Banner for Parvum

Parvum Reviews 204

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De rollator voldoet aan alle verwachtingen. Is makkelijk in elkaar te zetten (ik ben bijna 80 en heb niemand nodig gehad om hem in elkaar te zetten) en is licht van gewicht. Prima rollator kan hem ied... See more

Rated 4 out of 5 stars

De bestelling en communicatie verliepen vlot. De rollator ziet er kek uit in het mosgroen. Hij is inderdaad zoals beloofd heel licht, maar dat maakt ook dat ik m af en toe bij moet sturen op onregelma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn man een groot plezier gedaan met deze rollator, hij is bijna 190cm en hij liep altijd voor over gebogen. Nu loopt hij met rechte rug en loopt zoveel fijner , temeer omdat hij lekker licht... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mooie stevige rollator, remleidingen weggewerkt in het frame, loopt heel soepel. Kan zo makkelijk klein opgevouwen worden dat hij makkelijk in m’n achterbakje van m’n auto past. Prijs kwaliteit is he... See more

Company details

1. Mobility Equipment Supplier

Written by the company

Empowering mobility, step by step

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam

Ontzettend vriendelijk, behulpzaam en mee denkend.
Goede prijs kwaliteit.
Direct verzonden. per ongeluk was er een dienblad verstuurd, omdat we daar ook over spraken. Dat werd direct hersteld door alsnog de drinkbekerhouder te versturen en mijn moeder mocht het dienblad houden. wat een top service

11 April 2025

Uitstekende service

Er was een probleem met de bezorging van een rollator door postnl maar de ZorgFirma heeft per omgaande voor een vervanging gezorgd. Uitstekende service!

24 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, het bestelde artikel was precies zoals op de website beschreven dus uitstekende service van dit bedrijf!

9 January 2025

Geen levering

de levering is nog steeds niet binnen. Spijtig

25 November 2024
Parvum logo

Reply from Parvum

Beste meneer Claes, wij hebben uw bestelling van afgelopen maandagmiddag de volgende dag verstuurd. In de track and trace zie ik dat er woensdag een bezorgpoging is gedaan, maar dat dat niet gelukt is. U heeft het pakketje reeds afgehaald bij het pakketpunt en wij hopen dat het naar wens is.

Boodschappentrollie carlett

Ik had deze boodschappenwagen besteld omdat ik pas weduwe was geworden en ik niet afhankelijk wilde zijn van de kinderen daarbij ik mocht geen auto rijden daar een hand in gips andere in brace.de wieltjes voorkant draaien ook als ie beladen is heel hard rond de rits van het vriesvak begaf het gelijk toen ik het voor eerst gebruiken kon hij sloot soepel maar met open doen ging die niet verder dan de helft ik had al klacht over de wielen gedaan omdat ik dacht dat ze gescheurd waren foto’s gestuurd maar was niet zo okay maar met de rits en de voorwielen kreeg ik te horen rits geen garantie had het pas 4 weken in huis wielen moest ik even filmpje maken zodat ze het konden zien ik gaf aan dat ik met 2 handen in gips en brace zat en hoe ik dat zou moeten doen terwijl ik er mee loop.de rits moest ik nog betere foto maken maar viel toch niet in garantie.daarna heb ik niks gehoord van deze firma ik voel me gewoon belazerd ik ben 79 moet filmpjes maken met mijn handen die dus dat niet kunnen .bij deze ik bestel daar niks meer was best duur deze aankoop maar nooit meer de aankoop was 19 mei 2024 fact nr F20852 en 18 juni werd het dus afgedaan dat het sowieso een uitdaging zou zijn met de fabrikant ik moest een nog betere foto maken hij was duidelijke de foto zou niet weten hoe ik anders de rits moest fotograferen en de voorwielen hoorden te draaien maar ik heb het niet over gewoon draaien onder het rijden ff onbestuurbaar als de wieltjes alle kanten opgaan behalve de goede kant als ik er mee loop lijkt het of je constant bij moet sturen geen fijne wagen dus

17 June 2024

Rollator besteld

Instabiele rollator, klant wordt niet geloofd.
Rollator besteld, was er snel maar is niet stabiel. Linkervoorwiel komt telkens van de grond. Ik stuurde een filmpje en vroeg om een andere (wel dezelfde). Volgens de zorgfirma zijn ze allemaal een beetje instabiel en is er niks aan de hand. Ik kan hem als ik hem niet wil retourneren op eigen kosten. Ik word gewoon niet geloofd. Ik ken deze rollators, mijn moeder heeft er al een in een andere maat. Daarom ben ik er ook zeker van dat dit niet zo hoort. Ik vind dat de fiirma de retourkosten moet betalen.

Reactie op de reactie; mevrouw leunt helemaal niet 1 kant op. Hoe komen jullie erbij. Mijn punt is dat de rollator aan 1 kant scheeftrekt als je er wat op leunt. Het is schandalig om jullie klanten niet serieus te nemen en op te zadelen met ofwel een niet-deugende rollator of de retourkosten vanwege dit feit. En dat terwijl ik gewoon een zelfde maar dan niet scheve rollator wilde.

22 November 2023
Parvum logo

Reply from Parvum

De rollator is prima in orde, geen enkele rollator van ons is (een beetje) instabiel. Alle rollators voldoen aan alle Europese regels. Mevrouw leunt volgens eigen zeggen met haar gewicht op 1 kant door haar medische indicatie, dat is de reden waarom het wiel aan de andere kant omhoog komt.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look