Company replied
Et super godt 12 ugers online forløb! Jeg fik forløbet dækket af min sundhedsforsikring i Gjensidige. Kathrine er super dygtig, og laver rigtige gode kostplaner, som er nemme at følge med skønne ops... See more
Company replied
Jeg har været i forløb i 4 måneder hos Kathrine og har været super glad for hvordan forløbet kører. Det har været frivilligt om jeg ville oplyse min vægt eller blot lave kommentarer til hvordan ugen e... See more
Company replied
Jeg hjælper hovedsageligt kvinder med at finde en balance i deres livsstil i forhold til kost, motion og velvære. Jeg udarbejder kostplaner med stor passion og opskrifter som jeg selv har udviklet i mit eget køkken. Mine kostplaner indeholder en buffer med plads til det sociale liv og hyggelige stunder, hvilket skiller mig ud fra andre. Jeg vejleder i at træffe valg som fremmer følelsen af velvære og godt humør. Hos mig handler det ikke kun om at opnå et stort vægttab hurtigt, men om at ændre nogle grundlæggende vaner og blive bedre til at prioritere uden at gå på kompromis med de ting der skaber glæde i hverdagen. Et mellemmåltid kan både være chips, mælkesnitter, grøntsager, riskiks, knækbrød og muffins. Hvad er du mest til?
Denmark
Jeg kan ikke anbefale Pigen i køkkenet og diætist Kathrine nok. Hun hjalp mig med at tabe mere end 10 kg på et tidspunkt, hvor jeg helt havde mistet troen på, at det kunne lade sig gøre med min stofskiftediagnose.
Kathrine er utrolig kompetent, og hendes opskrifter og madplaner er både velsmagende og nemme at gå til i en travl hverdag. Hun balancerer de fysiske og mentale aspekter af et forløb på en måde, hvor man føler sig set, forstået og favnet hele vejen.
Jeg er meget taknemmelig for hele forløbet og kan varmt anbefale alle, der overvejer et forløb, at kaste sig ud i det!

Reply from Pigen i køkkenet
Da jeg startede mit forløb hos Kathrine, var jeg i en meget svær situation. Min spiseforstyrrelse havde overtaget mit liv, og jeg følte mig fanget i et mønster, jeg ikke selv kunne bryde. Ærligt talt er jeg ikke sikker på, at jeg ville være her i dag, hvis det ikke var for hendes støtte.
Fra starten mødte hun mig med en kombination af faglig viden og en varm, menneskelig tilgang. Hun tog sig tid til at forstå min situation og tilpassede sine råd til mine behov og min hverdag. Hun skabte et trygt rum, hvor jeg kunne være ærlig om mine udfordringer uden at føle skam.
Det, der gjorde den største forskel, var hendes evne til at møde mig med empati og tålmodighed. Hun hjalp mig med at genopbygge et sundt forhold til mad — skridt for skridt. Der var ingen hurtige løsninger, men med hendes vejledning lærte jeg at tage små skridt i den rigtige retning, indtil jeg langsomt fik opbygget nye vaner og et mere stabilt forhold til min krop og mine behov.
I dag står jeg et sted, jeg aldrig troede muligt. Jeg har ikke bare fået styr på mine måltider — jeg har også fået værktøjer til at passe bedre på mig selv og min mentale sundhed. Kathrine har haft en uvurderlig betydning for min rejse, og jeg kan varmt anbefale hende til andre, der kæmper med spiseforstyrrelser eller andre udfordringer relateret til mad og krop.
Tak, Kathrine, for at have hjulpet mig til at finde vejen tilbage til livet.

Reply from Pigen i køkkenet
Et forløb hos Kathrine er ubetinget det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Mit forløb har været bedre og lettere end jeg nogensinde havde drømt om. Hendes kostplaner er flotte, nemme at følge og fyldt med gode opskrifter. Kathrine er en kæmpe støtte, nærværende, fuld af ros, god viden og et syn på tingene udefra. Jeg har lært helt utrolig meget og aldrig har jeg haft det så godt i min egen krop.
Jeg ville bare ønske at jeg havde gjort det noget før 🤍
Et kæmpe TAK herfra!

Reply from Pigen i køkkenet
Mit forløb ved Kathrine har været det bedste, som jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært, hvad det vil sige at nære min krop og alt ikke går ud på kalorier eller vægten, men det man føler og det man ser i spejlet. Hun giver en gode værktøjer, hvis man er lidt fortabt i det hele, som giver en motivationen og gejsten tilbage.
Jeg vil anbefale Kathrine til alle 🫶🏻

