Pintrip = gode oplevelser
Pintrip har givet os så mange gode oplevelser.
Selv om de har haft lidt IT udfordringer, så svarer de hurtigt og MEGET høfligt på henvendelser.
Og IT udfordringerne er vist løst nu, så ros til dem

Reply from Pintrip
Pintrip er en digital rejse- og oplevelsesguide for autocampere, campingvogne og tagtelte. Et medlemskab giver dig adgang til vores netværk, som består af mere end 300 værter, der byder på helt særlige oplevelser. Pintrip er baseret på et unikt 30 år gammelt koncept, som stammer fra Frankrig. Værterne i Danmark er blandt andet gårdbutikker, vingårde, bryggerier, mejerier, landsteder og små museer, hvor du kan få mindeværdige oplevelser og nyde lokale specialiteter og lokalproducerede produkter. Hos hver vært kan du overnatte gratis og sikkert i 24 timer. Et medlemskab består af et digitalt medlemskab, hvor alle Pintrip-værterne er beskrevet, så du, alt efter interesse og smag, kan vælge, hvem du har lyst til at besøge.
Klokkevej 4 , 7870, Roslev , Denmark
Pintrip har givet os så mange gode oplevelser.
Og IT udfordringerne er vist løst nu, så ros til dem

Reply from Pintrip
Det er et super koncept! Vi bruger det en del, og kører efter de ting som interesserer os! Det er spændende at møde værterne som på en eller anden måde brænder for det de gerne vil vise frem, og at man så oveni føler sig velkommen, og det også er “gratis” at overnatte, det er jo svært at være utilfreds med!

Reply from Pintrip
Har nu været med i 2 år og er super tilfredse. Vi bruger det ca. 10 gange om året rundt i hele landet og har kun mødte flinke og venlige værter. Flere af stederne får man en hyggelig snak med værterne og ofte falder der en smagsprøve eller rundvisning af. Vi handler (der hvor man kan) ikke alle steder, men er altid interesseret i nye og spændende produkter der er ofte er produceret med ildsjæl. Det eneste problem er at der desværre ikke er weekender nok til at opleve mange af de spændende steder... :-)

Reply from Pintrip
Ja der har været problemer med medlemsbeviset i år, men de har været hurtige og rigtig gode til at forklare hvorfor og hvordan så kun ros herfra har været med fra start og har tænktnos at blive ved, kun god oplevelser og søde mennesker har vi mødet på vores ture

Reply from Pintrip
Fantastisk koncept vi har benyttet Pintrip i flere år, og har haft mange gode oplevelser med Pintrip.
Jeg har haft nogle få udfordringer med min App, og har haft ringet til Pintrip over nogle gange, altid venlig og god betjening, ved mail er der en svarfrist, jeg har dog altid fået en hurtig tilbagemelding.
Tak for mange gode oplevelser, mange år endnu....
VH. Jørn

Reply from Pintrip
Vi er rigtig glade for vores Pintrip medlemskab, vi har kørt autocamper i 12 år, og siden 2020 har vi haft medlemskab hos Pintrip, vi har haft de bedste oplevelser hos alle de Pintrip værter vi har besøgt gennem årene, det er et fantastisk godt koncept og vi har aldrig fortrudt at vi meldte os ind, efter en god snak med værten på Stofmøllen, Sydfyn. Kan kun anbefales.
P.S. Vi savner dog den gode bog samt det fine vignet til forruden, men det gør jo ikke konceptet dårligere. 😀

Reply from Pintrip
Pintrip er et virkelig fint koncept.
Vi har overnattet så mange steder - ofte med de skønneste udsigter.
Vi kommer til steder, som vi aldrig før har besøgt - og kun medlemmer af pintrip ser disse steder.
Vi har kun mødt gæstfrie og imødekommende værter.

Reply from Pintrip
Der var en del bøvl, men ved fælles hjælp og tålmodighed kom vi i mål. Er glad for, at det er digitalt, da jeg ikke bryder mig om alle de mærker på bilruden. Kan kun anbefale Pintrip. Godt arbejde du gør.

Hej
Vi er kede af at folk ikke lige stopper op og tænker. Problemet skal nok blive løst.
Vi havde også problemer. Men afventede fra Henriette. Vi har 2 pintrip på hver vores mobil. Det drillede. Fik tilsendt/Facebook hvordan vi gør. Der var ingen problemer.

