joachim,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at leveringen gikk raskt og smidig, og at produktet holder den kvaliteten du forventet. Slike positive opplevelser gjør oss glade.

Rask og god ekspedering.

Rask og god ekspedering.

30 March 2026

Hei Håvard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god ekspedering hos oss. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Rated 5 out of 5 stars

De fortalte om noe som sparer meg 200kr…

De fortalte om noe som sparer meg 200kr pr måned uten at jeg spurte

21 March 2026

Hei Torild,

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det er fantastisk å høre at teamet vårt i Elverum kunne hjelpe deg med å spare 200 kroner i måneden. Vi er stolte av at våre ansatte tar initiativ til å finne løsninger som gir kundene våre reell verdi, selv når det ikke blir spurt om det direkte. Det viser virkelig at vi bryr oss om å gi deg den beste opplevelsen mulig.

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra betjening og servis

Veldig bra betjening og servise

19 March 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde så god betjening og service hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Handel…

Fikk god veiledning og hjelp av hyggelige ansatte 🤗

18 March 2026

Hei Berit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god veiledning og hjelp av våre hyggelige ansatte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra kundeservice og trivelig…

Veldig bra kundeservice og trivelig folk. Fikk god hjelp til å velge Tv.

7 March 2026

Hei Joakim,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp til å velge TV og at du opplevde kundeservicen vår som trivelig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Service

Service, forståelse av mine ønsker/behov. Veldig fornøyd ❗️

6 March 2026

Hei Mona,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er så fornøyd med servicen og at teamet vårt forstod dine ønsker og behov så godt. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere til alle våre kunder.

Bra service

28 February 2026

Hei Lisbeth,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse av POWER Elverum!

Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde bra service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Vårt team i Elverum jobber hardt hver dag for å levere den beste kundeservicen, og tilbakemeldinger som din motiverer oss til å fortsette å gjøre vårt beste.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Trivelig betjening

Trivelig betjening . Hjelpsom . God til å forklare om produktet .

26 February 2026

Hei Håvard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde trivelig betjening og fikk god hjelp med produktforklaringene. Våre ansatte jobber hardt for å gi deg den beste opplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer!

Rated 4 out of 5 stars

Fikk bra hjelp men måtte vente i 2…

Fikk bra hjelp men måtte vente i 2 timer for at de som har med service begynner kl 12

Hei Roar,

Takk for rangeringen. Koselig å se at du er fornøyd. Jeg håper du har fått i havn det du var ute etter. 😊

Ha en fin dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Linn

Tilbudt

Har betalt for mye til tørketrommeln noen dager før tilbudt. Jeg er fant til å få beskjed fra andre butikker at man kan få kjøpe varer som tilbudt eller jeg skal vente når tilbudet gjelder noen dager senere. Kunne spare mye penger hadde jeg vist det. Nesten gang kjøper jeg heller på butikken som har jeg kjøpt varene før.

13 February 2026

Hei Margit,

Setter pris på at du velger å legge igjen en omtale til oss, selvom vi ikke når helt til topps denne gangen. Husk at du alltid har 60 dager åpent kjøp hos oss på det aller meste av varer, slik at om du ikke er fornøyd så er du velkommen tilbake til oss slik at vi kan hjelpe deg med å finne et produkt som passer deg og dine behov bedre. 😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Linn

Rated 4 out of 5 stars

God pris på det jeg var ute etter

24 February 2026

Hei Grunde,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du var fornøyd med prisen og at du opplevde personalet som koselig og effektivt når de kom til kassen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi forstår at det kan føles lenge å vente ved kassen, selv om det bare er noen minutter. Din tilbakemelding er verdifull for oss og hjelper oss med å forbedre servicen vår.

Takk for at du handlet hos oss!

God informasjon av selger

God informasjon av selger. Rask hjelp. Og god forklaring på produkt i forhold hva behovet var. Ikke noe press, bare god service👌🏻

20 February 2026

Hei Daniel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god informasjon og rask hjelp fra vår selger i Elverum. Vi setter stor pris på at du opplevde god service uten press, og at produktforklaringen var tilpasset dine behov. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Rated 5 out of 5 stars

God service og fikk den hjelpen jeg…

God service og fikk den hjelpen jeg trengte.

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk god service og den hjelpen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig selger .

Hyggelig selger .

Hei Astrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en positiv opplevelse med vår selger i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

Er veldig fornøyd😀 👍

Er veldig fornøyd😀 👍

19 February 2026

Hei Jon,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er så fornøyd med kjøpet ditt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Fikk så god hjelp.

Fikk så god hjelp.

16 February 2026

Hei ANNE OMLAND,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk så god hjelp hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen mulig. Vi håper du er fornøyd med produktet ditt og at vi får se deg igjen snart!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look