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg har haft et forløb med Kathrine i omkring et halvt år, som begyndte lige før min tilbagevenden til arbejdet efter barsel. Jeg er virkelig glad for, at jeg besluttede mig for at få hjælp til at komme på rette spor med min vægt og livsstil. Som mor til to og med en helt ny hverdag var det svært at finde tid til mig selv, men Kathrine gav mig en række praktiske værktøjer, som jeg stadig bruger her næsten et år senere.
Hun var altid nærværende og havde masser af gode idéer til, hvordan jeg kunne skabe tid til eksempelvis madplanlægning og forberedelse. Hun hjalp mig også med at forstå mit personlige kaloriebehov, hvilket har givet mig en langt bedre fornemmelse af, hvad min krop har brug for i dagligdagen.
Undervejs ændrede mit fokus sig fra vægttab til en mere balanceret og sund tilgang til mad, da mit liv også ændrede sig, og Kathrine var utroligt forstående og støttende hele vejen igennem. Nu hvor mine børn er blevet lidt ældre, og jeg har fået mere overskud i hverdagen, har jeg kunnet vende tilbage til mine madplaner med fornyet energi – og det føles fantastisk at have dem som et solidt fundament.
Jeg kan varmt anbefale Kathrine – 100% tilfredshed!

Kære Kathrine
Tusind tak for din hjælp og støtte igennem det sidste 1 ½ år 🙏 Jeg var slet ikke nået så langt, hvis ikke det var for dig, din kostplan og støtte hele vejen igennem. Du har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig og klædt mig godt på i mit kost-, kcal- og proteinfokus og omlægning af livet 💗 Kunne ikke have gjort det uden dig og din kyndige vejledning ved min side, og jeg fortryder ikke et sekund.
Jeg er ovenud glad for resultatet, og spejlet er blevet min ven nu og er ikke længere min fjende, som det har været en del år. Nyder også alle de rosende ord og komplimenter, jeg får fra mine omgivelser.
Take care – du er en ener og er superdygtig 💗 Kan kun give dig mine varmeste anbefalinger!

Reply from Pigen i køkkenet
Nærvær fra Kathrine og lette kostplaner med luft og masser af valgmuligheder. Synes det var nemt at komme i gang og vedligeholde. Gode opskrifter og meget variation.

Reply from Pigen i køkkenet
Et super godt 12 ugers online forløb!
Jeg fik forløbet dækket af min sundhedsforsikring i Gjensidige. Kathrine er super dygtig, og laver rigtige gode kostplaner, som er nemme at følge med skønne opskrifter. Kostplanerne er bygget op, så man ikke slavisk skal følge planen, men så man kan vælge enten selv at sammensætte eller bruge nogle af de forhåndsskrevne eksempler. Jeg tabte ca 7 kg på de 12 uger, og der har virkelig også været udskejelser undervejs pga diverse arrangementer. Nu skal jeg selv fortsætte og er ikke det mindste i tvivl om at jeg nok skal komme helt i mål med det gode forløb i bagagen.

Reply from Pigen i køkkenet
Kathrine er en yderst empatisk og kompetent diætist. 😌 Har været i forløb hos hende i ca. 1 år. Hun gør meget ud af at yde hjælp til selvhjælp på en kærlig og støttende møde så man forstår ens mønstre og kan handle på dem. Hun praktisere at intet er forbudt og hjælper én med at navigere i et vægttab hvor der samtidig er plads til sociale stunder. Hun kan kun få mine varmeste anbefalinger. 🌸

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg har været i forløb hos Kathrine i 8 måneder og hende kan jeg varmt anbefale. Kathrine er en rigtig dygtig diætist som tager sig rigtig godt om sine klienter. Hun er også meget motiverende og behagelig at snakke med. Kathrine har lært mig at finde madro og hjulpet mig at kom i mål med min vægttab. Det gjorde hun på en måde hvor jeg aldrig følte at jeg var på en kur, eller savnede noget i min kost. Hun ser de positive i alle situationer og var god til at lære mig at være stolt af mig selv under mit forløb. Jeg har fået nogle nye gode vaner i forhold til kost og motion, som har ændret min livstil.

Reply from Pigen i køkkenet
Kan varmt anbefale Kathrine, hun er enormt dygtig og forstår at sætte sig ind i ens situation og rådgive ud fra den. Jeg har brugt hende i knap et år og har fået en meget større madro end jeg troede var muligt for mig. Jeg formåede at tabe mig og samtidig nyde hverdagen, som for mig både indeholder god mad og vin engang imellem - uden dårlig samvittighed.
Kathrine er ikke bare en klassisk “Instagram coach” det er tydeligt at mærke den kæmpe faglighed hun besidder samt anerkendelse af hvor man er i livet, hvilket er meget motiverende!