Sikken rodet butik!
Men nok en god penge samler.
Jeg har kæmpet hele vinteren med at register nyt betalings middel efter mange mails, gik det iorden.
Så var jeg afmeldt og mistede dermed min abonoment rabat. Det blev så løst efter flere mails. Jeg har abonoment til 5 marts 2026, på min konto ved Pintrip.
Vi valgte at opsige vores abonoment pr. 5 marst 2026, i god tid, da vi ikke er glad for at undvære bog og mærke. Tja. så slettede os og vi har nu ikke abonoment til 5 marts 2026?
Jeg har skrevet med Pintrip, som beklager at de har mange fejl og mange mails og kun en på kontoret.
Men fakta er vi nu er slettet og må købe en gang til?
Det ligner nærmest som man bliver lukket ud hvis man siger op i god tid.
Så sig ikke op før abonoment er udløbet.
Jeg troede egentlig Pintrip var et lødigt firma, tænker det er en god penge presser. Nu hvor der hverken er mærke eller.
Lidt kejserens nye klæder.
Det er ikke korrekt at vi har opsagt vores abonoment!
Det gjorde jeres hjemmeside da jeg forsøgte at sætte nyt betalingskort på, efter kontakt til jer, bad du mig om at bestille et nyt abonoment til null kr. For på den måde at få det nye kort sat på min konto. Hvis jeg kunne sætte billeder her ind så kunne jeg jo skærm dumpe fra min konto at jeg har abonoment til 5 mar5s 2026. Hvis vi havde opsagt abonomentet, så det da også mærkeligt at du hjalp med at skifte reg. nr. på mit digitale medlemskort. Er det normal procedure for ikke medlemmer, det tro jeg ikke.
Men tillykke, bliver i rigerer af at tage vores penge for ingen ting. Så overlever vi det sikkert også, men stadigvæk en lidt dårlig undskyldning [ alene på kontoret] det giver sikker fejl. Men at du ikke vil rette jeres fejl, er ret dårlig stil.
Frasen forsætter, jeg har lige været inde på min konto ved Pintrip. Nu er min medlemskab til og med 6 marts 2026 fjernet. Men jeg har da gemt skærm dump fra i søndags, da havde jeg medlem til 6 marts 2026.
Let bare at slette også er det væk.

Reply from Pintrip
Vi har været med fra starten af og aldrig fortrudt det.
Vi bruger det meget til bare at komme hjemmefra en weekend eller for at komme mere rundt i vores skønne land. Vi kommer flere steder som vi ikke anede fandtes . Ser mange spændene steder og møder mange søde og rare værter som virkelig er imødekommende
Glæder os hvergang vi skal afsted med pintrip , ( hvad skal vi nu opleve.😊) pintrip kan kun anbefales. Både til ældre og de yngre. Hvert år kommer der nye og spændene steder til.
De bedste sommer hilsner Pia og sten madsen.🇩🇰🚐

Reply from Pintrip
Utroligt godt koncept. Hele autocamper folket burde kende til dette, også i flere andre europæiske lande. Det inkluderer også andre former for campister feks campingvogne og tag-telte. Har været et tilfreds medlem i årevis.

Reply from Pintrip
Vi har brugt Pintrip i forbindelse med en tur rundt i autocamper i Jylland. Vi har været meget glade for konceptet. Vi brugte mest appen, men der findes også en fysisk bog. Vi overnattede mest steder, hvor der var aktiviteter for børnene, men havde en rigtig god oplevelse hos den økologiske gårdbutik, hvor Erna og Christian tog meget pænt imod os. Midt i ingenting sad vi og guffede æg, tomater, agurker, friskpresset æblemost og så kom de endda med en pose æbler til os også. Generelt har det været nemt at finde pladser og vi har været på 5 forskellige. Det er gratis eller oftest gratis og vi havde adgang til bad 2 af stederne. Med 3 børn, kunne vi måske have ønsket os endnu flere steder med mulighed for dette, men det er jo bare et spørgsmål om at køre længere. Vi drømmer om at prøve pintrip i udlandet næste gang. Vi kan godt lide, at der er en vis tryghed i, at stederne er certificerede, så man ved, at man ikke overnatter et eller andet skummelt sted.

Reply from Pintrip
Dårligt. Alt handler om at få flest mulige penge ud af folk uden nogen form for kundeservice.

Reply from Pintrip
Har haft fornøjelsen at have 2 overnatninger via pintrip hos Bent og Merethe på Cafe Gammelby, fantastisk sted og dejlig værtspar hvor man bare føler sig velkommen med det samme, vi spiste med i Caféen to aftener og en gang morgenmad alt var bare tip top og stedet i sig selv er skønt med dejlige bade og toilet faciliteter
Priserne for mad og faciliteterne 👍

Reply from Pintrip
Vi har kørt rundt i Danmark i autocamper i en uge, og for første gang har vi brugt Pintrip.
Vi har overnattet hos værter både på Sjælland, Midtjylland og Nordjylland, og jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor nemt det er! Det har været skønt at møde værterne, og det har været nemt at finde en ledig plads - faktisk har vi slet ikke prøvet at komme til et sted, hvor alt var optaget! Vil klart anbefale andre autocampister at bruge dette koncept. ☀️

Reply from Pintrip
Super godt koncept, fin vingård og søde mennesker. Gert

Reply from Pintrip
Hej Generalt et super godt koncept som vi, 2 biler, har brugt i godt en uge, vingård med vinsmagning, frugtsteder hvor vi kunne købe i deres bod, men så fandt vi et sted med fodboldgolf, og vi 2 par + 70 som ingen inreresse har i fodbold, men her blev damen meget fornærmet da vi ikke ønskede at spille, hun mener at det skal vi hvis vi bruger pintrip, og der er vi ikke enige. Så bortset fra denne sidste oplevelse +5 stjerner. Gert

Reply from Pintrip
Nemt og hurtigt at bestille et gavekort!
Købte det dog i juni måned, og selvom der på koden står, at den gælder 12 mdr frem; og derved burde kunne bruges til næste års vignette i stedet, er dette ikke tilfældet. Den gælder kun frem til 31/3.
Jeg ringede til kundeservice, og talte med en sød og rar dame, der beklagede mange gange, at det ikke var tilfældet; og lovede de ville rette op på det.
Alt i alt en super god oplevelse!