Parkeerbeugelspecialist.nl Reviews 44

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

De plaatsing van de beugels ging goed. Nu bij een kleine reparatie geven ze niet meer thuis. Zowel telefonisch, als per mail kom ik er niet doorheen. Hopelijk reageren ze hierop🙏

Rated 4 out of 5 stars

Rated 3 out of 5 stars

Veel later geleverd dan op de site vermeld. Op de site staat boven een bepaald bedrag gratis verzenden maar toch 20 euro op de factuur. Als je belt dan hadden ze geen idee van antwoorden of de... See more

Company details

1. Car Equipment Accessories Store
  2. Parking Lot

Written by the company

Parkeerbeugelspecialist.nl is dé webshop voor de beste kwaliteit parkeerbeugels voor elke parkeersituatie. Met onze eigen montageservice in heel Nederland en deskundig advies van onze specialisten koop jij de beste parkeerbeugel voor de beste prijs. Die plek is van jou!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Na plaatsing geen service meer

15 November 2025

Onbetrouwbare firma

Offerte gevraagd voor parkeerbeugels, gelijksluitend en op ander adres te leveren; binnen het uur de offerte ontvangen. Op de bestelling duidelijk leveringsadres en gelijksluitende sloten vermeld.
De beugels worden op verschillend adres geleverd, de sloten zijn alle verschillend. Na herhaaldelijk mailen, krijgen we antwoord: ja, inderdaad foutieve sloten. Maar na herhaaldelijk vragen om dit in orde te komen: na een maand nog geen oplossing. Er wordt gewoon niet gereageerd.

18 June 2025

Lijkt me een oplichterij

Lijkt me een oplichterij! Ik heb meer dan een week geleden een bestelling geplaatst. Sindsdien heb ik geen ordernummer ontvangen. Ze reageren helemaal niet op mijn e-mails. Ik heb geprobeerd mijn bestelling telefonisch te annuleren, maar heb geen annuleringsbevestiging ontvangen.

15 July 2025

Een groot oplichters bedrijf

Een groot oplichters bedrijf. Via de VVE parkeerbeugels laten plaatsen. Gemaakte afspraken werden niet na gekomen te laat geleverd zonder dat dit gecommuniceerd werd. Met de installateur viel niet te praten. De elektrische beugel my zone is een speelgoed beugel die ook via bv allie te koop is.vele malen goedkoper Kastje werkt bijna niet zeker niet automatisch. Geen batterij maar alleen met 12v plug. Gebeld gemaild meerdere keren wordt niet gereageerd op mails. Wordt niet teruggebeld. Kortom niet bestellen bij deze firma.

20 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

KOOP NOOIT BIJ DIT BEDRIJF!!!

KOOP NOOIT BIJ DIT BEDRIJF!!!
Op de website staat voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis. Niet bij ons, hebben een aantal maanden op 2 parkeerbeugels moeten wachten.
Nu is een parkeerbeugel defect, in december een monteur geweest om opname te doen. Materialen zouden besteld worden in Portugal. Prima. Gewacht tot maart en nu worden we aan het lijntje gehouden. Reageren -met loze beloften- pas nadat er 4 e-mails gestuurd zijn. Gebeld, zou terug gebeld worden, niet dus. Beloven iedere dag per mail dat we gebeld worden, maar niet dus. Nu is de smoes weer dat ze met een organisatie wijziging bezig zijn. Wat heeft de klant hier mee te maken dan??? Als het überhaupt waar is…..

11 March 2025
Rated 4 out of 5 stars

Geduld en vertrouwen

Ik heb eerst een negatieve review gegeven omdat ik geen gehoor kreeg op mijn bestelling. Uiteindelijk ben ik persoonlijk door de eigenaar gebeld en is het product geleverd. De eigenaar was eerlijk in zijn reactie, "we kunnen door de hoge vraag soms niet op tijd leveren". Inmiddels is het product binnen. Voor mij een lokale bedrijf die zijn best doet om te groeien en daar sta ik vooral achter!

24 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dubbele betaling wordt niet teruggestort.

Per ongeluk een factuur dubbel betaald. Meerdere keren gemaild waarop geen reactie werd gegeven. Ook geprobeerd om telefonisch contact met ze op te nemen, de vrouw aan de telefoon kon alleen gegevens noteren en dat was het. Erg jammer van de slechte communicatie.

8 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Beugel besteld en betaald maar er komt niets

Beugel besteld en betaald. Geen directe verzending of track & trace. Bellen dus. Keurige telefoniste die gegevens noteert en beloofd dat je wordt teruggebeld. Helaas! Opnieuw gebeld, zelfde telefoniste die op mijn navraag gewoon een boodschappendienst is die boodschap noteert en doorgeeft. Wederom geen reactie. Wat een waardeloos bedrijf. Lijkt op oplichting!!

21 September 2024

Nul communicatie

Nul communicatie. Beugel besteld op de zaak. Geen factuur ontvangen. Meermaals gemaild om factuur. Telefonisch niet bereikbaar. Alles reviews tonen dit aan.

18 September 2024

wachten op terugstorting

Wacht al sinds november 2022 op het retourstorten van €500,-.

Bedrijf komt zijn afspraken niet na. Telefoniste kan alleen terugbelnotitie achterlaten, maar er wordt nooit terug gebeld.

26 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Beugel is na 14 dagen nog niet…

Beugel is na 14 dagen nog niet geleverd. Meermaals contact opgenomen met helpdesk maar onderneming neemt geen actie. Waardeloos. Bestel je beugel elders zou ik willen aanbevelen.

17 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters heb geen product ontvangen…

Oplichters heb geen product ontvangen en krijg de mensen van parkeerbeugelspecialist maar niet te pakken er wordt ook geen contact met mij opgenomen als er vandaag geen contact wordt opgenomen over de levering dan ben ik genoodzaakt 12 december aangifte bij de politie te doen van oplichting want wacht een maand op mijn product

24 November 2023
Rated 2 out of 5 stars

-Als het niet erg vindt dat………..

-Als het niet erg vindt dat een aantal beloftes op de website niet worden nagekomen
-Als je het niet erg vindt dat de beloofde verzending niet direct plaatsvind bij een bestelling voor 14:00
-Als je het niet erg vindt dat de bestelling niet binnen 72 uur geleverd wordt
- Als het niet erg vindt dat je niet teruggebeld wordt na een belofte dat het wel zou gebeuren.
-Als je het niet erg vindt dat je geen reactie krijgt binnen 48 uur na een contactverzoek
-Als je het niet erg vindt dat de communicatie via een telefoonbeantwoorderservice gaat
-Als je dit alles niet erg vindt dan zou ik zeggen: “Gewoon bestellen bij dit bedrijf” want het uiteindelijk geleverde is wel datgene dat ik nodig had maar bij een volgende bestelling ga ik een andere “specialist” raadplegen

13 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super flexibele medewerking

Super flexibele medewerking. Alles goed vastgelegd en de monteur ging zelf nog op pad om ervoor te zorgen dat hij bij de juiste plek terecht kon.

25 October 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look