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg har været i forløb hos Kathrine i 1 års tid - først hendes online workshop og derefter i vægttabs- og vægtvedligeholdelsesforløb.
Kathrine er super sød og behagelig at tale med og ikke mindst en utrolig kompetent diætist.
Hendes forløb tager udgangspunkt i ens livssituation og hjælper til at fastsætte realistiske mål ud fra denne.
Jeg skulle ikke tabe mange kg, men havde brug for at finde madro og det har jeg fået.
Hun engagerer sig i sine klienter og vil dem det bedste.
Gennem hele forløbet er jeg blevet motiveret og støtte i at opnå mine mål på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg har været i et forløb ved Kathrine i et år og har opnået et sundt forhold til mad og tilmed et stort vægttab. Kathrine er SÅ omsorgsfuld og dygtig en diætist, og det kan kun anbefales at søge hjælp hos hende, hvad end det handler om vægttab eller et ønske om et bedre forhold til mad og vægt. Verdensklasse diætist OG person! Hun laver fantastiske kostplaner og tilpasser virkelig forløbene til den enkelte person. Helt klart anbefalelsesværdigt

Reply from Pigen i køkkenet
Vi søgte hjælp fra pigen i køkkenet grundet vores datter havde en spiseforstyrrelse. Hun lod os tro at hun havde erfaring med behandling af ortoreksi. Dette var en kæmpe fejl. I stedet for at hjælpe hende ud af sygdommen, trak hun hende længere ned i form af meget mere fokus på kontrol og kalorietælling af mad. I bagklogskabens klare lys ser vi nu at hun gjorde mere skade en gavn. Gudskelov fandt vi den rigtige behandling efterfølgende ellers havde pigen i køkkenet måske været medvirkende til vores datter ikke været rask den dag idag..

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg har været i et længere vægttabsforløb hos Kathrine, og kan KUN anbefale det. Det har været en kæmpe gamechancer for mig, og første gang jeg er nået i mål med mit ønske om vægttab. Kathrine har en helt særlig evne til at give ro og tænke i løsninger. Hun er støttende, anerkendende og opbakkende og har hver uge givet mig tro på processen. Min proces til vægttab har været lang, men Kathrine har støttet mig i at gøre tingene på min måde. I mine øjne er Kathrine en gave til mennesker, der ønsker at skabe forandringer gennem kosten 🫶🏻

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg har haft fornøjelsen af Kathrine både før og under min graviditet, og jeg har udelukkende positive ord om mit forløb. Kathrine er SÅ dygtig, og laver sine planer 100% ud fra dine behov, hvor der løbende bliver rettet til. Jeg er sikker på at Kathrine har haft en meget positiv indvirkning på min gode graviditet uden for meget væske i kroppen, minimale skavanker og en vægt som er blevet holdt i skak. Kathrine er utrolig løsningsorienteret, og kommer gerne med mange forslag til de pump man støder på undervejs. Masser af gode råd og vejledning under hele ens forløb. Forløbet har klart oversteget mine forventninger, og jeg glæder mig til at fortsætte vores samarbejde efter fødslen!

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg opsøgte Kathrine, til et forholdsvist beskedent, men dybt frustrerende vægttab, der var gået i stå, mens jeg selv var faret fuldstændig vild i vægttabsjunglen.
Kathrine er en højtuddannet, hjertevarm, empatisk, humoristisk og nede-på-jorden diætist, der formår at lave kostplanerne til en ren fornøjelse - ingen tør kylling og skamkogt broccoli her!!
Forløbet hos Kathrine blev for mig af længerevarende varighed, og jeg følger stadig med på Kathrines sociale medier, der bugner af madinspiration og opskrifter.
Forløbet her har vist sig at være den bedste (og billigste!!) vægttabsinvestering, jeg har nogensinde har gjort - hvorfor jeg hermed giver mine allervarmeste anbefalinger videre ♥️

Reply from Pigen i køkkenet
Jeg har været i forløb hos Katrine i 6 måneder, og jeg har ikke fortrudt det 1 sekund. Jeg skrev til hende for at høre om hun kunne hjælpe mig med at knække koden til et vægttab, som jeg har forsøgt adskillige gange før. Det er gået over alt forventning, og jeg har været så glad for forløbet. Hun har støttet og guidet mig hele vejen igennem, og har altid kunne skrive, hvis jeg manglede noget både til kost, træning og bare generelt tips og tricks. Hun har hjulpet mig med at få et sundere forhold til mad, og jeg er nu klar til at stå på egne ben for at gennemføre mit vægttab, som ikke længere virker så uoverskueligt. Og jeg ved at jeg altid kan skrive til hende i fremtiden, hvis jeg får brug for hjælp. Måske får jeg brug for hjælp til et andet mål i fremtiden, og så vil jeg til hver en tid vælge Katrine. Hun er skide dygtig til sit arbejde, og hun får de varmeste anbefalinger fra mig!
Tusind tak for denne gang⭐️

Reply from Pigen i køkkenet
Super godt og lærerigt forløb. Kathrine er lyttende og virkelig rar at snakke med. Man får et godt indblik i kost og får nogle gode fif med på vejen.
Vil klart anbefale Kathrine :)

Reply from Pigen i køkkenet
Katrine er super god og dygtig til sit job, altid positiv i samtaler og vores ugentlig skriv. Lækkert mad som er til at gå til og der er ingen følelse af sult i hendes planer. Katrine har virkelig formået at give mig den rette hjælp og har altid været forstående over for min egen problematik i forhold til vægttab og hvordan vi kommer videre.
Kan varmt anbefale et forløb med pigen i køkkenet ❤️🌸